Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Vissza 2004-be.

  A párizsi divathéten tette tiszteletét Zendaya, aki a Louis Vuitton bemutatójára volt hivatalos.

  A színésznő egy merészen dekoltált, fehér cipzáros ruhát, valamint egy igazi vintage kincsnek számító felső-táska kombót is kapott az eseményre, utóbbiakat a luxusmárka 2004-es tavaszi-nyári kollekciójából. Annak idején ezeket Naomi Campbell reklámozta, így az Eufória sztárja kapva kapott az alkalmon, hogy újraalkossa a topmodell kampányképeit. A végeredmény Law Roach divattervező osztotta meg Instagram oldalán, a hozzászólások között pedig Campbell szívecskéit is felfedezhetjük.

 • Luxus és romantika, ahogy azt kell.

  Kedd este ismerős arc tűnik majd fel a Kőgazdag fiatalok című scripted realityben, méghozzá Schmuck Andor személyében. Az egykori politikus a beharangozó szerint Mettát, a hivatásos világutazó influenszert viszi el egy vacsorára.

  „Végül is beadtam a derekam egy randira” – árulta el a fiatal, aki korábban Árpa Attilánál is szerencsét próbált a Nagy Ő-ben. Bár akkor a színész szívét nem sikerült elnyernie, legalább újdonsült udvarlójának kalapját gyorsan megszerezte egy szelfire.

  „Alig ismerjük egymást, és máris elvitte a kalapomat” – kommentálta az esetet Schmuck. A férfi teljesen levette a lábáról Mettát:

  Igazi úriember! Virágcsokorral várt engem, odasegített az asztalhoz, jó volt a kisugárzása, egyből kedves volt, illatos volt. Ezek fontos dolgok.

 • Az énekest meglepte kedvese kijelentése.

  Hétfő este elkezdődött a Nyerő Páros legújabb évada, ahol több sztárpár mellett Vastag Csaba és felesége, Evelin is próbára teszi kapcsolatukat.

  Az első, Testrisz nevű játékban a férfi versenyzőknek kedvesük fejével kellett gondolkodniuk, az X-Faktor győztese azonban nem találta ki, mikor találja őt a legkevésbé kívánatosnak szerelme.

  „Soha. Nekem még sosem mondott ilyet” – jelentette ki Vastag, Evelin azonban más választ adott: mint kiderült, nehezen tolerálja, ha férjét körülrajongják más hölgyek.

  „Koncert után!” – pontosított az ara.

 • Magdalena Pietrzyk és  Romulo Costa különleges szerelmi története a példa arra, hogy létezik még a világon igaz szerelem. A 42 éves skót nő és a 36 éves brazil férfi kapcsolata nem azért számít kivételesnek, mert a Tinder nevű társkereső alkalmazáson ismerkedtek meg egymással, hanem azért, mert az első randevújuk olyannyira jól sikeredett, hogy nem sokáig vártak az összeköltözéssel: tavaly áprilisban, két héttel a megismerkedésük után össze is bútoroztak. 

  Idén júliusban pedig hivatalosan is összekötötték életüket.

  Az első pillanattól fogva jól kijöttünk egymással, mindig is sokat nevettünk együtt. Az első találkozásnál is olyan könnyed volt minden, igazából mindenki jól érzi magát Romulo társaságában. Korábban mindketten a Tinderen ismerkedtünk, de nem találtunk olyan randipartnert, akivel meg lett volna a szikra. Romulóról már az első pár üzenetnél éreztem, hogy ő más

  – mesélte Pietrzyk, aki egy gyermeket nevel, míg férjének három gyermeke van előző kapcsolataiból. Első találkozásukra Glasgow-ban került sor; a férfi két hetet töltött a városban kedvesével, ennyi idő elég is volt arra, hogy tudja, soha többé nem akar nélküle élni.

Rovatok