Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Idén júniusban lesz 25 éve annak, hogy Szandi hét év randizás után hivatalosan is összekötötte életét szerelmével, Bogdán Csabával. Az énekesnő sokat tudna mesélni párkapcsolatukról, melynek három gyermek lett a gyümölcse: Blanka, Csaba és Domonkos. 

    Míg nemrég úgy fogalmazott: egy kapcsolat attól is tud jól működni, ha a felek elfogadják egymás hülyeségeit, addig a TV2 Ütős ötös című műsorának felvételén újabb tippet adott. Arra a kérdésre, miszerint ki a főnök otthon, az énekesnő azt mondta:

    Hol szoknyát hordok, hol nadrágot. (...) Abszolút demokrácia van nálunk, de azért bevetem a női praktikákat. Tudod, hogy higgye azt, hogy úgy lett, ahogy ő akarta.

  • Meglehet, nem volt mit felvennie.

    Amalaratna Zandile Dlamini, művésznevén Doja Cat mindig is ismert volt extrém stílusáról, különös ruhaválasztásain és tetoválásain rajongói általában már meg sem lepődnek, ám az énekes-rapper minap minden korábbinál messzebbre merészkedett. 

    A Get Into It című dal előadója azzal döbbentette meg rajongóit, hogy elfelejtett rendes ruhát felvenni. Szoknya és top helyett ugyanis látszólag folpackkal tekert körbe magát, így mutatkozott az utcán. Egy New York-i cipőboltban és a McDonald's-ban is lencsevégre kapták egy ismeretlen férfival.

  • Szívesen dolgozna még a sorozathoz hasonló produkcióban.

    Trokán Nóra ritkán beszél a magánéletéről, ám most az Adom a napom! vendégeként Geszti Péternek elárulta, munkájának köszönheti 2022-ben köttetett házasságát is.

    „A legutolsó hosszabb, nagyobb lélegzetű dolgom az RTL sorozata, A tanár volt, és azt imádtam. Az egy olyan munka volt, ami szakmailag és anyagilag is kielégítő volt, szóval nagyon jó, áldott időszaka volt az életemnek, nagyon jó stábbal, egy férjjel… mert ott ismertem meg a férjemet” – idézte a 24. hu a színésznőt, aki nemrég közös fotót is megosztott kedvesével.

    A pár között már felmerült a külföldre költözés gondolata is, már csak azért is, mert az utóbbi időben főleg külföldi produkciókban dolgozott Trokán, bár nem tagadja, szívesen dolgozna egy, A tanárhoz hasonló magyar sorozatban vagy filmben is.

    „De azt hiszem, ahhoz már öreg vagyok, hogy kimenjünk valahova, és a nulláról indulva elkezdjünk mondjuk egy kávézóban dolgozni, és akkor én megvalósítsam az álmaimat Hollywoodban.”

  • Az 51 éves színésznő állítja, nem is az a válogatós fajta.

    Sofía Vergara tavaly júliusban jelentette be, hogy férjével, Joe Manganiellóval nyolc év házasság után elválnak, ám a kolumbiai színésznő a jelek szerint nem kesereg. Elmondása szerint arra is nyitott lenne, hogy egy másik híresség mellett állapodjon meg. Nagyon nyitott, ami a randevúzást illeti. 

    Úgy értem, egy ötvenvalahány éves nőnek alapból nehéz találnia valakit. Most már nem leszek válogatós, hogy hát, csak orvos lehet vagy asztronauta. Nem, nem vagyok válogatós. Megtanultam, hogy a szerelem elég trükkös tud lenni. Sosem lehet tudni, mit hoz a jövő. Mindig a lehető legjobbat kell adni a másiknak

    – magyarázta a Modern család című sorozat sztárja, hozzátéve, új párját gyermekkel már nem szeretné megajándékozni, de azt nagyon várja, hogy nagymama legyen. Első férjétől, Joe Gonzaleztől született fia, Manolo már 32 éves.

    (via Female First )

Rovatok