Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Videóban véleményezte a magyar hírességeket.

    AValóVilágkorábbi játékosa, Fenyvesi Barna és szerelme, Halastyák Fanni, azaz Nemazalány a minap Fókusz riportjában meséltek bimbózó románcukról. A problémás nőfalóként megismert egykori valóságshow-szereplő néhány hónappal ezelőtt egy közösségi oldalon kereste fel az énekesnőt, aki bár eleinte bizalmatlanul fogadta a közeledést, végül úgy látta jobbnak, ha két hónapnyi online ismerkedést követően ad egy esélyt. Már az első találkozójukon egymásra hangolódtak, s rengeteg időt töltenek együtt, az összeköltözést azonban egyelőre nem tervezik.

    Én soha nem voltam féltékeny típus. Ezt most így kijelentem, nem hazudok. Hát, de mellette azért ez más

    – vallotta be az RTL-nek Nemazalány, akinek szerelme már a ValóVilág11 villájába is úgy költözött be, hogy elárulta, hogy a nők függőséget okoztak nála. Utólag úgy meséli, nem volt konkrét célja a hódítás, de három hónap alatt szinte mindegyik villalakó lánnyal összeszűrte a levet. A nők iránti imádata a jelek szerint úgy sem változott, hogy jelenleg komoly párkapcsolata van.

    Erről tanúskodik legalábbis egy videó, amelyet VV Barna feltöltött a TikTokra. Az egykori valóságshow-hős a rövid felvételen 1-től 10-es skálán rangsorolja a magyar celebnőket, köztük Szabó Zsófit, Lékai-Kiss Ramónát, Csobot Adélt és Gelencsér Tímeát. Bár a videóban egy szót sem szól, az arca mindent elárul arról, kiről mit gondol. Bár szerelmét, Halastyák Fannit tette a képzeletbeli ranglistája élére, a második helyre Tóth Andi került, akinek fotója láttán egyből hatalmas mosoly ült ki az arcára.

    VV Barna és Nemazalány olaszos párnak vallják magukat. A fiatalember úgy véli, kicsit le is nyugodott az énekesnő mellett, és már nem érdekli az állandó bulizás és csajozás. Nemazalány azonban nem tagadja, vannak kétségei Barnával kapcsolatban, jóllehet korábban nem volt féltékeny típus. Mint mondja, ha a nyarat kibírja a kapcsolatuk, akkor biztosan hosszú távú lesz a kapcsolatuk.

    (via Story)

  • Szeretne visszatérni valódi keresztnevéhez.

    Talán sokan nem tudják, de Emma Stone eredetileg nem ezen a néven látta meg a napvilágot: a Szegény párák sztárját igazából Emilynek hívják, de ezt karrierje kezdetekor "lefoglalták" előle a SAG-ban, az amerikai színészeket tömörítő szakszervezetben, így művésznevet kellett felvennie.

    Néhány éve aztán elszakadt a cérna, és valamilyen okból úgy döntöttem, már nem tudom ezt csinálni többé. Hívjatok csak Emilynek

    – mesélte a Hollywood Reporternek adott friss interjújában Stone, akit azóta egyre több kollégája szólít így, hatalmas örömére, de Nathan Fielder például az Em becenévre esküszik. Az Oscar-díjas színésznő szeretné, ha ez a jó szokás egyszer elérne a rajongóihoz is.

    „Olyan kedves lenne! Nagyon szeretnék Emily lenni!” – magyarázta.

  • Volt, aki arról írt, sosem látott még ilyen gyorsan öregedő embert.

    Kisebb sokkot kapott az internet népe Chris Pine friss fotói láttán. A színész a Poolman című film Los Angeles-i premierjén járt a minap, az eseményre választott öltözete azonban hagyott némi kivetnivalót maga után. Az, hogy a farmersort, a kockás zakó, az arra tűzött hatalmas művirág, az I Love LA- feliratú pólója, biciklis szemüvege vagy esetleg ezek összhatása akasztotta-e ki az embereket, pontosan nem tudni, mindenesetre nem fogták vissza magukat a kommentelők.

    „43 hirtelen 75. Még sosem láttam senkit ilyen gyorsan megöregedni.” 

    „Ez most komoly? Nem valami filmben dolgozik ezzel a hajjal és ruhával?”

    „Istenem, hiányzik a régi, szexi Chris Pine.”

    „Szegény ember sosem heverte ki azt, hogy Harry Styles leköpte őt.”

    „Chris Pine belépett a Los Angeles-i hajléktalan korszakába.”

    „Életközépi válság?”

    „Úristen, mi folyik itt? Szándékosan próbál a lehető legcsúnyább kinézni? Te jó ég” –érkeztek sorra a hozzászólások a Just Jared posztja alá. A színésznek nem ez az első meghökkentő szettje, korábban például egy jógaoktatóhoz hasonlították a kávézóból távozó, színes kardigánt viselő filmsztárt.

  • Jótanáccsal is ellátta a VV12 leendő szereplőit.

    A ValóVilág 10. szériájának megnyerése után nagyot fordult a világ Szilágyi Viviennel. A fiatal a fődíjból beutazta a világot, megcsinálta a jogosítványát, valamint felújította családi éttermüket, amelynek üzemeltetésébe egyre többet segít be édesanyjának. Vivi még mindig Martfűn él, de most már első saját otthonába teszi, ahová a Fókusz kameráit is beengedte.

    „Úgy nézzétek, hogy még semmit sem csináltam a lakással, mindent itt hagyott az előző tulaj. Szóval majd az lesz az első dolgom, hogy kipakoljak” – kezdte a 25 éves nő, aki szobáról szobára sorolta terveit, elképzeléseit új lakása kapcsán.

    „Még nem kezdtem el csinálni rajta semmit. Szeretném felújítani, szeretnék új parkettát, kifesteni majd bebútorozni, mindent szépen apránként. Lesz mit csinálni a lakással kapcsolatban.”

    És hogy mit tanácsol utódjainak, a luxusbörtön jövő vasárnap beköltöző új lakóinak?

    „Én mindenkinek azt mondom, aki megpróbálkozik a ValóVilággal, hogy hallgasson mindig a megérzéseire, és érezze magát jól, hiszen ez egy játék, és ha nem érzed magad jól kár bemenni” – mesélte Vivi, hozzátéve: biztos benne, hogy idén is nagyon izgalmas karakterek lesznek a VV-ben.

    Biztos, hogy nézni fogom. Kicsit irigykedek, hiszen nekik csak jobb lesz, hogy nyár lesz, jobb idő, tudnak majd pancsizni, kíváncsi leszek!

Rovatok