Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Amint meglátja az ember, onnantól fogja nem lehet nem észrevenni.

  Egy szerelmi vallomással is felérhet az a bejegyzés, amelyet Nánási Pál osztott meg az Instagram-oldalán. A fotóművész a feleségének, Ördög Nórának címezte szavait: azt fogalmazta meg, mennyire hálás azért, amiért ő a párja, a posztban azonban egy sajátos bakira is felhívta a figyelmet. Nánási ugyanis csak utólag vette észre a zavaró látványt.

  „A képen a gyönyörű feleségem, Nóri látható. Hihetetlenül szerencsés vagyok, hogy ilyen varázslatos társam van. Bár a fotó nem sikerült tökéletesen, mert elkövettem egy tipikus hibát: annyira elbűvölt a szépsége, hogy figyelmetlen lettem.

  Felismeritek a hibát? Ha elárulom, onnantól kezdve biztosan észre fogjátok venni. A jobb karja eltűnt. Annyira közel tartja a testéhez, hogy ebből a szögből nem látszik. Rendkívül zavaró látvány, még akkor is, ha elsőre nem tűnik fel. Miután észreveszitek, már nem láttok mást, csak egy nőt, akinek hiányzik a karja. De természetesen így is gyönyörű

  – fűzte a képhez Nánási.

 • Szépen összeöltöztek Vivienne-nel.

  Vasárnap este tartották a 77. Tony Awards díjátadóját, amelyre Angelina Jolie és 15 éves lánya, Vivienne Jolie-Pitt is hivatalos volt. A 49 éves színésznő a vörös szőnyeges pózolást sem hagyta ki exférjével, Brad Pitt-tel közös gyermekével, akivel a köztük lévő összhangra való bizonyítékként össze is öltöztek.

  Míg az Oscar-díjas színésznő egy különleges szabású, szürkészöld és bársonyos hatású Atelier Versace ruhát viselt, addig gyermeke egy ahhoz színben passzoló mellénybe és nadrágba bújt. Vivienne a fehér inghez egy csokornyakkendőt is választott, szettjét pedig egy Converse tornacipővel dobta fel.

  Az, hogy anya és lánya összeöltözött, lehetett a közös munka miatt is, hiszen a Jolie által rendezett The Outsiders című filmnek Vivienne volt az egyik produceri asszisztense. A musical idén 12 jelölést szerzett a Broadway-produkciókban dolgozók elismerésére alapított Tony-díj-átadón, amiből négy elismerést zsebelt be.

  (via Page Six)

 • Borbély Alexandra aranyos fotót posztolt családjáról.

  Hihetetlen, mennyire rohan az idő, hisz Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikerlányai, Franciska és Elza már másfél évesek is elmúltak. A Jászai Mari-díjas színészpár igyekszik magánéletét távol tartani a reflektorfénytől, de időnként bepillantást engednek az életükbe. Így történt ez apák napján is, Borbély a közösségi oldalán ugyanis egy elbűvölő képet osztott meg férjéről, amint a színész kislányait ölelve fekszik az ágyukon. A meghitt pillanatot ide kattintva tekintheti meg.

  Nagy Ervin korábban nyíltan beszélt arról is, hogy véleménye szerint mára jelentősen megváltoztak a férfiak világszerte a gyereknevelés tekintetében. Kiemelte, hogy számára a gyerekvállalás a szülők közös felelőssége, ezért nemcsak segít a párjának, hanem kiveszi a részét a család életéből is.

 • Az évad harci oroszlánjai, VV Valen és VV Ádám csaptak össze, de nem éppen úgy, mint a párbajt megelőző szóbokszon, ahol úgy bántak egymással, mint a hímes tojással.

  Vasárnap este került sor a ValóVilág tizenkettedik évadának harmadik párbajára, melynek keretein belül VV Ádám és VV Valen mérték össze népszerűségüket. A Puskás-Dallos Péter által vezetett adás rengeteg izgalmat tartogatott, főleg, hogy a legtöbben arra számítottak, hogy nagyon szoros lesz az állás, hiszen a villa két vezéregyénisége csapott össze, akik között bár nagy volt a tisztelet, mindketten hamar belátták, hogy nem férnek meg együtt tovább a valóságshow-ban.

  Akkor azonban, amikor a fantomképeket bemutatva kiderült, hogy az állás 79,27:20,73 százalék, egy pillanatra mindkét játékos olyan fejet vágott, mintha legalábbis kaptak volna egy nagy pofont. Ádám arcára ezt követően kiült, hogy elengedte az egészet, míg Valen úgy festett, mint akit szétfeszít az önbizalom. A 21 éves, mélyen vallásos szentesi fiatalembert aztán valóságos arculcsapásul érhette, amikor Puskás-Dallos Peti végül nem őt, hanem Ádit kiáltotta ki a férfias párbaj győzteseként. Az erről szóló videó ide kattintva tekinthető meg, de ha a teljes párbajt nézné inkább meg, itt megteheti.

  Azt követően, hogy Ádám visszatérhetett a villába, ahol a villalakók többsége kitörő örömmel fogadta őt, Valen a műsorvezető kérdésére elárulta: azzal a forgatókönyvvel is számolt, hogy számára ér véget itt a verseny, ezért annyira azért mégsem lepődött meg, de szorosabb eredményre számított. Mint mondta, nem is nagyon fog hiányozni neki semmi a villából, pedig a játék során egy tiszavirág-életű szerelmet is megélt. A szentesi fiatal legemlékezetesebb pillanatait alább láthatja.

Rovatok