Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Évek óta nem tartják a kapcsolatot. A színész vallása ezt ugyanis tiltja.

    Azt már jó néhány éve tudni lehet, hogy Tom Cruise nem ápol jó viszonyt Katie Holmesszal közös gyermekével, Surival, sőt: úgy tudni, 11 éve felé sem nézett. Egyes források szerint feltehetően azért vannak haragban, mert sem a lány, sem az édesanyja nem tagja a scientológia egyházának, a békülésvágynak pedig közel s távol jelét sem látni.

    Hogy apját semmilyen formában nem szeretné az életében tudni, Suri nemrég jelezte is, mégpedig azzal, hogy megtagadta a hollywoodi filmcsillag vezetéknevét. 

    A 18 éves lány a Hello! Magazine szerint most már nem Suri Cruise-ként, hanem egyszerűen Suri Noelle-ként mutatkozik be. Legalábbis akkor, amikor fellép valahol. Tom Cruise színészi babérokra törő gyermeke a Head Over Heels iskolai előadás névsorában is Suri Noelle-ként szerepel. Anyja középső nevét használja, Katie Holmes teljes neve ugyanis Kate Noelle Holmes.

    Cruise nemrég a lánya 18. születésnapját is kihagyta, mellyel kapcsolatban egy közeli ismerős azt mondta:

    Tomnak bűntudata van amiatt, hogy sok dologról lemaradt Suri életében, de állítása szerint nem vágott el minden szálat, időről időre értesül arról, mi történik a lányával. Hagyja, hogy Suri és Katie a saját életüket éljék, Katie ugyanis ezt akarta

    – idézte a  Mirror  az informátor szavait.

  • Saját kárán tapasztalta a csalódást, amit az online rendelések okoznak.

    A Reddit nevű oldalon számolt be egy nő arról, hogy kisebb sokkot kapott, amikor kézhez kapta azt az áttetsző fehérneműt, amelyet az egyik internetes webáruháztól rendelt. A nő a bejegyzésében leírja, hogy a necc body – legnagyobb döbbenetére –köszönőviszonyban sem volt azzal, amelyet a hirdetésben szereplő képen látott.

    A félrement fehérnemű-rendelésről a nő azt írja:

    Vicces kedvemben voltam, amikor megrendeltem az alábbi kezes-lábast. Mint kiderült, ez a legijesztőbb dolog, amit valaha láttam, és sehogy sem tudnám belepasszírozni magam. Legszívesebben fellógatnám valakinek a szobájába éjjel, kíváncsi lennék, mi történne. Az, ahogyan a kicsi ujjacskák ki vannak meredve, teljesen kiakaszt.

    Nem kellett több, a Reddit-felhasználókat a két fotó nagyon megihlette. Volt, aki ijesztő árnyékként jellemezte a fehérneműt, mások szerint konkrétan Pán Péter árnyékára hasonlít, de volt olyan is, aki szerint a merész viselet leginkább egy dehidratált E.T.-re vagy a Harry Potter Dobbyjára hajaz. A necc body mindenesetre nem tűnik kényelmesnek, a nő legalábbis, aki rendelte, úgy fogalmaz: egy kisgyereknek és egy macskának is kicsi lenne.

    (via Daily Star)

Rovatok