Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Egy tinédzser fiú a megtakarított pénzéből nyitott online pizzázót, s elmondása szerint az üzlet valósággal virágzik. A 17 éves Josh Steer januárban indította el a Pizza Boy nevű vállalkozását, pizzája pedig már a nyitás estéjén kapós volt: rögtön húsz pizzát adott el.

    Hetente három estén fogadja a rendeléseket, méghozzá applikációkon keresztül. Egyelőre nincs meg az állandó vevőköre, de reméli, a befolyt összegből kibővíttetheti a konyháját. Arra vágyik, hogy a vendégeket maga szolgálja ki.

  • Nyomós oka van rá.

    Élete legboldogabb időszakát éli jelenleg Szabó Erika. A Barátok közt egykori szereplője szinte fürdőzik az anyaszerepben, amelyre három évet kellett várnia, négy hónapos kisfia, Nolen arcáról azonban nem oszt meg képet a közösségi médiában. A színésznő ennek okáról a Palikék Világa by Manna Ilyen az élet című műsorában beszélt.

    Én a közösségi médiában sem a férjemet, sem a kisfiamnak az arcát nem mutatom, és ez így is marad. A mi gyerekünk arccal nem fog a közösségi médiában szerepelni. Ilyen pici korában különösen nem, mert pont ez az időszak, amikor ő ebben semmilyen módon nem tud állást foglalni. Ha majd tinédzserként szeretne az anyukájával feszíteni valami címlapon, hát az szuper lesz! Szeretném megvárni, hogy a kisfiam kérje, hogy hadd szerepeljen

    – árulta el a színésznő, aki arról is említést tett, hogy szerencsésnek érzi magát, amiért kisfia nyugodt és jó természetű, s kéthetes kora óta átalussza az éjszakákat.

Rovatok