Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Igazi sztár lett az interneten az a hosszúszőrű dalmata, amelyiknek a gazdája egy fényűző születésnapi bulit rendezett. A Ryder névre hallgató eb nemrég lett egyéves, gazdája, a 27 éves Sandra Macedo pedig úgy gondolta, hogy meg kell adniuk a módját az ünneplésnek. Talán furcsának tűnhet, de Macedo igazi családtagként tekint szeretett ebére, ezért is akart olyan bulit rendezni neki, mint a többi rokonának. Macedo ezért az otthonát is feldíszítette. Randynek szülinapi csákót, egy finom tortát és egy piñatát is vett sok más ajándék mellett. A fiatal nő azt mondja, több mint 200 dollárt (73 ezer forintot) költött a szülinapi partira, ahová természetesen vendégeket is hívott. 

 • Az ajkaikra varratták egymás nevét.

  Különleges tetoválást csináltatott Rácz Béla, azaz Young G és felesége, Mészáros Norina. Az új tetkókat a ValóVilágot is megjárt rapper mutatta meg az Instagram-oldalán: szerelmével úgy döntöttek, itt az ideje annak, hogy közös tetkójuk legyen, ráadásul nem is akármilyen. Egymás keresztnevét varratták magukra, méghozzá egy egészen merész helyre: a minta az alsó ajkaik belsejére került.

  A tetoválás megosztotta az Instagram-felhasználókat: míg vannak, akik szerint vagány egy ilyen tetkó, mások szerint nagy hibát követtek el. Ön mit gondol?

 • Nem volt könnyű hete.

  Őszintén mesélt az elmúlt hetek kálváriájáról Görög Zita. A modell-színésznő az Instagram-oldalán vallott arról, mi minden történt vele az utóbbi időben: úgy érzi, balszerencse sújtja, hiszen az autója is többször leállt, valamint a sürgősségire is bekerült egy barack miatt.

  Nem volt könnyű az elmúlt pár hetem. Az autóm többször leállt, akksi csere 3 gyerekkel egy forgalmas buszmegállóban, a start stop kikapcsolva is letiltott utána a dugók közepén. Kiderült, hogy keresztallergiám van, mindez úgy, hogy megettem egy barackot, amivel a sürgősségin kötöttem ki. (fotót nem csatolok) Apukám a zuhanyzóból kilépve eltörte néhány bordáját (de jól van) és közben futottam a teendőim után. Nyilván semmivel sem végeztem időben

  – mesélte a háromgyermekes sztáranyuka, hozzátéve, jó lenne, ha a követői megnyugtatnák afelől, hogy nekik is vannak terhelt időszakaik. 

 • Imádják a Facebookon.

  Tegnap este véget ért a Konyhafőnök című gasztroshow jubileumi évada, melyet Kurta Zsuzsa nyert meg. Rácz Jenő is örülhetett, hiszen Kurta az ő versenyzője volt. A Michelin-csillagos séf az örömét a közösségi oldalán sem hallgatta el: péntek este egy közös képpel gratulált versenyzőjének, a szombat reggelt pedig egy jó nagy trollkodással indította. 

  Friss bejegyzésével az argentin világbajnokot, Lionel Messit figurázta ki, aki tavaly év végén ágyba vitte a régóta vágyott világbajnoki serleget. A Konyhafőnök fináléjában a séf kapott egy arany serleget, ami jól láthatóan nagyobb, mint a labdarúgóé. 

  Rácz egy másik bejegyzésben a jubileumi Konyhafőnök győztesének, Kurta Zsuzsának is gratulált.

  Hatalmas gratuláció Zsuzsinak. Aki élő példája annak, hogy bármennyire nem hisz magában az ember, ha kitartó és keményen dolgozik, akkor mindig megvan az eredmény. Gratulálunk Flórának is és köszönjük, hogy ennyire szoros meccset tudtunk vele menni

  – írta a Facebookján a séf.

Rovatok