Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megosztja az internetezőket az a bejegyzés, amelyet Tomán Szabina pénteken közzétett a közösségi oldalain. A Next Top Model Hungary egyik zsűritagja azt osztotta meg követőivel, hogy mit gondol az öregedésről: mint írta, ez egy természetes folyamat, de kiemelte azt is, hogy nem szabadna ragaszkodni a fiatalkori külsőhöz.

  ACápák között című üzleti showműsor korábbi befektetője a véleményének egy olyan fotónál adott hangot, amely feltehetően egy jól megvilágított stúdióban készült, s amelyen utólag szerkesztettek is.

  Fogadd el, hogy az öregedés természetes. Egyszerűen nem szabad görcsösen ragaszkodnunk ahhoz, hogy egy fiatalkori külsőt konzerváljunk. Egy életre beégett annak a nőkből álló csoportnak a képe, akiknek dr. Pónyai Katinka megmutatta a 70 éves Audrey Hepburn fotóját, és egy túlplasztikázott nő képét. Az összes fake dolgot azonnal kiszúrták, megjegyzéseket tettek rá, de a természetesen ráncos, szépen öregedő, itt-ott megereszkedett arcra egy becsmérlő, kritizáló fél mondatot sem tettek

  – írta ki a közösségi oldalára az üzletasszony, akit kommentben többen kijavítottak a bejegyzésben említett Audrey Hepburn kapcsán, az angol-holland származású Oscar-díjas színésznő ugyanis nem 70 évesen, hanem 63 éves korában hunyt el 1993-ban, mutatott rá a 24.hu.

  Tomán Szabina bejegyzése ide kattintva érhető el.

 • Az életük része maradt a sport.

  Úgy tűnik, vannak néhányan a tavalyi Sztárbox versenyzői közül, akik a megméretés után sem hagyták ott a sportágat. Az RTL-en futó műsor két középsúlyú ezüstérmese, Dobos Evelin és Rácz Jenő ugyanis ismét kesztyűt húztak, hogy Érden tréningezzenek.

  Mint a színésznő Instagram-bejegyzésből kiderült, segítségükre volt a Sztárbox egyik edzője, Dobrádi Zsolt, kétszeres ifjúsági és kétszeres felnőtt magyar bajnok ökölvívó. Bár mindkét versenyző komoly esélyesnek számított a saját súlycsoportjában, végül  a sztárséf a szuperdöntőben Molnár Áron ellen maradt alul, illetve hasonlóan járt a színésznő is, akit pedig egyhangú pontozással győzött le Berki Mazsi. Kitartásuk azonban megkérdőjelezhetetlen, amit a következő kép is bizonyít.

  (via RTL)

Rovatok