Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az őszinteségben hisz a házaspár.

  Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám lassan már tíz éve alkotnak egy párt, kapcsolatuk pedig kiállta az idő próbáját, sőt öt éve még szorosabbra fűzték azt, amikor összekötötték az életüket. Most a story.hu-nak meséltek a harmonikus kapcsolatuk titkáról.

  Nagyon igaz ránk, amit Claudia már a kapcsolatunk elején is mondott, attól működik igazán jól a házasságunk, hogy nem akarjuk legyőzni a másikat. Nagyon sok kapcsolat férfi vagy női oldalról éppen azon bukik el, hogy valamelyik fél erőt akar fitogtatni. Hogy például a férjek meg akarják mutatni, hogy ők mekkora férfiak, micsoda macsók, vagy a nők, hogy ők akarnak irányítani. Nálunk ilyen nincs.

  – jelentette ki Pataki, aki egyébként a háztartási feladatból is kiveszi a részét, ha úgy alakul mosogat, porszívózik, tereget, és nem mondja azt, hogy ezek „női munkák”.

  Liptai hozzáteszi, ugyanúgy élik a hétköznapjaikat otthon is, mint amilyennek a nyilvánosságban látják őket. Bár kapcsolatuk elején férje úgy gondolta, nem biztos, hogy mindent el kell mesélniük az életükből, ma már nyíltan beszél gyereknevelésről vagy a házasságunkról.

  „Nagyon sokszor mondják nekem: »De jó, hogy egy ilyen emberrel találkoztál, kívülről is jól látszik, mennyire működik a kapcsolatotok.« Én pedig úgy érzem, hogy ha ez így van, márpedig így van, akkor kötelességünk megmutatni néha ennek a másik oldalát is. Igenis beszélni kell a problémáinkról is, hogy lássák, pontosan ugyanazokkal a kihívásokkal küzdünk, mint más családok vagy házas­párok” – fogalmaz a műsorvezetőnő. 

  Mint mondta, képtelen lenne egy tökéletesnek hazudott hamis képet mutatni az életükről. De nem is szándékozik ferdíteni a nyilvánosságban, hiszen úgy véli, nincs mint titkolniuk.

  Nem is tudok hazudni, nekem ez már egész életemben problémám volt. Nem is tudnám, mit hazudtam, és pillanatok alatt elvesznénk ebben. Nincs olyan dolgunk, amit titkolnunk kellene, és egyáltalán nem félek attól, hogy ha őszintén megosztunk magunkról valamit, azt bárki fel- vagy kihasználná. Annál sokkal biztosabb lábakon áll a mi kapcsolatunk, hogy ebbe kívülről valaki belezavarhasson vagy beleköthessen. Ha otthon minden kerek, és tudjuk az irányokat, akkor nyugodtan vállalhatjuk őszintén az esendőségeinket is.

 • Ed O'Neill színésztársaival állt színpadra.

  Ed O'Neill karrierje során rengeteg filmben és sorozatban felbukkant már, de a nagyérdemű mégis két nagysikerű szitkomból ismerheti leginkább. A 77 éves színész alakította ugyanis a családfőt mind az Egy rém rendes család, mind a Modern család epizódjaiban. Bár O'Neill manapság nem gyakran mutatkozik a nyilvánosságban, de a szombati SAG Awardson kivételt tett, és Sofía Vergara oldalán tűnt fel a Modern család színészeivel együtt.

  A Los Angelesben tartott díjátadónak ezúttal több emlékezetes pillanata is akadt, sokan úgy vélik, Pedro Pascal vitte el show-t, amikor a The Last of Us című sorozatban nyújtott alakításáért kissé spicces vette át a legjobb drámai sorozatban alakító színésznek járó elismerést. De olyasmire is sor került, amire már régóta várhattak a Breaking Bad rajongói, ugyanis a nagysikerű drámasorozat szereplőit is újra egy színpadon láthatták.

 • A buli témája a giccs volt.

  Schobert Norbert és Rubint Réka aktuális alakreformtáborukban egy farsangi partit rendeztek, amiről egy közös fotót is megosztott a házaspár az Instagramon. Mint kiderült, a beöltözős bál idei témája a giccs volt, ennek megfelelően Schoberték és a táborozók egyaránt vicces jelmezekbe öltöztek.

  Hát, én Zanzibár-turistának akartam öltözni, de inkább öregedő Krokodil Dundee sikerült! Réka viszont nagyon raj lett!

  – írja posztjában a fitneszedző, aki nemrég egy nosztalgikus fotóval emlékezett meg arról, amikor felesége a legelső edzős videóját forgatta.

 • A karácsonyfát csak tegnap szedte le.

  Csak a minap búcsúzott el díszes karácsonyfájától, de már most hiányérzete van Sydney van den Boschnak. A Szerencsekerék szerencselánya ezt az Instagram-oldalán árulta el követőinek, akiknek egyúttal egy lapozható bejegyzésben engedett ritka betekintést az otthonába.

  A 2014-es Miss Earth Hungary győztese, aki nemrég azt is boldogan újságolta el követőinek, hogy szerelme, Benjamin megkérte a kezét, a jelek szerint a letisztult hangulatot árasztó és a bézs színekben pompázó bútorokat és egyéb kiegészítőket, dekorációkat kedveli. Pár virággal és tavaszi hangulatot sugárzó tárggyal már felfrissítette otthonát.

  Örülök, hogy sikerült leszednem a karácsonyfánkat de őszintén szólva hiányzik... olyan üres nélküle a lakás (remélem, nem csak én érzek így). Közben igyekeztem beépíteni egy kis Valentin-napot, egy kis tavaszt a fészkünkbe, de még nem látom át, nem érzem az új dekorációk lehetőségét a tavaszra... talán majd a húsvét újra megbolondítja az otthonunkat

  – jegyezte meg Sydney van den Bosch, akinek fotóit akkor tudja megtekinteni, ha ide kattint.

Rovatok