Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Már gyerekként is az ő pilótasapkáját hordta, mostanra neki is lett saját.

    Ilyen az igazi elhivatottság! Mackenzie Rennhack már gyerekként tudta, mi szeretne lenni, ha felnő:

    pilóta, mint az édesapja.

    Tervét olyan komolyan vette, hogy már általános iskolásként az ő uniformisához tartozó sapkáját hordta, később pedig, amikor részt vett élete első, rövid tesztrepülésén, nem is maradt benne több kérdés a dolog kapcsán.

    Egyetemi tanulmányait aztán ebben az irányban folytatta, a kemény munka pedig kifizetődött, nemrég valóra vált a fiatal lány álma, és először repülhetett együtt első tisztként apukájával. A boldog pillanatban ráadásul egész családja, édesanyja, bátyja és vőlegénye is osztozott, hiszen ők is a Soutwest légitársaság járatán ültek, sőt, képeket is közölt róluk a cég Instagram oldala.

    „A legfurcsább dolog az volt, hogy kitaláljam, hogyan hívjalak. Kapitány, Mike vagy apa” –idézte Mackenzie dilemmáját a 24.hu.

  • A Város Kedvence elismerésben részesült nemrég Járai Máté, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színésze, aki videóüzenetben köszönte meg a díjat.

    „Az, hogy engem szeretnek, az éltető erő. Meg lehet nézni, hogy ki megy színésznek, általában ott lelkileg van egyfajta hiánypótlás. Persze most leginkább magamról beszélek, de a kollégáimat is ismerve, van valami ki szeretethiány, valami megmutatási vágy” – kezdte Járai, hozzátéve, micsoda űrt tölt ki az életében a színház.

    „Nekem teljesen egyértelműen maradt egy kis hiány abból, hogy nem mindig figyeltek rám a szüleim úgy, ahogy… Gyerekkorom óta mindig színházasat játszottam, és ez nem változott egyébként, csak az, hogy most már profi körülmények között csinálom ezt. Most már nem kell nekem kihoznom a pokrócot a szobából, és feltekerni az almafára, hanem megteszik ezt mások, mondjuk, a díszítők”  – idézte a színész szavait a Story .

  • Kissé fáradtan indult neki a reggel.

    Már javában zajlik a Megasztár hetedik évadának válogatója, az énekes-jelöltek tömegével jelennek meg a Bálna épületében, ahol a zsűri, azaz Rúzsa Magdi, Molnár Ferenc Caramel, Papp Szabi, Marsalkó Dávid és Marics Peti előtt kívánnak bizonyítani. A tehetségkutató műsorvezetője, Till Attila ennek kapcsán egy rövid videóval jelentkezett az Instagram-oldalán.

    A tévés betekintést engedett a kulisszák mögé: megmutatta az egyszerre öltözőként, sminkes állomásként, ebédlőként és a megbeszélések helyszínéül szolgáló közösségi teret, ahol a forgatásra szedik rendbe magukat.

    Olyan vagyok, mint egy éjjeli őr. Körülnézek az objektumban

    – fűzte a videóhoz.

  • Nagyot megy az erről készült videó a TikTokon.

    Nem csupán Budapest főpolgármesteréről, Karácsony Gergelyről készült tetoválás az elmúlt napokban. Valakit a Tisza Párt alelnöke, Magyar Péter is megihletett.

    Pontosabban egy tetoválóművész döntött úgy, hogy bevállalja a politikus portréját, de nem a saját testére, hanem egyik vendége csuklójára készítette el azt, méghozzá azért, mert az ATV Start című műsorában Krug Emília nemrég felvetette, hogy amilyen elszánt rajongótáborral rendelkeznek a magyar politikusok, lehet, hogy egyszer majd Magyar Péterről is készül egy tetoválás.

    Mi az, hogy lehet? Hát készül!

    – mondta a tetoválóművész a TikTokon megosztott videóban, melyben lépésről-lépésre bemutatta a folyamatot.

    Íme a végeredmény:

    (via RTL)

Rovatok