Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Egy darabig nem fogja innen nézni a tűzijátékot.

    Nem túlzás azt állítani, hogy Jákob Zoltán meghódította a közösségi oldalakat, azóta legalábbis, hogy szerepelt a Bachelor – A Nagy Ő című párkereső realityben, szorgosan gyártja a tartalmakat. A TikTokon például leginkább a jótékonykodásai miatt lett felkapott, de életének szinte minden történéséről beszámol népes követőtáborának.

    A multimilliárdos üzletember arról sem felejtett el beszámolni, hogy nemrég úgy döntött: megválik egyik ingatlanától. A budai épületet nem eladta, hanem ledózeroltatta. A bontásban egyébként maga is részt vett. 

    „Búcsúzni jöttem... kezdődik a dráma” – kezdte videójában a körmös királynak is becézett üzletember. 

    Búcsú van a háztól, amit le fognak itt bontani nekem. Innen néztem a tűzijátékokat... hát most egy darabig nem lesz. (...) Ezzel a bontógéppel ezt a házat lebontjuk, és ez az elképesztő kilátás megszűnik 

    – mondta Jákob, majd a bontógépbe pattant, rajongóit is meglepve azzal, hogy kezelni tudja azt. 

  • A séf akkorát borult, hogy azt nehezen lehet kibírni nevetés nélkül.

    Az, hogy Krausz Gábor tavaly kipróbálta magát a Dancing with the Stars táncparkettjén, meglepően jól sült el. A Séfek séfe sztárja nem csak, hogy az igaz szerelmet találta meg táncpartnere, Mikes Anna személyében, de meg is nyerték az évadot. A séf korábban elmondta: nagy port kavaró válása után terápiás céllal vágott bele a showműsorba, jóllehet eleinte nem volt meggyőződve arról, hogy jó döntést hozott.

    Krausz Gábor a DWTS és az új párkapcsolata miatt teljesen kivirult. Párjával, a mesterdiplomás tánctanárral már összeköltöztek; mi sem volt számukra természetesebb. Nemrég sort kerítettek az első közös nyaralásukra is, melynek során Szicíliát fedezték fel. Kalandokból bőven kijutott nekik azÁzsia Expressz című utazós reality forgatásán is, hiszen nem riadnak vissza az extrém dolgoktól. Krausz Gábor erre újabb bizonyítékot nyújtva a minap egy számára idegen területen próbálta ki magát: leteszelte a wakeboard-pályát a Lupa-tavon, jóllehet elsőre nem járt sikerrel. 

    Életem első próbálkozása a wakeboarddal. 30 perc szenvedés és röhögés utan megvolt az első full kör. A karomat nem érzem, de jövünk még

    – jelentette ki a séf, aki nem először bizonyította be, hogy olyan területeken is képes megállni a helyét, amelyek igencsak távol állnak tőle.

  • Egész Európában elterjedt az esküvői szokás, hogy a menyasszony a csokrát hátrahajítva átadja a stafétát az egyik, általában hölgy vendégnek, aki majd a soron következő lesz a „férjesedésben”. A csokordobás pillanatát ezért mindig nagy izgalom övezi; feltehetően ez volt az oka, hogy videóra vették, amikor egy brit hölgy, Fern Adelle Ditchburn dobni készült élete legszebb napján.

    Ditchburn esküvőjére múlt hónapban került sor az angliai Alnwick településén, ám az meg sem fordult a fejében, hogy a csokordobás váratlan fordulatot vehet.

    Az unokatestvére, Stacey May által posztolt videón az látható, ahogy Ditchburn talán kissé túl lelkesen hajítja hátra a csokrot, amelyet aztán így a legvalószínűtlenebb vendég kap el. A szerencsés nem más, mint a menyasszony hétéves unokaöccse, Carter. A videó azért is lett olyan szórakoztató, mert a kisfiú a csokorral a kezében rögtön menekülőre fogja, hiszen a hölgy vendégek közül többen is a nevét kiabálva erednek a nyomába, hogy megkaparinthassák a virágcsokrot. Az egyik nő még a földre is rohan a nagy fejetlenségben.

    Mint kiderült, a kisfiú a videót feltöltő nő, Stacey May fia volt. A felvétel mostanra több mint 10 milliós megtekintésnél jár.

    Még sosem látott korábban virágcsokrot dobálni. Amikor meglátta, hogy a hölgyek üldözik, olyan gyorsan futott, ahogy csak tudott

    – mesélte a nő.

    (via Newsweek)

  • Az énekes hónapok óta gőzerővel készül a műsorra.

    Az RTL szerda délelőtt közleményben tudatta, kik mérettetik meg magukat a Sztárboxidei évadának új, férfi könnyűsúly-súlycsoportjában. Varga Viktorhoz hasonlóan a Csillag születik másik felfedezettje, Horváth Tamás is ringbe lép, aki tavalyi Sztárbox-döntőn határozta el, hogy nem retten vissza a kihívástól. Az énekes, aki állítása szerint sosem volt „bunyós gyerek”, az RTL-nek elárulta: titokban a saját koncertjein is az ütéseit tökéletesíti a napi két edzés mellett.

    A Meggyfa című dal előadója már hónapok óta készül. Ennek eredménye már jól látható: az énekes több mint 15 kilótól szabadult meg, amelyet előtte-utána fotókkal szemléltetett a közösségi oldalán.

    Az elmúlt hónapok munkája... Boksz, diéta, akarat, kitartás. A baloldali képen 94 kiló felett voltam. A jobboldali képen már 79 alatt!

    Ez már önmagában győzelem számomra, s még messze a cél, de szívvel lélekkel fogok küzdeni az övért.  Erős lélek, mint az acél!  Köszönöm a családomnak, hogy mindenben támogatnak ezen az úton! Köszönöm az edzőmnek Dobrádi Zsoltnak, hogy megmutatta milyen csodálatos sport az ökölvívás, s hogy rátaláltam egy újabb szenvedélyemre!” – mondott köszönetet.

Rovatok