Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szívműtétje után hosszabb pihenőre kényszerült.

  Körtvélyessy Zsolt tavaly szívműtéten esett át, majd több hónapos pihenőre kényszerült, miután után egy betegség támadta meg a szervezetét. A Jászai Mari-díjas színész felépülése óta újra visszatért a színpadra, melyről nemrég a hot! magazinnak nyilatkozott.

  Nem is hagytam abba a színészetet. Csak három hónap kényszerszabadságot vettem ki. A remek orvosaimnak köszönhetően szerencsére jól vagyok, hiszen megoldották a problémámat

  – idézi Körtvélyessyt a Blikk, akinek ideje nagy részét a munkája teszi ki, valamint az, hogy Kecskemét és Budapest között ingázik.

  Meghalnék, ha otthon kellene ülnöm a nyugdíjamat várva. Mindig is aktív voltam, egész életemben sportoltam, de mostanában sajnos egy picit ellustultam. Az a célom, hogy újra formába jöjjek, éppen ezért nemrég vettem egy szobabiciklit. Időnként fáradékonyabb vagyok, de erre a kollégák azt szokták mondani, hogy ők is! Bár szerintem ez a korral is járhat... Hála Istennek, a memóriám jó

  – magyarázta a színész, aki nemrég egy olyan darabban szerepelt, amelyben másfél órás monológja volt, illetve magyar költők verseiből készült műsorával járja az országot. Nagy álma, hogy az unokája i láthassa a színpadon, akivel hetente kétszer szokott találkozni.

 •  Íme egy edzésre motiváló videó, amely a valóságot adja át.

  Jennifer Aniston kirobbanó formájának titkára sokan kíváncsiak lennének, talán ezért is van, hogy a Jóbarátok és a Gyagyás gyilkosság sztárja időről időre ad néhány tippet követőinek az Instagram-oldalán. Az 55 éves színésznő sokak szerint jó néhány évet letagadhatna, de sokat is tesz ezért.

  A minap az edzéstervébe engedett betekintést, hátha azzal meghozhatja mások kedvét egy kis testmozgáshoz. Összevágott videója azért is kivételes, mert abban benne vannak azok a pillanatok is, amikor erőtlenül rogy a földre.

  Nektek is biztos ismerős, amikor egyszerűen nincs kedved csinálni. Akkor csak azért is nyomni kell!

  – biztatta követőit Aniston.

   (via People)

 • Kár tagadnia.

  A legtöbb szülőhöz hasonlóan Drew Barrymore sem engedi lányainak, hogy felvegyenek bizonyos ruhadarabokat. A színésznő lányai, Olive és Frankie, akik most 11 és 9 évesek, crop topot, vagyis haspólót például nem hordhatnak, hiába is nyüstölik anyjukat ezzel.

  Barrymore próbál szigorú szülő lenni, de egy dologra ő sem számított. Egyik lánya ugyanis megtalálta azt a fotót róla, amely a Playboy egyik címlapjához készült. A színésznő az 1995-ös felvételen lila fehérneműben és fehér pólóban pózol, amelyet felhúz a köldöke fölé, s bár nem egy crop topról van szó, lánya mégis úgy érzi, ezzel visszavághat, amikor arról veszekednek, milyen ruhákat szabad viselniük.

  A lányom crop topot akar hordani, hiába mondom neki, hogy nem lehet. Erre rávágja: »De hát te szerepeltél a Playboy címlapján!«

  – árulta el a The Drew Barrymore Show keddi adásában vendégének, Christina Aguilerának, de arra nem tért ki, hogy Olive vagy Frankie szólt-e be neki.

  Az énekesnővel azt is megvitatták, hogy egyikük sem bánta meg, hogy korábban volt példa arra, hogy sokat mutató ruhában álltak modellt.

  Imádtam minden percét

  – jelentette ki Barrymore.

  (via Page Six)

 • Ilyenre még nem volt példa a vetélkedőben.

  Ugyan nem a Sztárbox című műsor kedvéért, de bokszkesztyűt húzott és jól elpüfölt egy férfit Sydney van den Bosch. Az egykori szépségkirálynő a TV2Szerencsekerék című vetélkedőjében mutatta meg, mennyire ért a kesztyűzéshez, mégpedig azért, mert a kedd esti adás játékosai között volt egy bokszoló is. 

  Péter biztosra ment és az alapoktól indult: megmutatta a műsor háziasszonyának, melyik a jobb és bal irány, majd hagyta, hogy Van den Bosch jobban megsorozza.

  Ebből nem kér repetát, adjál neki! Megrogyott, most üsd tovább! Gyerünk, ne engedd el!

  – biztatta Kasza Tibi a szerencselányt, akit a nehéz küzdelem után végül győztesként hirdetett ki.

  Lehet, hogy maradnék a táncnál… meg néha az éneklésnél

  – szögezte le a modell, akit nemrég eljegyeztek.

Rovatok