Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Metzker Viktória a Joy magazinnak adott interjút, melyben arról mesélt, hogyan éli meg a házas életet, ugyanis két évvel ezelőtt összekötötte az életét Gabennel, a BSW zenészével.

    Olyan lelki békét, nyugalmat és balanszt hozott az életembe, amire mindig is vágytam. Egy jó kapcsolatnak több alappillére van. Ilyen a humor, a barátság, az élmények, a testiség, de mind közül számomra az a legfontosabb, hogy feltétel nélkül megbízom benne. Kitárt karokkal, biztonsági háló nélkül mernék hátradőlni, mert tudom, hogy elkap, és mindig ott lesz mögöttem

    idézi a Story Metzkert, aki arról is beszélt, hogy mivel mindketten a szórakoztatóiparban dolgoznak, tudják pontosan, hogy a féltékenységnek nincs helye a házasságukban.

    A családalapítás kérdése is szóba jött, melyről így vélekedett a lemezlovas: „Gabival óriási szerencsém van, mert ebben is nagyon összezárunk. Mindig elmondja, hogy az én testem, az én életem és az én karrierem. Csodás dolognak tartom az anyaságot, de látom, hogy mennyi lemondással és áldozattal jár, amire mi még nem vagyunk felkészülve. Lehet, hogy erre sosincs tökéletes pillanat, mi mégis úgy vagyunk vele, hogy nem az idő fogja ezt meghatározni, hanem mi”

Rovatok