Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Előző alkalommal is bejött a megérzése.

  A Reggeli vendége volt kedd délelőtt Danny Blue, aki egy izgalmas trükkel kápráztatta el a műsorvezetőket, Peller Annát és Szabó Zsófit. A leesett állú tévések kíváncsiak voltak rá, mást is meg tud-e jósolni a mentalista, majd kiderült, a Sztárbox kapcsán is vannak megérzései. Két héttel ezelőtt például ő is a helyszínen szurkolt a ringbe szálló hírességeknek, ott találkozott Gyuricza Dórával:

  „Rácz Jenő felesége megkérdezett, hogy ki fog nyerni, mondtam, hogy a Jenő” – árulta el Blue, akinek be is jött a tippje. A most hétvégi döntőn szerinte a férfi középsúly kategóriában Molnár Áron-, a nőknél pontozással Berki Mazsi kezét emelik majd a magasba. A férfi nehézsúly győztesét is elárulta:

  Brasch Bence, kivéve, hogyha véletlen belenézne egy Árpa Attila-ütésbe, ezt úgy nem látom tisztán.

 • A videókat látva felváltva kerülgeti az embereket a sikító- és a nevetőgörcs.

  Bár szoros volt a verseny, de így december közepén nyugodt szívvel kijelenthetjük, megtaláltuk az év legbizarrabb TikTok trendjét. Egyelőre nem világos, hogy mikor és legfőképpen milyen indíttatásból, de fiatalok csoportjai úgy döntöttek,

  négykézláb fognak különböző üzletekben mászkálni.

  Igen. A módszert meghonosító oldal, a @crawly_possesed (kúszás megszállottjai) leírásában valódi kultuszként ismerteti magát, sikerük pedig pár hét alatt akkora lett, hogy bejegyzéseik rendre több tíz millió emberhez érnek el, mostanra egy valódi kúszómozgalmat indítottak világszerte.

  Akcióikat mindig lelkesen dokumentálják, innen tudhatjuk, hogy a csapat elfoglalt már, többek között, H&M-et, Zarát és KFC-t is – utóbbiban, a videó tanúsága szerint, megelőző intézkedéseket is tettek a dolgozók, de a barikádként kihelyezett székek sem állták a falka útját, jól körbemászkálták a gyorséttermet.

  Az egyszerre rémesen ijesztő, de kétségtelenül vicces felvételek láttán nehéz bármit is mondani, az azonban biztos, hogy nem szívesen lennénk az épp lerohant üzlet vásárlói helyében. Ha valamilyen érthetetlen oknál fogva inkább a másik szerepkörben próbálnánk ki magunkat, a @crawly_possesed gyakran előre meghirdet „kúszásokat”, amelyekhez várják a vállalkozó szellemű személyek csatlakozását.

 • Egy 16 éves lányuk van, akiről most bővebben is mesélt a színész.

  Árpa Attila hiába vágyik a szerelemre, egyelőre nincs sok ideje a párkeresésre. Erről az Árulók játékmestere a Meglepetés magazinnak mesélt.

  „Szeretnék most már egy szép nővel kettesben, egy ágyban lenni délelőtt 11 órakor, mert az idejét sem tudom, mikor történt meg ilyen, hiszen mindig rohannom kell valahová” – kezdte a színész, akinek olyan sűrű a napirendje, hogy tinédzser lányára sem tud annyi időt szakítani, mint amennyit szeretne.

  „Középiskolás, vidéken lakik egy kollégiumban. Hétvégén szokott feljönni Budapestre, de akkor általában én forgatok, színházban játszom, vagy a Sztárboxra készülök, szóval nehéz összehozni a találkozót. Pedig nagyon büszke vagyok rá.

  Értelmes lány, karakán, van saját véleménye, kiáll magáért.

  Az animáció és a grafika érdekli, most azon a pályán képzeli el a jövőjét” – mesélt 16 éves gyermekéről Árpa, majd annak édesanyjáról, azaz egykori párjáról, az egyre nagyobb üzleti sikereket elérő Tomán Szabináról is szót ejtett.

  „Büszke vagyok Szabina sikerére, minőségi munkát végez, önerőből építette fel a cégét, a birodalmát. Drukkolok neki, hogy minél jobban keressen, mert annál kevesebb gyerektartást kell fizetnem neki” – viccelődött a színész, aki egyébként minden jóval igyekszik ellátni lányát, örömmel költ akár sminkszerekre, ruhákra is.

  Nekem mindenem megvan, most már a lányom gondtalan életét akarom megalapozni.

  (via Blikk)

 • Majdnem sikerrel jártak, az utolsó pillanatban azonban lebuktak.

  Rég lehetett a magyar kereskedelmi tévében olyan műsort látni, ami annyira megmozgatta volna a nézőket, mint az RTL-en futó Az Árulók. A műsor két héten keresztül volt látható a csatornán, ez idő alatt pedig hatalmas rajongótábort szerzett a közösségi oldalakon.

  A játék utolsó két gyilkosa, Nádai Anikó és Törőcsik Dani most az RTL-nek adott interjút, amiben a játékban átgélt élményeikről meséltek.

  Az rtl.hu-nak beszéltek arról is, mitől szabadult fel Anikó, miért nem működött volna a műsor kevésbé intelligens szereplőkkel, hogyan lehet kitűnni az erős karakterek közül, és eredményesen játszani ezt a játékot, és hol követték el a végzetes hibát, ami miatt végül az ártatlanok nyertek. A teljes interjút alább tekintheti meg:

Rovatok