Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Rét című daltól zengett az aluljáró. Hidegrázós videó következik.

  Nem túlzás azt mondani, hogy jelenleg rengetegen Azahriah-lázban égnek, a 22 éves előadó ugyanis vasárnap este már zsinórban harmadik alkalommal tölti meg a Puskás Arénát. Emiatt még a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) is kiadott egy közleményt, javasolva, hogy a koncertre igyekvők autó helyett inkább a tömegközlekedési eszközöket válasszák. 

  Éppen ezért lehetett, hogy a gigakoncert után a Keleti pályaudvarnál is jókora tömeg gyűlt össze. Minden bizonnyal ezt ragadta meg néhány utcazenész is, akik a Rét című dalt játszva maguk köré csalogattak mindenkit. A TikTokra is felkerült erről egy videó, amelyen jól látható, milyen összetartóak az Azahriah-rajongók. A közönség ráadásul rendkívül színes volt: kulturáltan bulizott és énekelt együtt minden korosztály.

 • A minap ünnepelte első születésnapját a Madame Tussauds Budapest, ahová e különleges évforduló apropójából a pankrátorból lett hollywoodi filmcsillag, Dwayne Johnson viaszfiguráját is kiállították. A szülinapi VIP eseményre Kiszel Tünde és lánya, Hunyadi Donatella is meghívást kapott, akik több fotót is megosztottak a közösségi oldalakon.

  A naptárdíva Brad Pitt-tel, Sissivel, Lady Gagával, Palvin Barbarával, Karády Katalinnal, Hosszú Katinkával, Zámbó Jimmyvel és Puskás Öcsivel is csinált közös képet, pontosabban azok viaszmásával.

  Kiszel Tünde egy TikTok-videóval is meglepte rajongóit.

 • Egy extrém takarítónő, Diana Jones büszkén vállalja, hogy akár teljesen ingyen is kitakarítja vadidegenek rendezetlen, elhanyagolt otthonát. A 23 éves manchesteri nőn nem fognak ki sem a szeméthegyek, sem járhatatlan padló, vagy az évek óta takarítatlan fürdőszoba: szívesen rendbe tesz bármit, mert örül annak, ha valakinek segíthet.

  Jones azt követően kezdett el segíteni idegeneknek, hogy édesanyja otthonát is csillogóvá varázsolta. Elmondása szerint eddig tíz házat takarított ki teljesen. Egy házzal körülbelül öt nap alatt végez, de nem sajnálja rá sem az időt, sem pedig a tisztítószereet. Jonest általában olyan emberek keresik meg, akiknek rokonuk mentális vagy más okok miatt képtelenek maguk körül rendet tartani.

 • Osváth Zsolt valóra váltotta egyik régi álmát azzal, hogy a hét végén megnyitotta saját lángosozóját Budapesten, ahol rajongói epekedve álltak sorba. A youtuber az első 100 lángost ingyen kínálta a Wesselényi utcában nyitott kis étkezdéjében, ahol az ételek alapanyagait kistermelőktől vásárolják meg.

  A szeretlekmagyarorszag.hu a helyszínen egy rövid videóinterjút is készített az egykori valóságshow-szereplővel, aki elmondta:

   Teljesen úgy érzem magam, mint Azahriah!

  A videó tanúsága szerint a sima lángos 1190 forint, a sajtos-tejfölös pedig 1790 forintba kerül, de lehet kérni kolbászos, sonkás, baconos, ragus, töltött és vegán lángost is, valamint pálinka és palacsinta is kapható.

Rovatok