Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A zsűri és ellenfele is azonnal odasiettek hozzá.

  Elcsúszott és a földre esett A Konyhafőnök szerdai adásában a műsor egyik versenyzője, Kettel-Fülöp Flóra. A szomszéd pultból rögtön a segítéségre siettek, a magát épp felhúzni készülő nő azonban gyorsan tisztázta, nem esett baja – majd ezzel a lendülettel kiugrott a válla. A fájdalmas kiáltására már Sárközi Ákos és Fördős Zé is odaszaladt hozzá.

  „Az egyébként is néha kijáró vállam attól, hogy megpróbáltam megkapaszkodni a konyhaszekrényben, kiugrott. De én visszapakoltam, és mentem tovább” – összegezte az eseményeket Kettel-Fülöp, aki nem kért végül orvosi segítséget, hanem folytatta a versenyt, de azért viccesen megjegyezte:

  Mi történhet még velem?

 • Nem túl megszokott külső.

  Hailey Bieber újabb extravagáns külsőt villantott, és bár tőle ugyan eddig is megszokott volt, hogy merészebb darabokat viseljen, erre azért nem számítottunk. Ezúttal világhírű férje, Justin Bieber osztott meg róla az Instagramon egy képet, melyen hupikék színű hajjal látható, ahogy éppen magáról csinál egy szelfit.

  A házaspár egyébként nemrégiben New Yorkban járt a modell új sminktermékeinek bemutatóján, ahol a kanadai popsztárnak sikerült meglepő viseletet magára öltenie. Ami viszont ruházatánál is furcsább lehetett a járókelőknek, hogy egy bérelhető kerékpáron járta be a nyüzsgő város utcáit, amíg kedvesére várt.

 • Celebrandis szereplése után eltűnt a műsorvezető, de elárulta ennek okát.

  Schumacher Vanda egy hosszabb Instagram-bejegyzéssel jelentkezett követőinek, melyben elárulta annak okát, miért is kerüli mostanság a közösségi médiában való jelenlétet, amióta szerepelt a Celebrandi című társkereső-realityben. Mint kiderült, az utóbbi időben már terhesnek érezte, hogy mindenki az iránt kíváncsiskodott, szárba szökkent-e a szerelem közte és műsor beli választottja között.

  A műsor végül nem hozta ez álmaim szerelmét. Kaptam kérdést, hogy a szerelem miatt vagyok-e eltűnve, mert tényleg kevésbé vagyok aktív mint szoktam. Erre a válasz pedig az, hogy nem. Az idei év eddig elég húzós volt, tavasszal lett vége a VV-nek, utána 2 hónap Los Angeles, majd egy hónapot voltam a Riviérán mert nem akartam hazajönni. Visszajöttek a pánikrohamaim a gondolattól, hogy Pesten legyek, a depresszió, hogy hol is van a helyem nekem a nagy világban ha nem LA-ben, nem Monacóban, és nem Magyarországon.

  A műsorvezető korábban is őszintén beszélt arról, hogy az ő életében is vannak mélypontok, de ezt teljesen normálisnak tartja. Bevallotta, hogy a celebrandis szereplését a „nyugalom szigetének” tartotta, amíg forgatták: „Az a pozitív energia amit kaptam teljesen feltöltött. Volt energiám lezárni dolgokat, elköltözni az otthonomból ami egy elég nehéz lépés volt, hiszen az elmúlt 15 évemben egy helyet sem tekintettem annyira otthonnak mit azt, de muszáj elengedni dolgokat máskülönben nem jön a várva várt változás.”

  Schumacher úgy véli, saját maga elől nem menekülnie kell, hanem meg kell valósítsa az elképzeléseit, hiszen, mint mondja: nem véletlenül kapjuk azokat a vágyakat, amik hajtanak minket, hanem, mert annak oka van.

  Bár a szerelemben nincs szerencsém, nem bánom, mert azzal töltöm az időmet, amivel kell: bátran építem azt a jövőt, amit korábban még csak elképzelni sem mertem, hogy lehetséges, és ezért vagyok »eltűnve«. Jól vagyok, és ami a legfontosabb, megtaláltam magam egy új dologban, ami úgy érzem lehetőséget ad, hogy kiteljesedjek és az az ember legyek, aki mindig is lenni akartam. Ez nem azt jelenti, hogy nem leszek képernyőn, sőt, talán mostantól többet is mint eddig.

  – jelentette ki.

 • Humorosan kezelte az őt ért megtiszteltetést.

  Sylvester Stallone néhány napja egy vörös szőnyeges eseményen vett részt, melynek keretében bemutatták a karrierjét feldolgozó Sly című dokumentumfilmet, akárcsak nemrég egykori vetélytársának, Schwarzeneggernek. A Rocky és Rambo-filmek színésze az Entertainment Tonightnak nyilatkozott is premieren, ahol többek között azt is elárulta, milyen érzések kavarognak benne és, hogyan tekint vissza a munkásságára.

  Erre nem lehet felkészülni. A karrierem hosszúsága tényleg észbontó. A társadalom változik, mint ahogy a filmművészet is, jóval kommerszebbé, gyorsabbá vált. Szóval egy ilyen hosszú pálya tényleg különleges. Én úgy tekintek magamra, mint az egyik utolsó dinoszauruszra. Már majdnem 50 éve, hogy a pályán vagyok, persze egyáltalán nem tekintem magától értetődőnek ezt.

  – idézi a 77 éves akcióhőst a 24.hu.

  Mint azt Stallone kifejtette, az olyan kortársai, mint Bruce Willis vagy Arnold Schwarzenegger már nem annyira aktívak a filmezés terén. Utóbbi kapcsán viszont bevalllota, magánál jóval ideálisabb akciósztárnak tartja az osztrák színészt.

  A nyolcvanas évek egy érdekes korszak volt, mert akkor még nem alakult ki az úgynevezett akciósztár. Akkor még az intellektus, a verbális adok-kapok ment. Láttam, hogy van lehetőség másra, volt egy osztrák fickó, aki nem beszélt sokat, de jelen volt a vásznon. Egyszerűen mindenre volt válasza, ott volt a fizikuma, az ereje, ez egy karaktert jelentett. Lényegében a testére hagyatkozott, hogy elmeséljen egy történetet. Az én seggemet mindig szétrúgták a filmekben, Arnoldot alig bántották. Szerintem ha elment volna harcolni egy sárkánnyal, egy sebtapasszal jött volna vissza maximum.

  – mondta.

Rovatok