Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Most már őszintén felvállalja döntését.

    Kelemen Anna a Ripostnak adott interjút, melyben többek között arról mesélt, hogy imádja megújítani a külsejét, sőt a drasztikus változások érdekében nem riad vissza attól sem, hogy rendszeresen kés alá feküdjön. Mint mondja, nagyon hat rá a külvilág olyan szempontból, hogy éppen milyen testképet tart esztétikusnak.

    Magamra gyakorlatilag egy bábként tekintek, amit szeretek megkreálni, időről időre megváltoztatni, mint egy művész. (...) Nem csoda, hogy a rendezvényeken is odajönnek hozzám mostanában, hogy: Anna, valóban te vagy az? Csak a hangomról ismertek meg. Nincs mit tenni, 3 havonta nyúlok a szikéhez

    – mondta a lapnak Kelemen, aki arról is őszintén beszélt, hogy eljutott arra pontra az életében, hogy örökre lemondott az anyaságról.

    „Nem látom magam babakocsit tolva, anyaként. Egy ideig erről nem meséltem ilyen nyíltan, ilyen őszintén, inkább igyekeztem elkerülni, tompítani a dolgot. Most már viszont kimondom, hogy nem látom magam ebben a szerepben. Egy gyerek pedig pontosan érzi, ha olyan közegben kell felnőnie, ahol nem várták őt igazán, és ahol az anya egyfajta áldozatként tekint magára, és néhány dolog miatt a gyereket hibáztatja, akár tudat alatt is. Én erre egyáltalán nem vágyom” – jelentette ki.

  • Novák Henriett Amerikában él kislányával és párjával.

    Novák Henriett a minap Instagram-oldalán jelentette be, hogy a 2022-ben született kislányának apja megkérte a kezét. A Jóban Rosszban egykori színésznője a népszerű teleregényben Lindát alakította több éven keresztül, majd az Egyesült Államokba költözött, ahol megismerte jelenlegi párját. Legjobb barátnője, Vajna Tímea az elsők között gratulált neki az örömhírhez.

    Milliószor is igen!!! Szeretlek téged az egész lényemmel

    – írja Novák angolul az Instagramján a közös képük mellé.

  • Mikes Anna a Dancing with the Stars című műsor után a párjával, Krausz Gáborral vágott bele az Ázsia Expressz című műsor kalandjába, ám a kihívásokkal teli heteket követően örömmel tért haza Magyarországra. A táncosnőt rengeteg munka várta itthon, de nem bánta, mert imád dolgozni.

    Nagyon jó itthon lenni, egyébként is Magyarország-rajongó vagyok: imádom a hazámat és szép életem van itthon. Annyira rendben van minden körülöttem, jó visszajönni ebbe a nyugalomba.

    Nagyon hiányzott a tánciskolám, a tanítványaim, nagyon vártak engem, és én is őket. A családom és a barátaim elképesztő szeretetközeget adnak nekem. Most az időmenedzsment okozza a legnagyobb nehézséget, hogy a munka mellett hogyan tudok a szeretteimmel találkozni és mindenkivel elegendő időt eltölteni” – fogalmazott a Borsnak a bajnok táncosnő, aki a munkát illetően gépüzemmódba kapcsolt.

    „Én egy robot vagyok, ha munkáról van szó, de ez nem esik nehezemre, mert imádok dolgozni. Hálás vagyok, hogy ott a tánciskolám és ott folytathatom, ahol abbahagytam. Jó érzés az, hogy amit felépítettem, az megvárt és ugyanúgy vissza tudok állni a munkába, mint bármikor máskor.”

  • Nehéz éjszakán van túl a rapper.

    Széki Attila Curtis vasárnap reggeli órákban posztolt közösségi oldalára két képet, melyekből az derült ki, hogy a népszerű rapper bandájának egyik turnébusza defektet kapott. A hétvégi fellépésükről visszafelé tartó zenekari stáb kisbusza 130 km/órás sebességgel haladt az autópályán, amikor megtörtént a baj, de szerencsére senki sem sérült meg.

    A mai hajnal nem egy szokványos hajnal volt... A zenekar két busszal járja az országot, mindig minden helyszínre. A mai hajnalban a csapatunk egyik busza 130-nál durrdefektet kapott és csak a turné manager jelenlétének köszönhetjük, hogy nem történt tragédia. A srácok most értek haza, és én sem tudtam eddig aludni, mert aggódtam értünk... Ők az én csapatom! Az én brigádom!... Köszönöm, hogy senkinek semmi baja nem történt istenem.

    – írja bejegyzésében a rapper.

Rovatok