Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Megmutatta az aranyos felfedezést.

    A napokban visszaérkeztek Magyarországra az Ázsia Expressz szereplői külföldről, ahol a TV2-s kaland-realityt forgatták több héten keresztül. A megméretésnek Till Attila Stohl Andrással vágott neki, amiről előbbi azt is bevallotta, hogy különleges, de embert próbáló élmény volt. Tilla a minap Instagram-oldalán jelentkezett be, ugyanis alig hogy megérkezett családjához gyönyörű otthonába, máris különös dologra lett figyelmes. Dubi nevű kutyája ugyanis kiszimatolta, hogy a kertes házuk teraszán egy szőnyeg alatt újszülött kiscicák nyávognak.

    „Zajlik az élet! Felemelek a teraszon egy ősszel a fal mellé hajtogatott szőnyeget és két pici cica pislog alatta! Kb 2 hetesek lehetnek. Közben előkerült az anyjuk is, egy elég fiatalka szép fekete cica, majdnem úgy néz ki, mint a Pityu. Csak azt nem tudom mit kéne velük csinálni? Az anyát próbáljuk etetni, még szoptat, a kicsik jól néznek ki, nem nyeszlettek. Dubika olyan izgatott! Kezd beindulni az állatkert projekt” – írja posztjában a tévés.

    Egy későbbi videójából pedig az is kiderült, hogy Tilláék úgy döntöttek, gondjukat viselik a kicsiknek. Azonnal Készítettek nekik egy rögtönzött vackot, ahol meghúzhatják magukat, a mamacicát pedig etetik. A követői jelezték is, hogy célszerű lenn ivartalanítani az anyát, a tévés azonban hangsúlyozta, hogy ez nem az ő macskájuk- Mint kiderült, a kóbor macska, aki azt sem engedi, hogy közelebb lépjenek hozzá, ilyenkor ugyanis elszalad.

    (via Bors)

  • Szombat este egy VIP-adással tért vissza a TV2 képernyőjére a Zsákbamacska új évada, amelyben házigazdaként ezúttal Marics Pétert és Pető Brúnót láthattuk. Utóbbiról egyébként tudni lehet, hogy a játékosok között helyet foglaló Ördög Nóráról írt egy dalt, amelyben az egykori a plátói szerelmét énekli el. Ennek videóklipjében feltűnik a műsorvezetőnő is, aki egy hatalmas pofont kever le a fiatal zenésznek.

    Akarom Vergara Sofíát, Ördög Nórikát,

    hogy a számmal vegyem le róla holmiját.

    – hangzik el sor az Ördög Nórika című számban, ami újra felcsendült a műsor stúdiójában.

    Ez nem annyira az én agyamra meg, sokkal inkább a férjemére. Ő már kezdi egy picit unni. Nem értem én se

    – jegyezte meg viccesen a tévés, majd újból eljátszották a jelenetet, így ismét lekevert egy határozott sallert Petőnek.

  • VV Merci legszívesebben újra beköltözne a villába.

    A Fókusz kameráin keresztül láthatják először a tévénézők az RTL képernyőjére rövidesen visszatérő ValóVilág 12 luxusvilláját. Az RTL realityje évről évre megújult külsővel várja a versenyzőket, és ez most sincs másképp: idén VV Merci, a ValóVilág 10. évadának játékosa vállalta magára az idegenvezetést.

    A korábbi villalakónak azonnal feltűnt, hogy az előző szériával ellentétben nem jakuzzi található a közös térben, ugyanis helyére egy hatalmas medence került – tekintve, hogy rendhagyó módon nyáron forog majd a műsor.

    Ez lenne az én évadom. Itt érzem, hogy megnyerném, ilyen körülmények között

     – jelentette ki VV Merci, aki a színpompás dizájnon egyszerűen képtelen volt napirendre térni.

    A luxusbörtön új, extravagáns kinézetét alább tekintheti meg:

  • Marics Peti a Sorry! magazinnak adott interjút melyben többek között arról is mesélt, hogy bár rendkívül hálás az elért sikerekért, de időnként terhet is jelent számára a népszerűség. A fiatal énekes persze élvezi a hírnevet, ám mint mondja, van hátránya is, hogy lépten-nyomon felismerik.

    A szociális életem egyenlő a nullával. Bár hozzáteszem, én egyébként sem vagyok olyan, aki mindennap plázába rohangál, szóval ezt a részét nem élem meg negatívan. Viszont az már rosszulesik, hogy nem tudok összehozni egy randit egy csajjal anélkül, hogy másnap ne jelenjen meg rólunk fotó a médiában.

    idézi a Bors az énekest, aki legtöbbször egy étterembe sem tudok beülni anélkül, hogy ne mennének oda hozzá. Mint mondta, valóban tud sok lenni az ismertség, de ez attól is függ, mennyire volt fárasztó a napja.

    Ha nagyon ki vagyok merülve, akkor sok minden zavar, és kevesebbet tűrök el, kevésbé vagyok képes értékelni a hírnevet. Viszont ha friss vagyok, jöhet bármilyen kihívás! De ha nekem ebben nem volna részem, akkor is pont az az ember volnék, aki otthon a kanapéról azt üzenné a sztároknak, hogy ne rinyáljanak, mert nagyon jó életük van.

    – fogalmaz Marics, hozzátéve: mindezt gyakran próbálja tudatosítani magában, és igyekszik hálás lenni, amiért sikerült idáig eljutnia, és azzal foglalkozhat, amit szeret.

    A ValMar énekese azt is elárulta lapnak, hogy szerencsésnek tartja magát, amiért ismertségét követően is megmaradt a gyerekkori baráti köre.

    Együtt nőttünk fel, és ezért az évek során feltétlen bizalom és kötődés alakult ki közöttünk. Ahol tudom, bevonom őket a munkámba is. Az egyik barátom például taxisofőrként dolgozott, mielőtt elkezdett velünk turnézni, és a sofőrünk lett. (...) Emellett a sportolói múltamból is hozok barátokat, például Valkusz Milánt teniszedzésen ismertem meg. Amíg pár évig bejártam egyetemre, ott is szövődtek barátságok. Mindezek mellé pedig nem utolsósorban becsatlakoztak még a zenészkör ismeretségei

    – tette hozzá.

Rovatok