Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nehéz elhinni, de a jelek szerint működik a dolog.

  Nem túlzás kijelenteni, Pedro Pascal napjaink egyik legfelkapottabb színésze. A The Last of Us csak a jéghegy csúcsa volt, A mandalóri és a hamarosan érkező Fantasztikus Négyes sztárja valóban megaprodukcióról megaprodukcióra jár, ami eléggé megterhelő lehet szövegtanulási szempontból. Mert bizony szövegből jó sokat kell bemagolnia a színészeknek, ezzel kapcsolatos módszereikről pedig SAG-díjra jelölt kollégáival, Kieran Culkinnal, Billy Cuduppal és Matthew Macfadyennel értekezett nemrég egy online interjúban.

  Mutatok egy pszichopata példát arra, hogy most mit csinálok, hogy megtanuljam a szövegeimet

  – jelentette ki Pascal, majd gyorsan előszedett maga mögül egy telefirkált lapot, amely az Enigma díszletében is megállta volna a helyét. Még csak bele sem kezdett a magyarázkodásba, társai máris elborzadva néztek rá, tekintetük pedig csak üvegesebb lett, amikor a férfi közölte: tornyokba vagy oszlopokba írja szövegei minden szavának kezdőbetűjét.

  Ez egy nagyon-nagyon fárasztó módja annak, hogy megtanuld a szöveget anélkül, hogy változtatnál rajta. Egyáltalán nem művészi, kifejezetten technikai, de azért kellett elsajátítanom, mert rémes tapasztalataim vannak, elfelejtettem, mit kell mondanom.

  Sandbox Miniapp

   (via IGN)

 • Szerintük nagyon felelőtlen döntést hozott a zenész.

  Machine Gun Kelly soha nem a visszafogott stílusáról volt híres, eddig is bátran bevállalta az extrémebb ruhákat, frizurákat, testékszereket is. Mindezek ellenére a zenésznek most sikerült mindenkit meglepnie, legfrissebb Instagram bejegyzése alapján ugyanis feketére üttette mellkasát, vállait, és csuklójáig mindkét kezét, lefedve ezzel többek közt Megan Fox és megannyi személyes kötődésű, korábban készült mintáját.

  Csak spirituális célokból 

  – írta fotójához MGK, a kommentelők pedig aggodalmukat fejezték ki a látottak kapcsán.

  Ez a pasi egyre furcsább. Már nem is vagyok a rajongója.”

  „Ez a leghülyébb dolog, amit valaha láttam.”

  „Nektek nem különös ez az egész?”

  „Bárcsak ne tetted volna ezt. Egyre drasztikusabb dolgokat csinálsz, amik segélykiáltásnak tűnnek” – fogalmaztak követői, többen pedig azzal viccelődtek, hány száz órát ülhetett a rapper emiatt a tetoválószékben.

 • A kedd reggelt már a Mokkában kezdte a színésznő.

  Ahogy arról az Index is írt, Szabó Zsófi csatornát vált: visszatér a Tv2-höz, ahol anno többek közt a Jóban Rosszban című sorozatban is szerepelt. A színésznő távozásának hírére nemrég az RTL is reagált, a keddet pedig már a Mokka stúdiójában indította, bár egyelőre még csak a vendégkanapén foglalt helyet. Szabóval Orosz Barbara és Váczi Gergely beszélgetett, de hamarosan az ő oldalukon, műsorvezetőként lesz látható majd.

  Addig azonban egy közös képen mosolyognak együtt mind a hárman, amit kolléganője osztott meg Instagram oldalán:

  Üdv a csapatban, Zsófi!

 • Komoly figyelmet fordítottak munkájuk alatt a fenntarthatóságra is.

  Gőzerővel közeleg a 2024-es párizsi nyári olimpia, ami miatt lassan egész Franciaország lázban ég. Most két Nantes közelében élő asztalos került a nemzetközi sajtó figyelmébe, miután egyikőjük hátsó kertjében megépítették az Eiffel-torony 16 méteres másolatát. A projekthez ráadásul szinte csak újrahasznosított faléceket használtak a férfiak:

  „Szerettük volna megmutatni, hogy még a kidobásra szánt anyagokkal is készíthetünk nagyszerű dolgokat” – magyarázta a 38 éves Frederic Malmezac, aki társával, a kerekesszékes Sylvain Boucharddal több mint 5 hónapot dolgozott a replikán. Most abban bíznak, hogy megkapják az engedélyt, és művüket egy olimpiai fáklyaváltóban résztvevő városban-, vagy annak közelében állíthatják ki.

  (via RTL)

Rovatok