Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az énekest meglepte kedvese kijelentése.

  Hétfő este elkezdődött a Nyerő Páros legújabb évada, ahol több sztárpár mellett Vastag Csaba és felesége, Evelin is próbára teszi kapcsolatukat.

  Az első, Testrisz nevű játékban a férfi versenyzőknek kedvesük fejével kellett gondolkodniuk, az X-Faktor győztese azonban nem találta ki, mikor találja őt a legkevésbé kívánatosnak szerelme.

  „Soha. Nekem még sosem mondott ilyet” – jelentette ki Vastag, Evelin azonban más választ adott: mint kiderült, nehezen tolerálja, ha férjét körülrajongják más hölgyek.

  „Koncert után!” – pontosított az ara.

 • Magdalena Pietrzyk és  Romulo Costa különleges szerelmi története a példa arra, hogy létezik még a világon igaz szerelem. A 42 éves skót nő és a 36 éves brazil férfi kapcsolata nem azért számít kivételesnek, mert a Tinder nevű társkereső alkalmazáson ismerkedtek meg egymással, hanem azért, mert az első randevújuk olyannyira jól sikeredett, hogy nem sokáig vártak az összeköltözéssel: tavaly áprilisban, két héttel a megismerkedésük után össze is bútoroztak. 

  Idén júliusban pedig hivatalosan is összekötötték életüket.

  Az első pillanattól fogva jól kijöttünk egymással, mindig is sokat nevettünk együtt. Az első találkozásnál is olyan könnyed volt minden, igazából mindenki jól érzi magát Romulo társaságában. Korábban mindketten a Tinderen ismerkedtünk, de nem találtunk olyan randipartnert, akivel meg lett volna a szikra. Romulóról már az első pár üzenetnél éreztem, hogy ő más

  – mesélte Pietrzyk, aki egy gyermeket nevel, míg férjének három gyermeke van előző kapcsolataiból. Első találkozásukra Glasgow-ban került sor; a férfi két hetet töltött a városban kedvesével, ennyi idő elég is volt arra, hogy tudja, soha többé nem akar nélküle élni.

 • Nem könnyű két gyerekkel.

  Voksán Virág és párja, Valentényi László is próbára teszi szerelmét a Nyerő Páros című sztárpárshowban. A lemezlovas és a generálkivitelező lassan 9 éve alkotnak egy párt, és már két gyermekük is született: Vivi hároméves múlt, Benike pedig ötéves lesz. Az egykori modell nem tagadja: a csemeték időnként komoly próbatételek elé állítják őket, életük nehéz periódusba ért, de tovább küzdenek egymásért. 

  Voksán azt is bevallotta, hogy nehezen bízik meg másokban; gyermekei apja  az első férfi az életében, akiben százszázalékosan megbízik.  

  Leginkább túlélő fázisban van a kapcsolatunk. Nem kell bemutatni gyerekes családoknak, azért egy gyerek is, nemhogy kettő, azért komolyan próbatételek elé állít egy nagyon jól működő kapcsolatot. Nagyon nehéz, amikor még ennyire picikék

  – magyarázta az egykori playmate.

   (via RTL)

 • Imádnivaló anya-ikrei felvételek. 

  Rokonai is szerepelnek Beyoncé tavasz óta zajló, nagyszabású Renaissancevilágturnéjának filmjében, amely állítólag még idén megérkezhet. A koncertmozi előzetesében az énekesnő ritkán látott ikergyermekei, a hatéves Sir és Rumi is feltűnnek.  

  Megható pillanatokat vágtak be róluk: többek között az is látható a trailerben, ahogy az énekesnő szájon puszilja Sirt, majd egy golfautóban magához szorítja őt. Beyoncé lányai, Rumi és Blue Ivy már nyújtás közben lettek lencsevégre kapva.

  Az előzetes itt is megtekinthető:

  (via PageSix)

Rovatok