Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nehéz idők járnak a luxusbörtönben.

    Nem kellett sokat várni, hogy a vasárnap indult ValóVilág 12 első kiborulásainak szemtanúi lehessünk, a csütörtök esti epizódban rögtön két szereplő is itatta az egereket.

    VV Kikidi azon húzta fel magát, hogy a két új beköltöző, VV Vera és Dudu saját előnyükért cserébe kétmillió forintot áldozott fel a közös, 36 milliós nyereményalapból, ami így összesen négy millióval csökkent a játék kezdete óta.

    „Napi egy milliót bukunk, ha kiszámoljuk, kilencven nap múlva 60 milliót kell befizetnünk a ValóVilág villájába, mert mi fogunk nekik tartozni, ha így folytatjuk. Nem fogják fel, hogy ez egy szar dolog? Bármelyikünk megnyerheti ezt, vegyük már komolyan” – kezdte a fiatal, majd eltört nála a mécses, és sírva folytatta gondolatmenetét.

    Azt érzem, hogy abból veszünk el, amit én a családomnak akarok adni, folyamatosan, és röhögünk rajta.

    VV Dzsigerit pedig az egyik játék eredménye miatt kellett vigasztalni, társai ugyanis egyöntetűen arra szavaztak, őt látnák a legszívesebben a villa falain kívül.

    „Szar érzés, hogy rajtam csak olyan medál van, hogy nem tartozok közétek ” – vallotta be szipogva a 21 éves srác, majd VV Verának is tolmácsolta a történteket.

    „Nagyon idegennek éreztem magamat a társaságban, a legidegenebbenk. Bementem a nyugiba egyedül, ültem és k*rvára elsírtam magamat.”

  • A fitneszguru szerint hamarosan nagypapa lesz, unokáinak pedig mindent meg szeretne majd adni.

    A Tények Plusznak adott nagyinterjút Schobert Norbert, aki beszélt többek között vállalkozásáról, halálközeli élményéről, sokakat megosztó nyilatkozatairól és családjáról is. Feleségére, Rubint Rékára már akkor felnézett, amikor megismerkedtek, ez a csodálat pedig csak nőtt az évek során. A fitneszguru őszintén bevallotta, édesanyjuk foglalkozott elsősorban lányukkal, Larával, valamint fiaikkal, Norbikával és Zalánnal.

    A három gyermekem nevelésében alig vettem részt. Amikor az első kettő született, olyan szinten én voltam a családfenntartó… Napi 16 órát melóztam, így ha Réka nincs, család sincs. Régen egyszerűen csak egy anyagi támasz voltam a család számára, egy védőbástya

    – mesélte Schobert, hozzátéve: csak akkor tudott önfeledten időt tölteni gyermekeivel, ha nyaralni voltak.

    A házaspár már tervezi a jövőt, mi lesz velük akkor, ha kirepülnek a fészekből a gyerekek:

    „Akkor el fogjuk adni a házunkat, építünk egy kisebbet, mert feleslegesen élünk egy ekkora házban hárman meg ketten. Furcsa dolog lesz. Majd jönnek az unokák, és amit nem adtam meg a gyerekeimnek, megadom az unokáimnak. Ez a legfontosabb, hiszen szerintem 3-4 éven belül biztos nagypapa leszek.”

  • Tavaly a Celebrandiban próbált meg rálelni a szerelemre Frohner Fecó, ám a műsor (Danics Dóráékkal ellentétben) végül nem hozta meg számára a várt románcot. Mint akkor mesélte, ezt nem is bánta, bánja:

    Egyébként egyáltalán nem vagyok rágörcsölve erre a kérdésre. Sőt. Az elmúlt években inkább magamat építettem, sokkal magabiztosabb lettem, és már nem félek kezdeményezni sem. Míg korábban féltem a visszautasítástól, nem szerettem eléggé önmagam, addig most már egyedül is teljes vagyok

    – kezdte a Story magazinnak a fodrász, hozzátéve: azért van már egy elképzelése arról, milyen ember mellett lehetne boldog.

    Ismerem a saját működésemet, igényeimet és azt, hogy milyen nőre, társra vágyom. Persze ezt paraméterekben nehéz összefoglalni, de vágyom a női energiára, szeretetre és arra, hogy valaki komolyan felkeltse az érdeklődésemet. Készen állok arra, hogy elköteleződjek!

    A társkeresés kapcsán azonban nem érzi kifejezetten előnyösnek hírnevét, sőt:

    „Néha hátránynak érzem, hogy ismert vagyok, mert idealizált képe van rólam az embereknek. De a bohókás, viccelődő énem csak egy szelet a ’Fecó tortából’. Van egy komolyabb, visszahúzódó énem is, és bizony olyan is, aki csöndre, nyugalomra, elvonulásra vágyik az állandó pörgés helyett” – idézte szavait az nlc.

  • Az énekesnő szerint ő fogja a mentorgárdában a komolyságot képviselni.

    Összeállt a 2024-es X-Faktor mentor-mezőnye, a székeket ezúttal Gáspár Laci, Valkusz Milán, Majka és Tóth Andi foglalják el.

    Az idei évad női ítésze a Femcafe kérdésére elárulta, nagyon várja már, hogy először léphessen be a tehetségkutató felvételére, és bár a Sztárban sztár műsorában már kipróbálhatta, milyen produkciókat zsűrizni, ezúttal kicsit komplexebb feladat vár rá.

    "Nyilván az azért egész más volt. Itt azért nemcsak zsűri vagyok, hanem egy mentor, tehát ott lesznek tanítványaim, úgymond.

    Én ezt úgy fogom fel, mintha a kisgyerekeim lennének, akiket tanítasz, akiket segíted az útjukon.

    Szóval ez más, ez sokkal nagyobb felelősség, ami viszont vonz, én szeretem a felelősséget, meg jól bánok vele. Ilyenkor száztíz százalékon teljesítek" – kezdte az énekesnő, hozzátéve: már most sejti, mit fog belőle kihozni az X-Faktor.

    "Tudom, hogy ezek a műsorok – főként az elmúlt pár évben – inkább rámentek arra, hogy szórakoztassuk a nézőket, ami szerintem valóban tök fontos. És azért örülök, hogy a mostani zsűriszékben mind a négy karakter teljesen más, mert van olyan ember, aki biztosan szórakoztatni fogja a közönséget – Laci, igen, rád gondolok –, és van olyan is, aki meg talán még túl komolyan is fogja venni azt a mentorszéket  igen, itt magamra gondolok. Kell, szerintem, hogy egy kicsit kiegyensúlyozott legyen: ha túl sok poén van, akkor áthúzzuk a másikat, amikor meg túl komolyan veszem, szóljanak, hogy Andi, haló, ez itt csak egy játék úgymond. Szóval várom, biztos jó lesz, már csinálnám, már ott lennék!" 

Rovatok