Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A szerinte gyakran emlegetett „gazdag pasira” is kitért.

  Utazási-, pontosabban az azt megelőző spórolási szokásairól készített videót YouTube csatornájára Erdélyi Mónika. A műsorvezető lányával, Mollival gyakran van úton, épp ezért sok kérdést is kap, hogyan finanszírozza ezeket a kiruccanásokat. 

  Ebben a videóban kísérletet teszek arra, hogy elmagyarázzam, hogy mi miből tudunk annyit utazni. Ugye a tavalyi év folyamán is hatszor-hétszer, de talán nyolcszor is utaztunk. Az újságok össze-vissza írnak, hogy gazdag pasi meg nem tudom ki fizeti az utakat. Hogy gazdag pasi fizeti-e, ezt a jövőben sem szeretném a nyilvánossággal megosztani. De ezeket az utakat mi saját zsebből is ki tudjuk fizetni, vagy pont abból is fizettük

  – kezdte bejelentkezését Erdélyi, majd felolvasott egy listát, amely tételei kapcsán „nagyon erősen meghúzták a nadrágszíjat”, hogy a számukra legfontosabb dologra, az utazásra jusson keret.

  Ebből többek között kiderült, hogy kávét például már csak granulátumból fogyaszt kapszula helyett, ezzel 142 ezer forintot spórol éves szinten, ami két főre egy London vagy Párizs retúr repülőjegyet ér. Alkoholt nem iszik, a dohányzásról és a zacskós zabpehelyről leszokott, a fodrászat helyett saját magának festi a haját, utóbbival közel évi félmilliót nyer. Nagyot dob a latba, hogy már nem taxival járnak ki a reptérre, a sminklemosót elhagyva pedig babapopsi törlő kendőt használ, ahogy anno a tévés sminkszobában is tették. Ruhákat keveset vásárol, és azokat is akciósan, erősen leárazva, gyakran külföldön, ahol még olcsóbbak. 

  „Ilyen nagyon apró dolgokon nagyon sokat lehet spórolni, ha gondoljátok, nézzétek át a költségvetést. Én nem akarok senkinek tanácsot osztogatni, mi így csináljuk, végre megválaszoltam ezt az égető kérdést!”

 • Úton van az utánpótlás, édesanyja nyomdokaiba lép Hosszú Katinka gyermeke? 

  Ezt még nagyon korai megmondani, mindenesetre az olimpikon legfrissebb Instagram bejegyzése alapján túl van első edzésén 6 hónapos kislánya, az augusztusban született Kamília, erről pedig a büszke anyuka követőinek is beszámolt. A sportoló egy Kanári-szigeteki úszoda medencéjének partjáról jelentkezett be kislányával a kezében, rajongói pedig kedves hozászólásokkal árasztották el az aranyos fotót.

  „Iron Baby” – fogalmazott humorosan egyikük Hosszú becenevére, az Iron Ladyre utalva.

 • Stahl Judit évek óta visszavonult a médiától, a stúdiót pedig az útóbbi időben a színpadra cserélte. Az egykori tévés lányával, a 19 éves Stahl-Bohus Hannával közösen hozott létre egy gasztronómiai témájú színdarabot a 6Színben, a többek közt Kálloy Molnár Péter, Szabó Győző, Kovács Patrícia és Hevér Gábor szereplésével futó Flódnit – erről, valamint a közös munkáról most a Fókusznak mesélt.

  „Nagyon jól lehetett együtt dolgozni Hannával, de ezt nem azért mondom, mert a gyerekem, hanem mert iszonyú precíz lény, és én ezt nagyon bírom” – kezdte Stahl, aki gyakran süt-főz együtt tinédzser lányával, ha épp nem az előadásukon dolgoznak.

  „Egymástól tanultunk azalatt, amíg megírtuk. Azt akartuk kipróbálni, hogy kitalált játéktípusok mennyire működnek, mennyire lesznek viccesek. Volt feszültség, és mégis végig imádtuk csinálni, és most is itt nevettünk együtt, fogtuk egymás kezét” – mesélte a dráma szakos gimnazista, aki korábban musical táncos volt, és mindenképp a színházi szférában képzeli el a jövőjét.

Rovatok