Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Úgy tűnik, nincs gondja azzal sem, ha tömegközlekedést kell igénybe vennie.

  Harry Stylest nemrég a londoni Kings Cross pályaudvarra sietve kapták lencsevégre, aki ezúttal egy visszafogott kinézetet választott, hogy kerülje a feltűnést. Mint kiderült, a 30 éves színész-énekes magángépének kényelmét cserélte fel, hogy inkább a brit vasútvonalat igénybe véve utazzon Franciaország fővárosába, azaz Párizsba.

  A One Direction nevű fiúegyüttes egykori tagja néhány hete azzal sokkolta rajongóit, hogy megvált a már védjegyének számító göndör fürtjeitől, és szinte teljesen kopaszra vágatta haját. Styles életébe ugyanakkor a szerelem is visszaköltözött: Olivia Wilde után újra egy színésznőbe habarodott bele a fiatal előadó, a jelek szerint legalábbis gyengéd érzelmek fűzik őt Taylor Russelhez. Már több árulkodó fotó is készült a parról, ahogy London utcáin kéz a kézben sétálgatnak, de látszólag mostani útjára nem kísérte el kedvesét a színésznő.

 • Beújított hajfronton.

  Stílust, pontosabban hajhosszt váltott Schobert Lara. A 20 éves influenszert, aki tavaly év végén hivatalosan is okleveles aerobikedző lett, követői hosszú hajjal szokhatták meg, ám – a jelek szerint – mostanra elérkezettnek látta az időt, hogy kipróbáljon egy rövidebb frizurát.

  Mint mesélte, tincsei pár éve igencsak megsínylették a hajhosszabbítást, ezért fodrászával jobbnak látták, ha pihentetik kicsit a dolgot. A TV2 korábbi online riportere szemmel láthatóan kivirult új, vállig érő frizurájának köszönhetően. Erről előtte-utána fotók is tanúskodnak, amelyek ide kattintva érhetők el.

  Most egy kis pihenőt tartok, és egy darabig élvezem ezt a gyönyörű eredményt

  – újságolta el Schobert Norbi és Rubint Réka lánya.

 • Szerinte egy hagyományos egybekelés nem éri meg.

  Extrém esküvőre készül Delhusa Gjon. A 70 éves éves énekes több mint tíz együtt töltött év után állhat oltár elé 44 évvel fiatalabb kedvesével, Fannival, akivel mindenképpen rendhagyó módon kötné össze életét.

  Ötleteikről Kasza Tibi kérésére a TV2 Szerencsekerék című műsorában mesélt.

  Ha esküvő, akkor mindenképp legyen egzotikus esküvő. Nem csak azért, mert már volt ilyenben részem, hanem mert valami számunkra különleges emléket szeretnék. Szóval az, hogy Budapesten bevonul az ember, utána meg este tart x embernek, haveroknak, rokonoknak egy bulit, hogy aztán másnap felkeljenek, és azt mondják, hogy a Szabóé jobb volt... nem éri meg. Többféle változat van. Fanni is egy extrém sportoló, lovaink vannak, én motorozom, mindenféle dolgot kitaláltunk már. Valami ilyesmit, hogy vágtázó lovon, ha a pap is tudja követni. Gondoltunk arra, hogy kiugranánk egy repülőből, és mielőtt kinyílik az ejtőernyő – vagy nem...

  – magyarázta nevetve a Nika se perimeno című dal előadója.

  Az adásból az is kiderül, hogy Delhusáéknak a ruha miatt nem feltétlen kell aggódniuk, a Szerencsekerék másik játékosa, Mónika ugyanis megígérte az énekesnek, hogy nyereményéből állja majd a ruhájukat.

 • Meglátszik, milyen keményen edz.

  Nem csupán az egészséges étkezésre figyel oda, de a rendszeres testmozgásra is nagy hangsúlyt fektet Zimány Linda, aki a minap az Instagram-oldalán mutatta meg, hogy a sok edzés bizony meghozza a gyümölcsét. A jogászként is ténykedő modell-influenszer hetente több alkalommal is megfordul az edzőteremben, a súlyzós edzéseket pedig pilatesórákkal egészíti ki.

  Heti 2 súlyzós edzés és heti 2-3 pilates, és motiváció. (Na meg amikor odafigyelek a fehérjebevitelre.) Alakul a molekula

  – írta Zimány a fotóhoz, amely ide kattintva érhető el, és amely alatt nem győzték dicsérni követői.

  Egy későbbi, lapozható posztban aztán arról is írt, hogy nem mindent von meg magától. Mint azt korábban megjegyezte, húst nem igazán fogyaszt, halat viszont igen, rengeteg zöldséggel.

  Enni is kell, nem csak edzeni. Még volt fogás, csak nem fér bele a posztba, bezzeg a gyomromba. Imádtam mindet.

Rovatok