Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az 56 éves színésznő letett a szépészeti beavatkozásokról.

    Mivel sokan nevetségesnek tartották, ahogy a különböző kozmetikai kezelések miatt kinézett, ezért Kristin Davis úgy döntött, megválik azoktól a töltőanyagoktól, amelyeket korábban az arcába fecskendeztek. Az a Szex és New York és az És egyszer csak... című sorozat sztárja az Instagram-oldalán mutatta meg, hogyan néz ki természetes valójában, smink és szerkesztések nélkül.

    A fotót eredetileg annak apropójából tette közzé, hogy fodrásznál járt, követői azonban nem is igazán az 56 éves színésznő frizurájára csodálkoztak rá, hanem az igazi arcára.

    Davis eredeti Instagram-fotója ide kattintva érhető el.

    (via Women's Health)

  • Lehet karikázni a dátumokat a naptárban, a sorozat ugyanis két felvonásban érkezik majd.

    Csak emlegetnünk kellett a minap az Emily Párizsban új, már most sokakat megosztó negyedik évadát, és voilá: meg is érkezett a premierjének hivatalos bejelentése, ami jóval hamarabb lesz, mint gondoltuk! 

    A Netflix sikerszériája majd' két évnyi kihagyás után, idén nyáron tér vissza a streamingszolgáltató platformjára, a Bridgerton család-, valamint a legtöbb új sorozathoz hasonlóan két felvonásban. Az első volumen augusztus 15-én, míg a második adag epizód egy hónappal később, szeptember 12-én fut majd be, a ketté bontást pedig magyarázhatja, hogy a forgatások még jelenleg is zajlanak Rómában. 

    A promó videóban arra kérték a szereplőket, egy-egy szóval jellemezzék az új részeket, Lily Collins és kollégái pedig eleget is tettek a feladatnak:

    • sebezhető
    • zűrzavaros
    • kalandos
    • divatos
    • szép
    • kaotikus
    • szerelem
    • szívfacsaró
    • sebezhetőség
    • bosszú

    – sorolták a színészek, teljesen felcsigázva ezzel a rajongókat.

  • Nem arra költi, amire legtöbben gondolnának.

    Az álommeló péntek esti adásában kiderült, hogy Balogh Levente Kása Esztert választotta az elnöki asszisztensi pozícióra, aki egy éven át dolgozhat majd a vízkirálynak is becézett üzletembernek havi bruttó 3 millió forintos fizetésért. Az elnöki asszisztens már azt sem titkolja, mire fordítaná keresetét.

    Az első fizetésemet valószínűleg az Ikeában költöm el, ugyanis szeretném kicsit a saját ízlésemre szabni az albérletemet. Mindemellett a barátaimnak is szeretnék kedveskedni egy-két éttermi meghívással, programmal, mert elsősorban ők biztattak arra, hogy jelentkezzek a pozícióra. A továbbiakban pedig az a cél, hogy a havi keresetem legalább a felét félretegyem, és lehetőség szerint befektessem. Azt még nem tudom, pontosan mibe, de kriptovaluta vásárlásával is kacérkodom

    – árulta el a Blikknek Kása, aki tisztában van azzal, hogy nem lesz könnyű dolga.

    „Biztos vagyok benne, hogy sok kihívást tartogat majd a pozíció, a jelenlegi információim szerint rögtön külföldön kell majd segítenem Balogh Levente munkáját, tehát azonnal bedobnak a mély vízbe. Ám abban bízom, hogy minden tekintetben helyt tudok állni, ugyanis a hosszú távú célom, hogy évekig Balogh Levente mellett tudjak majd maradni.”

  • Elég erős ez a stílusváltás.

    Teljesen új külsőre váltott Dua Lipa, aki új frizurájával és kiszőkített szemöldökével szinte felismerhetetlen lett. Bár minden bizonnyal csupán egy fotósorozat kedvéért, de az énekesnő bevállalta a szőkés tincseket, és azt, hogy egészen furcsa öltözékekbe bújik, hogy még meghökkentőbb legyen. A Dance The Night című dal előadója ezzel el is érte célját: követőit sikeresen összezavarta, akik közül az Instagram-kommentekben sorban megjegyezték, nem igazán értik, mi történt az énekesnővel, míg másoknak inkább az jutott eszébe, hogy Dua Lipa kiköpött mása lett Britney Spearsnek.

    (via The News

Rovatok