Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Grandiózus finálét kap a Netflix sikerszériája.

  Félidőnél jár a Stranger Things 5. évadának forgatása. A januárban kezdődött munkálatokból ennek apropóján ízelítőt is mutatott a Netflix, ami egyelőre a konkrét történetszálból nem árul el szinte semmit (lévén, hogy még a felvételek nagyja hátra van), ám épp elég látványos ahhoz, hogy garantáltan felkeltse a rajongók érdeklődését.

  A kétperces kisfilm a produkció kulisszái mögé kalauzolja el a nézőket, és valamennyi főszereplő feltűnik benne, köztük Finn Wolfhard, Caleb McLaughin és Gaten Matarazzo, Maya Hawke, Joe Keery, Natalia Dyer, Charlie Heaton valamint Winona Ryder is.

  10 évesen kezdtem, most pedig 20 éves leszek

  – mondja a felvétel egy pontján Millie Bobby Brown, aki azóta nem csak betöltötte az emlegetett húszat, de feleség is lett.

  „Annyira izgalmas! Szerintem ez lesz az eddigi legjobb évad!” – magyarázta a Will Byerst alakító Noah Schnapp, a grandiózus díszletekből, illetve az egy évre rúgó forgatási időből ítélve pedig elképzelhető, hogy semmi túlzás nem volt szavaiban. Maya Hawke korábban szintén azt nyilatkozta, technikailag 8 filmet forgatnak a sci-fi lezárásához, míg a Vecnát megformáló Jamie Campbell-Bower is úgy fogalmaz a videóban,

  A negyedik évad ütős volt. Az ötödik évad még ütősebb lesz.

  Hogy kiderüljön, pontosan mennyire, még legalább egy évet várnunk kell: az optimista becslések szerint is 2025 második felében érkezhet a széria legtöbb kérdésére választ adó utolsó 8 epizód.

Rovatok