Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Egy 28 éves amerikai férfi drámai fogyásán ámul az internet népe. Isaiah Caldwell a New York Post riportjában mesélte el, hogy két év leforgása alatt mintegy 95 kilót sikerült leadnia, az étrend azonban, amelyet választott, nem volt veszélytelen.

    A műszaki értékesítőként dolgozó Caldwell, aki alatt egykor 196 kilót is mutatott a mérleg, azért döntött úgy, hogy életmódot vált, mert orvosai nagyon megijesztették: azt mondták neki, hogy túlsúlya miatt kevés az esélye arra, hogy édesapa lehessen, feleségével azonban nagyon vágytak egy gyermekre. A férfi emiatt reformálta meg drasztikusan az étkezési szokásait: áttért a húsevő étrendre, avagy a carnivore diétára. Ez annyit jelent, hogy kedvenc ételeiről lemondva, a húson, tojáson és egyéb állati eredetű termékeken kívül mást nem is evett.

    A babaprojekt a megszállottságunkká vált. Nagyon izgatottan vágtunk bele, de egy évig hiába próbálkoztunk, mire gyanakodni kezdtünk arra, hogy termékenységi problémáink lehetnek. Úgy voltam vele, hogy bármit megtennék a világon annak érdekében, hogy végre apa lehessek. Az emberek azt gondolják, valami varázslat kellett ahhoz, hogy lefogyjak pedig csak leálltam a mértéktelen evéssel. Sok mindenről le kellett mondanom, ezt a fajta életmódot nem is ajánlanám mindenkinek

    – magyarázta Caldwell, aki állítása szerint már az első hónapban leadott 9 kilót. Tíz hónap alatt 45 kilótól szabadult meg, ekkor vezette be étrendjébe fokozatosan a gyümölcsöket és a tejtermékeket, s ekkor fogott bele a súlyzós edzésekbe is.

Rovatok