Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Horvátországban nyaral családjával.

  Vasvári Vivien közösségi oldalán posztolt egy fotósorozatot legkisebb fiával, akinek férjével, Bodnár Zsigmonddal a Colin nevet adták. A modell-üzletasszony szinte ragyog, mióta életet adott harmadik gyerekének Miamiban, jól láthatóan élete egyik legboldogabb időszakát éli családjával. Most az édesanya horvátországi nyaralásról osztott meg képeket a követőivel, melyeket kisbabáját tartja a kezében széles mosollyal az arcán.

  A Feleségek luxuskivitelben korábbi szereplője nemrég azt is megmutatta, hogy szülése után elképesztő hamar visszanyerte az alakját. A szerelmespár összesen már öt gyermeket nevel együtt, de a napokban azt is elárulták, nem határolódnak el attól, hogy közös gyermeküket édestestvérrel ajándékozzák meg.

 • Angelina Jolie és Brad Pitt-tel közös 15 éves lánya, Vivienne asszisztensként segítette édesanyja és a zeneszerző Justin Levine munkáját egy színdarabban. A The Outsiders című musicalt csütörtökön mutatták be a New York-i Broadwayen. Az Oscar- és háromszoros Golden Globe-díjas színésznő lánya tehetségét méltatta, akit elmondása szerint a zene és az írás érdekel legjobban. Jolie arra a kérdésre, hogy ki a legnagyobb színházrajongó a családban, így felelt:

  Határozottan Viv az. Minden kétséget kizáróan. Simán helyreigazít. Rám szól, hogy »Nem olvastad a memót? Ezt és ezt kell megcsinálnunk, ezeken a pontokon kell végig mennünk«. Nagyon kemény asszisztens, aki nagyon komolyan veszi a dolgát

  – nyilatkozta a színésznő a People-nek.

  A napokban az egykori sztárpár másik lánya, a 17 éves Shiloh Jolie-Pitt került a figyelem középpontjába, aki megelégelte szülei állandó marakodását. Mint ismertes, Angelina Jolie és Brad Pitt nyolc éve váltak el, miután a népszerű amerikai színésznő és filmrendező családi abúzusról számolt be a médiának. Eddig azt lehetett olvasni, hogy a gyerekek nem akarnak az apjukkal találkozni, de egy bennfentes állítása szerint Shiloh most mégis el akar költözni Angelinától, hogy beköltözhessen apja villájába.

  (via nlc)

Rovatok