Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • 55 ezer forintot lábbeliért esze ágában sincs kiadni, milliókat egy óráért már annál inkább.

    Majoros Péter, azaz Majka nemrég Pachert Balázs cipőboltjában járt, amelynek cipőmustrájára 12 éves fia, Marián kísérte el a rapper-műsorvezetőt, aki nem tartotta magában, mennyire túlárazottnak vél bizonyos darabokat a Balázs Kicksben. Az X-Faktor új mentora pontosabban úgy fogalmazott:

    „Hülye vagy? Komolyan, ez 55 ezer? Ne b*sszál már! Ennek az előállítása szerintem nem több 17 forintnál. De miért ilyen drága? Aki ezt a papucsot megveszi 55 ezer forintért, annak hulljon ki a haja, esküszöm! Ki az, aki ezért 55 ezer forintot ad?” – húzta fel magát a YouTube-on futó Sneaker Tour című műsorban Majka, aki végül nem távozott vásárlás nélkül az üzletből. Erről fotó is készült, amelyen a szemfülesebbek két érdekes részletre figyelhettek fel: pontosabban arra, milyen értékes órát visel a valóságshow-szereplőből lett előadó és kamasz fia.

    Nem kellett sok, a drága óramodelleket a Beszéljünk órákról! nevű TikTok-oldal szakértője ki is vesézte. Így derült fény a luxusdarabok árára.

    Ami biztosan látszik ezen a képen, hogy Majka órája egy Rolex Sky-Dweller. Jelen állás szerint ez a cég legbonyolultabb órája, ami két időzónás naptárat tartalmaz. Maga az óratest acélból van, és a lünettája, ami egyébként csavarható, fehéraranyból készült. Ez az óra nagyjából két nullával ér többet, mint a fiáé, vagyis nagyjából huszonötezer euró az ára, ami nagyjából tízmillió forint

    – magyarázta az óraszakértő, majd a rapper-műsorvezető fiának órájára is kitért.

    Ami Majka fiának a csuklóján van, az egy Omega–Swatch-kollaboráció, az úgynevezett MoonSwatch, és annak is a Mission to Mars változata. Ennek a listaára úgy kétszázhatvan euró környéke, ami százezer forintos nagyságrend

    – árulta el a tiktoker.

    (via Ripost)

  • A buli hevében nemcsak ők, de VV Geri is elsírta magát.

    Lassan át lehetne keresztelni a ValóVilág 12 nyugiszobáját, hiszen a villa elszeparált része mindent látott már, csak nyugodt perceket nem. A minap VV Dzsigeri vonult oda vissza pityeregni, a legutóbbi VV-buli alatt pedig egymást váltották az ott síró villalakók. Először VV Geri kezdett el zokogni VV Valen vállán a családja miatt, majd maga Valen vált a könnyek áldozatává, miután VV Kikidi megható vallomást intézett hozzá:

    Bekerültél ide, középre a testvéreim közé, nekem te a testvérem vagy! 

    – mutatott a szívére a fiú, majd párás szemmel elárulta, reméli, kettejük közül kerül majd ki a játék győztese:

    „Még annyit hadd mondjak el amúgy, hogy én egyvalamit megálmodtam, tesó, hogy ketten ott ülünk. És tudod mit? Ketten ott ülünk, kimondják a neved, és azt mondom, ez az! Mert te vagy az egyetlenegy ember, akit láttam, senki mást! Nekem a Valen, az egy csoda!”

    Az egymásra borulva zokogó srácokat aztán Valen újdonsült barátnője, Dorka próbálta nyugtatni:

    Ez annyira szép, melyik valóságshow szólt arról, hogy a lelkek?!

    A fiatalok egyébként annyira egymásra találtak a villában eltöltött egy hét alatt, hogy már a gyerekvállalás is szóba került közöttük.

  • Schobert Lara nem tagadja, nehéz napokat élt meg, de hisz abban, hogy minden azért alakult úgy, ahogy, hogy tanulni tudjon belőle.

    Schobert Lara vasárnap este a közösségi oldalán tudatta, hogy véget ért hosszú hónapokon át tartó kapcsolata a nála 10 évvel idősebb Szekszárdi Tamással, az okokra azonban nem tért ki. A fitneszedző kapcsolata felhőtlennek tűnt, a sportolót Schobert Norbert és Rubint Réka is elfogadta.

    A fiatal híresség a focista miatt azt is vállalta, hogy Kazincbarcikára költözik, hogy minél több időt tölthessenek együtt, ám románcuk azt már nem bírta ki, hogy a sportolót aztán Pécsre szerződtették – tudta meg a Blikk egy, a neve elhallgatását kérő ismerőstől.

    Lara egy ideig kétlaki életet élt, hol otthon volt, hol a párjánál. Amikor Tamás Kazincbarcikára szerződött, minden hezitálás nélkül vele tartott, majd elkezdett ott is berendezkedni. Fitneszoktatóként dolgozott, és hamar feltalálta magát az új közegben is. Ám amikor Pécs került szóba, úgy érezte, mindent elölről kellene kezdenie. Noha a távkapcsolat is szóba került, ez csak egy ideig működött, a távolság felemésztette a szerelmet

    – súgta meg a lapnak egy bennfentes, akinek szavait Schobert Lara egyik korábbi nyilatkozata is alátámasztja. A fitneszoktató a Tények Plusz riportjában beszélt arról, hogy igyekezett Kazincbarcikán berendezkedni, hogy ne kelljen olyan sokat ingáznia.

    „Egyszer Pesten vagyok, egyszer Barcikán… Nagyon sokat ingázok, de pont azért vittem le az edzéseket Kazincbarcikára, hogy amiatt ne kelljen feljárkálni Budapestre. Igyekszem az életemet levinni Kazincbarcikára, de mindig van egy-két alkalom, amikor fel kell ugrani. Nincsen kilométerhiányom.”

    A sztárcsemete azonban a jelek szerint bizakodóan tekint a jövőbe.

    Nehéz erre most választ adni, mert elég nehéz napokat éltem meg… De tudom, hogy ez az én évem lesz, és hiszek abban, hogy minden azért történik, hogy tanuljunk belőle, és hogy erősebbek legyünk! Rengeteg munka van, feladat, kihívás, úgyhogy erősnek kell maradni, és menni előre! Nincs megállás

    – jelentette ki Schobert Lara a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében.

  • A hűség és féltékenység témáját járta körül az ATV #Bochkor műsorának legutóbbi része, ahol Szandi, Sváby András, Kovács Kokó István és Oroszlán Szonja vendégeskedtek. Mint kiderült, utóbbinak kijutott bőven a zöld szemű szörny jelenlétéből:

    „Rengeteg feszkó volt. Engem többen hagytak el a Szabó Győző miatt például” – vallotta be a színésznő, aki több produkcióban is játszott a kollégájával, elég csak a Valami Amerikára, vagy a Brigi és Brúnóra gondolni, amelyek eléggé összezavarták az embereket.

    „A Győző a férjem, a Győző a mai napig a férjem. A taxisok mindig kérdezik, 'hogy van a férjem', meg mondják, hogy mit adjak át neki” – részletezte aztán az adásban elhangzottakat a naphire.hu-nak Oroszlán, hozzátéve: idő volt, míg kedvese is megszokta ezt.

    „Most már az a jó, hogy eltelt X év. Az elején, amikor Győzővel elkezdtünk dolgozni, a Brigi és Brúnóban még 20 évvel ezelőtt, majd a Valami Amerikában, az akkori párjaim szépen egymás után ezt nem bírták feldolgozni. Most már más azért. Ennyi év távlatából ezt talán már kezdik elfogadni, de sokan tényleg azt hiszik, hogy Szabó Győző a férjem.”

Rovatok