Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Reese Witherspoon és Gwyneth Paltrow is vigasztalni próbálta a színésznőt.

    Amíg a világ épp azt találgatja, valóban válik-e Jennifer Lopez és Ben Affleck, utóbbi nagy családi eseményt tudott le a hétvégén: elballagott a középiskolából legidősebb gyermeke, a 18 éves Violet.

    A Jennifer Garnerrel közös tinédzser érettségizésének ténye eléggé megviselte világhírű édesanyját, aki egy Instagramon megosztott fotósorozatban mutatta meg, hogy sírta végig a napot.

    Mondd el, hogy van egy ballagó gyermeked, anélkül, hogy elmondanád

    – írta posztjához a színésznő, kollégái pedig rögtön a segítségére siettek a kommentek között.

    „Ó, drágám... Tudom, tudom. Remek munkát végeztél, mama! Itt leszek neked a támogatásért és sok ölelésért” – írta régi barátnője, Reese Witherspoon, míg Gwyneth Paltrov így fogalmazott:

    „Annyira veled vagyok.”

  • Meredek történeteket elevenített fel az énekesnő.

    Pásztor Anna még 2004-ben, civilként vett részt a Survivor - A sziget című reality második évadában, amelynek második helyezettje lett. A forgatásról és eddig nem hallott kulisszatitkokról most a Partiztánban mesélt, miután egy elejtett "nagyjából vigyáztak ránk" mondat után a műsorvezető visszakérdezett, miért csak nagyjából. Mint kiderült, többször kerültek halálközeli helyzetbe a forgatások során, ráadásul erről még csak felvételek sem készültek.

    Eléggé fárasztó volt. Egyszerre kettő etapot próbáltak felvenni, és nem tudtak mindenhol ott lenni, és pont a legizgalmasabb dolgokról lemaradtak

    – kezdte az Anna and the Barbies énekesnője, hozzátéve:

    „Úgy képzeld el, hogy minket tényleg kiraktak Dominikára, és ott éljél túl, és ha megcsípett a skorpió, akkor majdnem meghaltál. Az egyik kiscsajból előjött a nem tudott betegsége, epilepsziás rohamot kapott, majdnem beleesett a tűzbe. Másfél órányira volt a doki.”

    Pásztor szerint ráadásul az ott éppen dúló polgárháború, valamint a virágzó drogbiznisz is árnyalta kalandjukat.

    Odajöttek a dílerek belőni magukat a szigetre. Odajött hozzánk a szerkesztő, és azt mondta: Ezt a herkás tűt most találtuk, ki hozta Magyarországról magával? Mondtuk, hogy nem mi voltunk. Viszont ha nem mi, akkor ki? Úgyhogy az éjszaka kellős közepén machetével mentünk a bozótba megkeresni, hogy ki lopta el a tripodot és a szerkesztő Nike cipőjét. Ilyen dolgok kimaradtak az adásból, ami kár, hogy nincs benne

    – idézte szavait a24.hu.

  • Hailie Jade feleség lett.

    Biztos sokan emlékeznek még a 2003-as Oscar-gálára, ahol hiába nyerte meg a Lose Yourself a legjobb filmbetétdal kategóriáját, Eminem nem ment el átvenni a díjat – otthon maradt inkább a kislányával mesét nézni.

    Nos, ez a kislány, Hailie Jade Scott mára felnőtt nő lett, ráadásul feleség is, a hétvégén ugyanis hozzáment párjához, Evan McClintockhoz. A 28 éves menyasszony több fotót is mutatott a nagy napról Instagram-követőinek, az eseményen természetesen részt vett édesapja is, sőt meg is táncoltatta őt.

    Ezen a héten már feleségként ébredtem. Nem is kérhettem volna ennél jobb, szebb hétvégi ünneplést. Evan és én nagyon hálásak vagyunk minden családtagnak és barátnak, akik azért utaztak ide, hogy támogassanak minek, és a részesei lehessenek életünk új fejezetének

    ⁣– fogalmazott posztjában Hailie Jade.

  • Nem kér elnézést, amiért megmutatta a boldogságát.

    A minap nagy port kavart az a bejegyzés, amelyet Kis Judy tett közzé az Instagram-oldalán. A Groovehouse énekesnője egy lapozható poszttal jelentkezett, melynek első elemén a párjával, Krisztiánnal látható, amint összebújnak a jakuzziban. Ez volt az a fotó, amellyel az énekesnőnek sikerült kiakasztania az Instagram-felhasználókat, mert úgy tűnik, mintha nem lenne rajta sem fürdőruha, sem más. Mivel kommentben kapott hideget-meleget, ezért a Ha újra látom című dal előadója jobbnak látta, ha tiltja a hozzászólási lehetőségeket. De nem csak így vágott vissza: egy újabb bejegyzéssel jelentkezett, amelyben hasonlóan merész szerelésben látható. Pontosabban csak fénysorok takarják.

    A mai posztom margójára, gondoltam kiteszek pár »erkölcstelen«, »intim«, »teljesen meztelen« képet az Ébredj mellettem című dalunk videóklipjéből, ha esetleg valakinek feledésbe merült volna, hogy ott legalább annyira voltam ruhátlan, mint a jakuzziban! (Szinte nem is lehet látni, a rajtam levő fehérneműt) Nem mellesleg ezzel az albummal díjat is nyertünk!

    – jegyezte meg a 49 éves énekesnő, akinek fotói ide kattintva érhetőek el.

    Judy a fotók kapcsán a Ripostnak elmondta:

    „Elképesztő, hogy tényleg csak azt akartam megmutatni, milyen boldogok vagyunk, és azt még nem is mondtam, hogy miközben ez a fotó készült, a lányom is ott volt a jakuzziban. És igen, Majszi előtt simán mászkálok meztelenül, tudom, ez is megosztó téma, de sebaj! Egyébként lehet, nem látni, de van rajtam bikini, Krisztiánon pedig fürdőgatya, de ha nem lenne, ahhoz se lenne senkinek köze.

    Majszi is olvasta a kommenteket, ő se értette, mi a baj, mi verte így ki a biztosítékot. De tényleg, bocsánat, már hogy kivételesen megosztottam egy merészebb fotót. Aki ismer, tudja milyen szemérmes vagyok, én a strandra is egyberészes fürdőruhában megyek. De oké, akkor nyáron majd csadort veszek fel a tengerpartra.

    Mint mondja, párjával jót szórakoztak a kommenteken.

    Azért, mert gyermekem van, akkor már nem lehetek bikiniben, nem ölelhet a párom? A legszörnyűbb azonban, amikor egy nő azt írta, hogy eddig én voltam a kedvence, felnézett rám, de ezentúl már a dalaimat sem fogja hallgatni... 

Rovatok