Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Daisy örökölt egyaránt édesanyja és édesapja vonásaiból is.

  Olivia Wilde és Jason Sudeikis 9 évig tartó, 2020-ban véget ért kapcsolatuk után is igyekeztek óvni a médiától magánéletüket, köztük két gyermeküket, a tízéves Otist és a hétéves Daisyt. Épp ezért különleges, hogy a színésznő most saját maga tett közzé egy fotót lányáról Instagram oldalán, mindössze egy tündér emoji kíséretében.

  A kisiskolásról nehéz megmondani, édesanyja vagy édesapja vonásait örökölte-e jobban, az azonban nem vitás, hogy le sem tagadhatná világsztár szüleit:

   (24.hu)

 • Ncuti Gatwa nem is tudta leplezni ámulatát.

  Ugyan az utóbbi időben úgy tűnhetett, lejárt a panoptikumok kora, a sok, csúnyábbnál csúnyábbra sikerült viaszfigurák után mostanában újra inkább lenyűgöző-, mintsem nevetséges szobrok kerülnek átadásra.

  Legutóbb Millie Bobby Brown élethű mása költözött be a londoni Madame Tussauds-ba, most pedig kollégája, a szintén Netflix-felfedezett Ncuti Gatwa kapott egy viasz-ikertestvért, akitől szinte ő maga is megijedt. Tátott szájjal, mellkasához kapva közelítette meg a még ki nem állított másolatát, rémült és csodálkozó arca azonban hamar nevetésbe fordult át, ahogy közelebb ért.

  „Ó, Istenem, ez annyira furcsa! Elképesztő! Tényleg lenyűgözően hátborzongató! Szép munka” – állapította meg a Szexoktatás és a Barbie sztárja, kiemelve, fogsora, szemei és szemöldöke félelmetes egyezését. Ahogy alábbhagyott hüledezése, a színész közös fotót is lőtt önmagával, amelyeken igazi kihívás kitalálni, melyik melyikőjük.

 • Még összepakolni sem volt ideje, társai küldték utána holmijait.

  Véget ért a ValóVilág12 VV Dzsigeri számára, aki a villaszabályzat megsértése miatt azonnal kizárásra került az RTL realityjéből. A hírről a műsorvezető, Megyeri Csilla tájékoztatta a szereplőket.

  Dzsigeri, tegnap este olyan helyzetbe hoztad Giadát, ami számára nem volt kívánatos, és ezt többször is jelezte számodra. Ez a villa szabályzatát is sérti, ezért azonnali hatállyal kizárunk a ValóVIlág12 játékából. A holmijaidat majd a társaid összepakolják és kiküldik

  – közölte Megyeri, aki egy percet azért adott a fiatalnak, hogy elköszönhessen a másik hat, teljesen ledöbbent játékostól.

  „Sajnálom, szégyellem magam nagyon, nem akartalak ilyen helyzetbe hozni” – magyarázta a fiú, bocsánatot kérve a másik érintettől, illetve a többiektől, amiért látniuk kellett, ahogy erőszakoskodott társával. Giada öleléssel búcsúzott, biztosítva arról a szintén sokkot kapott Dzsigerit, nem haragszik rá a történtek miatt.

Rovatok