Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Tisztázták a dolgaikat.

    Néhány nappal ezelőtt mindenkit váratlanul ért a hír, miszerint Géczi Beatrix, azaz Blondie hat héttel második közös gyermekük születését követően szakított párjával, Szegedi Fecsóval. A szőkeség akkor közösségi oldalán jelentette be, hogy külön válnak az útjaik a vállalkozó-üzletemberrel. Mint kiderült, azt nehezményezte a háromgyermekes édesanya, hogy párja a szórakozást helyezi előtérbe a családja helyett.

    Sajnos a buli, a pia fontosabb neki, mint a gyerekei. Nem tűrök tovább! Itthon vagyok a hathetes babánkkal, aki a kórházból jött haza... De apucinak fontosabb volt lejáratni! Lehet engem bántani, de sose hagynám ott a beteg hathetes gyerekem... És még büszkén posztolgatok boldogan

    Időközben az üzletember visszatért Franciaországból, ahol az RTL Fort Boyard – Az erőd című műsorát forgatta, de nem reagált a szőkeség vádjaira. Most viszont kedvese a Blikk érdeklődésére közölte, hogy sikerült megbeszélniük a dolgaikat, és elásták a csatabárdot.

    Hazaért, mindent megbeszéltünk, béke van

    – üzente a lap munkatársának Géczi Bea.

  • Horváth Gréta közösségi oldalán adott hangot annak, hogy elege lett a kritikákból, mert úgy érzi, az elmúlt két évben több bántást kapott a külseje miatt, mint 2012 óta összesen.

    „Az elmúlt két évben még ennyi abuzálást nem kaptam a külsőmmel kapcsolatban, mint ebben az időszakban. Voltam »húsosabb«, direkt írom így, mert már az is baj, ha magamat kövérnek merem hívni. Akkor szétszedtek, hogy kalácsképű, ronda, paraszt, tunya... volt minden” 

    mondta az influenszer, akit bevallása szerint különösen rosszul érintették azok a bántások, amelyek a testéről szóltak, ezért is döntött úgy, hogy változásokat eszközöl.

    Az Ázsia Expressz korábbi győztese így az egészsége érdekében 2021 októberében teljes életmódváltásba fogott. Amellett, hogy elkezdett odafigyelni arra, mit eszik, rendszeresen sportolt is, amelynek hamar meglátszott az eredménye: közel 30 kiló súlyfeleslegtől sikerült megszabadulnia. Később azt is felvállalta hogy a fogyás és a korábbi várandóssága miatt kinyúlt a bőre, ezért esztétikai beavatkozáson vett részt, ám emiatt is érték negatív kritikák.

    „Ha nem mondod el, az a baj, ha elmondod, az a baj. Pedig mindenki őszinteséget vár az ismert emberektől. Ha megkapják, az is baj. Igazából elég fárasztó és elszomorító dolog” – idézi a Blikk Horváth Grétát, aki azt javasolja mindenkinek, hogy ne bántsa a másikat a külseje, döntései miatt.

  • Stílust váltott a korábbi ValóVilág-győztes.

    A ValóVilág 11 tavalyi győztese, Karnics Krisztina az RTL Reggeli című műsorának vendége volt, ahol először jelent meg a raszta tincsei nélkül. A szőkeség nemcsak azt mondta el, miért döntött a frizuraváltás mellett, hanem hogy mi más változott még az életében.

    Kibontottam magamat a hajammal együtt egy olyan életből, amiben nem feltétlenül hoztam jó döntéseket, nem cselekedtem jól, nem voltam méltó mindig magamhoz

    – mondta az egykori villalakó, aki úgy érzi, mostanra jött rá, hogy korábban sok mindent nem jól csinált az életében.

    Most, hogy kezdek felnőni és kezd az agyam a helyére kerülni, elkezdtem megengedni magamnak, hogy felnőtt nőcivé érjek, hogy ne szorongjak, hogy csinos és magabiztos legyek. Lepleztem sokszor magamat azzal, hogy elbújtam a raszta mögé

    – fogalmazott, majd hozzátette: a haját lényegében függönyként használta, amivel leválasztotta magát a társadalomról, ugyanis így az egyediségét tudta megélni. Felismerte ugyanakkor, hogy az a viselkedés nem vitte jó irányba, hisz céltalannak érezte az életét.

    Mint mondta, a szemléletváltásban a legutóbbi kapcsolatának is szerepe volt, amit nagyon bensőségesen élt meg. Sok hibájára is rávilágított, ami arra késztette, hogy a jövőben el kell kezdenie tisztelni és szeretni önmagát.

    Nagyon belém ivódott az a fajta szeretet, amit kaptam és megtapasztaltam egy férfitől. Mivel eddig nem volt egy olyan férfi minta előttem, akire felnézhettem volna, hogy ő az, aki visz engem az úton, aki nőként kezel

    A ValóVilág egzisztenciálisan emelte ki a régi közegéből, aminek hatására új dolgokba vágott bele. Most tetoválóművésznek tanul, és már embereken is gyakorol, ami a portfoliója építése szempontjából elengedhetetlen.

  • Szétszedik a realitysztárt, amiért idejekorán engedi dolgozni gyermekét.

    Khloé Kardashian a minap egy Instagram-videóban számolt be arról, hogy hatéves kislányából, True Thompsonból gyerekmodell lett: egy gyermekpizsama-márka arcának választották a gyermeket.

    The Kardashians című reality sztárja úgy mesélte, kislánya nagyon izgatott volt a fotózás miatt, hiszen ő is szokta hordani a szóban forgó pizsamákat, ahogy egyéves kisöccse, Tatum is ezekben alszik. Közös videójuk azonban nem aratott osztatlan sikert: bár sokan aranyosnak találták a fotókon fülig érő mosollyal látható kislányt, többen kritizálni kezdték az édesanyját, amiért már most belement abba, hogy gyermeke dolgozni kezdjen modellként.

    S íme a fotók:

    (via PageSix)

Rovatok