Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kendőzetlen őszinteséggel vallott Jennifer Lopezzel való kapcsolatáról Ben Affleck. Az Oscar-díjas színész a felesége The Greatest Love Story Never Told című új dokumentumfilmjében árult el pár, korábban soha nem hallott dolgot románcukról, amely 2021-ben szökött szárba 18 évvel az esküvőjük lefújását követően.

  Mint mondta, nem látta akadályát annak, hogy újrakezdje egykori kedvesével, azzal viszont egyáltalán nem volt kibékülve, hogy kettejükről minden kikerül majd J.Lo 253 milliós követőtábora szeme elé az Instagramra. Ezt végül kompromisszummal oldották meg.

  Amikor újra összejöttünk, azt mondtam: »Figyelj, az egyik dolog, amit nem akarok, az egy kapcsolat, ami a közösségi médiában zajlik«. Aztán rádöbbentem, nem fair dolog ezt kérnem tőle. Ez olyan lenne, mintha mielőtt hozzámennél egy hajóskapitányhoz, és azt mondanád neki, hogy »Hát, én nem igazán szeretem a vizet«

  – élt hasonlattal a színész, aki a 2022 áprilisában történő eljegyzés után 2023 júliusában feleségül is vette Lopezt. Mint hangsúlyozta, azon vannak, hogy megtanuljanak mindenben kompromisszumot kötni.

  (via People)

 • Rajongó vették észre először, hogy megváltozott.

  Peter Srámek a Mokkában kezdte a reggelét, ahol a legutóbbi koncertje mellett, arról is szó esett, hogy több mint 10 kilótól szabadult meg az utóbbi időben. Az énekes ugyanis több száz darabból álló zakógyűjteményt halmozott fel az évek alatt, de észrevette, hogy ezek közül van, amelyeket már nem tudott viselni. Mint mondta, kezdetben nem is ő, hanem a rajongói vették észre, hogy felszaladt rá néhány plusz kiló. Ezt akkor kezdte komolyan venni, amikor az emberek köszönés helyett azzal indítottak, hogy meghízott, de aztán a színpadon már a zenész is kiszúrta a zakóin és a nadrágjain.

  Az ember folyton koncertezik, este ott a hűtő, vagy a benzinkút, gyorsan bekapok egy bagettet és megyünk is tovább. Ilyenkor az ember nem tud figyelni arra, hogy háromóránként egyen egy keveset. Nem tudtam rá figyelni.

  De most rákattantam egy módszerre, ami segít abban, hogy ilyen életstílus mellett tudjak normálisan enni és fogyni is. Nem kell agyon sem sportolni magam, de nem is szeretek időt szakítani az edzésre, ha van egy kis szabadidőm, akkor otthon pihenek” – magyarázta az énekes, aki egyébként mindet ehet, ugyanis szétbontja rajta a zsírokat az új módszer.

  Srámek az első nagykoncertjén is túl van, amit a Budapest Kongresszusi Központban adott. Bevallotta, rendkívül jól érezte magát és kifejezetten igyekezett változatos lenni a közönsége számára, többször is különleges szettet villantott az este folyamán. A teljes beszélgetést alább tekintheti meg:

 • Koccintott is az egészségére.

  Le sem lehet törölni a mosolyt annak az idős asszonynak az arcáról, aki a minap ünnepelte a 106. születésnapját. Kolumbán Juliska néni, aki 1918. február 26-án született Székelyszáldoboson, korábban többször szerepelt már a médiában, s a róla készült videók a TikTok-felhasználókat is szórakoztatják.

  Juliska néni, akinek szerettei szív alakú epertortával és virágokkal kedveskedtek születésnapján, az egyik friss videójában, amely éppen a születésnapján készült, a hosszú élet egyik titkára is utalt.

  Higgyetek a jó Istenben, és az Úr Jézus Krisztusban – megsegít! A kéréseteket teljesíti. Kívánok minden fiatalnak, öregnek jó békességet. Akkor lesz jó világ a földön – meglássátok fiatalok! –, mikor a népek egymást védik, szeretik

  – üzente.

  Juliska néni a Facebook-on is megtalálható.

  Isten éltesse! 

 •  Nászútjáról posztolta az influenszereknek is beintő bejegyzést.

  Tóth Vera a minap a Facebook-oldalán tudatta, hogy férjével, Pauli Zoltánnal fél évvel a legnagyobb titokban megtartott esküvőjüket követően nászútra mentek. A Megasztár korábbi győztese és a PalKonyha tulajdonosa egy igazán különleges helyre, az örök városnak is nevezett Rómába utazott kettesben.

  Az énekesnő – rajongói legnagyobb örömére – a romantikus utazáson is aktív a közösségi oldalain. Róma egyik legnagyobb és világszinten legismertebb szökőkútjánál, a Trevi-kútnál is megállt egy-két fotóra, jóllehet nagyon sok turista tartózkodott ott még rajta kívül. Ez annyira megihlette, hogy egy Instagram vs. valóság fotót is összeszerkesztett. 

  De hát miattam nem zárhatják le a Trevi-kutat, mint ahogy azt az influenszerekért teszik. #detudodezcsakvicc #ahogyhannarózamondaná

  – olvasható az énekesnő bejegyzésében.

Rovatok