Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Részben az ír színész volt az oka, hogy elvállalta a filmszerepet.

    A napokban premierdátumot kapott a Gladiátor idén visszatérő folytatása, november 22.-én megérkezik a mozikba a Paul Mescal főszereplésével készült filmeposz második része. Az ír színészen kívül feltűnik majd még a vásznon Denzel Washington, Connie Nielsen, Joseph Quinn, Fred Hechinger és Pedro Pascal is, utóbbi a Vanity Fairnek arról beszélt, kollégája már-már ijesztően kigyúrta magát a forgatásra.

    „Elképesztően erős lett. Inkább dobjanak ki egy épületből, mint hogy újra meg kelljen harcolnom vele. Egy ilyen fitt fickóval megküzdeni, aki ráadásul elképesztően tehetséges, mellé pedig ennyivel fiatalabb is nálad... Brutális, ember! Téglafal Paulnak hívom" – fogalmazott Marcus Acaius tábornok alakítója, aki nem is tagadta, a rendezőzseni Ridley Scott mellett főleg Mescal személye volt az, aki miatt igent mondott a felkérésre.

    „Paul is elég jelentős szerepet játszott abban, hogy úgy döntsek, alá akarom vetni szegény testemet ennek az élménynek" – idézte szavait az IGN.

  • Nyílt titoknak számít a románcuk.

    Sofia Vergara tavaly nyáron jelentette be, hogy hét év után válik férjétől, Joe Manganiellótól. Akkor közleményükben azt írták, ugyan szeretettel gondolnak egymásra, mégis nagyon eltávolodtak a másiktól különböző életstílusuk miatt. Az 51 éves színésznő ugyanakkor nem búslakodott sokáig, hiszen néhány hónapra rá már randevúzni is látták őt Los Angelesben.

    A Modern család sztárjának szívét egy sebész, Justin Saliman rabolta el, aki mellett a latin díva ha akarná sem tudná letagadni boldogságát. Hatalmas mosollyal az arcán kapták lencsevégre őket a minap Beverly Hills utcáin. Bár Vergara hivatalosan még nem vállalta fel új kapcsolatát, elég komolynak tűnik a dolog.

  • Mindent eldobott a műsorért.

    Szerda délelőtt nagy bejelentést tett az RTL a Sztárbox című műsorral kapcsolatban: nyilvánosságra hozták, hogy a bokszverseny egy súlycsoporttal bővül, így idén már a férfiaknál is lesz könnyűsúly. Már az sem titok, kik lépnek ringbe ebben a súlycsoportban.

    Többek között a Csillag születik felfedezettje, Varga Viktor is bokszkesztyűt ragad, aki a műsorra való felkészülés miatt sok mindent eldobott. Nemrég még párjával, Zsembera Liliánával is szakított, akivel csaknem négy évig alkotott egy párt, jóllehet a csajozásról nem szívesen mondott le. Bár a koncertjeit még végigcsinálja, a zeneszerzésre már nem futja az erejéből.

    Vége a csajozásnak, a szerelemnek. A koncerteket muszáj megcsinálnom, abból élek, illetve semmi zenét nem tudok szerezni, mert mire hazaérek a zongorához, már ráfekszem. Nem szívesen hagytam ott a csajozást, csak éppen egyszerűen minden energiámat felhasználom, az összes tesztoszteronom most a ringben vagy a sparingok alkalmával jön ki

    – mondta el az RTL riportjában Varga, aki a megmérettetésre már három hónapja készül, melynek látszik az eredménye.

    Tetszik, hogy férfiasabb történetben vagyok most, mint eddigi életemben. Eddig csak ilyen rocksztár-testű kis énekes lény voltam, most viszont férfivá érek.

    A vitézzé avatott énekes az esetleges sérülések miatt nem aggódik, mert úgy véli: egy férfinak nem kell szépnek lenni. Varga szerint az is jól áll neki, ha el van törve az orra vagy be van vérezve a szeme.

    Én egy harcos vagyok, csak még kicsi vagyok. A nők is szeretik azt, ha valaki férfias és a dzsungelből jött!

  • Sokszor érzik azt, hogy állóvíz van.

    Megyeri Csilla volt legutóbb a Levente Klubja című műsor vendége, melyben többek között gyermekkoráról, párkapcsolatáról és a hírnévhez vezető útjáról is beszélt a házigazdával, Lakatos Leventével. Mint ismert, a műsorvezetőnő a karrierjét annak idején egy vidéki televízióban indította, ahol egy meglehetősen polgárpukkasztó mondat hagyta el a száját: az Alföld Televíziónál az egyik konferálásakor bazári majmoknak és rusnyának nevezte nőtársait – emiatt kapta fel, majd hanyagolta jó ideig a média. Pár hónapja ValóVilág műsorvezetőjeként bizonyít, de eléggé megosztó személyiség.

    Megyeri a szerelmi életéről is nyilatkozott. Bár párjával, Molnár Zsolttal megnyerték a 2022-es Nyerő Párost, kapcsolatuk rengeteg hullámvölgyet megélt. Több mint tíz éve vannak együtt, gyermekáldásnak és esküvőnek azonban eddig nem örülhettek, amiért gyakran kérdésekkel bombázzák őket.

    Talán a megszokás is közrejátszik... Sokszor érezzük azt, hogy állóvíz van, nagyon sokan kérdezik, hogy miért nincs már baba. Ez folyamatos kérdés felém is, de ne is kérdezd! Felmerül bennünk is, hogy hogyan kellene javítani. Nem azt mondom, hogy húzni kellene a rétestésztát és maradjunk együtt

    – magyarázta a podcastben Megyeri, aki nagyon boldog Molnárral.

    Összezárunk, ha baj van. De ha nem működik, ha már meghalt a történet, akkor el kell engedned a másikat, bármennyire szereted őt. Nem gondolnám, hogy Zsolti szerelmes lenne belém ennyi idő után, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy én is, mert ez kémia.

Rovatok