Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Visszaköltözött a szülői házba.

    Tavaly nyáron derült ki, hogy újra rátalált a szerelem a Schobert-házaspár legidősebb gyermekére, Schobert Larára. Ahogy akkor megírtuk, a fiatal lány egy nála 10 évvel idősebb labdarúgóban talált párra, aki Kazincbarcikai SC csapatánál játszik. Bár sokáig nem vállalták fel szerelmüket a nyilvánosságban, néhány hónap után a Schobert lány a Mokkában elárulta, hogy szintet lépett a kapcsolatuk futballista kedvesével, és összeköltöztek Kazincbarcikán. 

    Mivel Schoberték gyakorlatilag már családtagként kezelték lányuk új párját, ezért lehet meglepő, hogy a jelek szerint mostanra véget ért köztük a románc. Schobert Lara ugyanis korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában tartott kérdezz-feleleket, ahol egyik követője rákérdezett, hogy jelenleg egyedülálló-e.

    Igen, de erről nem nyilatkozom többet

    írta posztjában, majd egy másik kérdésre azt azt is megosztotta követőivel, hogy visszaköltözött a szüleihez.

  • Fotót is megosztottak az új szenvedélyükről.

    Kiszel Tünde Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, hogy elkezdett közösen edzeni lányával, Hunyadi Donatellával. A naptárdíva bejegyzésében egy kép is látható, melyen anya és lánya a személyi edzőjükkel mosolyognak már tréning szettben.

    Újra elkezdtem edzeni egy fantasztikus személyi edzővel! Szilárd szigorú, de nagyon kedves, empatikus és humoros! Élmény vele az edzés!

    – írja posztjában Kiszel, hozzátéve: soha nem késő elkezdeni mozogni, edzeni.

  • Kulcsár Edina és férje, Varga Márk, alias G.w.M február végén jelentette be, hogy második közös gyermeküket várják, akiről már azt is tudják, hogy kisfiú lesz. Az egykori szépségkirálynő negyedik gyerekét hordja a szíve alatt, ezért igazán gyakorlott szülőnek mondható. Most Instagramján azt mutatta meg követőinek, milyen gyorsan tudott elkészülni gyönyörű sminkjével a kislánya tegnapi születésnapjára.

    Három gyerek mellett, nem sokszor van arra plusz időm, hogy kicsit több időt tudjak magammal foglalkozni, mint egy hajmosás (esetleg hajápolási rutin) meg a reggeli arcápolás - amit már így is eléggé leredukáltam és néha bele sem fér.

    – kezdi a posztjába a kismama, aki mostanság nagyon igyekszik odafigyelni a dekoratív megjelenésre.

    Főleg azért, hogy ne hagyjam el magam, hiszen attól, hogy anyuka vagyok szeretnék adni magamra.

    G.w.M kedves ezután megmutatta, hogyan tud gyorsan elkészüli sminkjével a születésnapi partira: „Remélem tetszeni fog, bár nem is feltétlenül a smink a lényeg, hanem az üzenet, hogy néha gyerekek mellett is adnunk kell magunkra! Nem mások miatt... hanem magunk miatt!” – fogalmazott a videóban, melyet ide kattintva tekinthet meg.

  • Komolyabb a sérülése, mint azt hitte.

    Zámbó Krisztián áprilisban egy biciklis baleset következtében csúnyán megsérült és eltört a könyöke. Az énekes most a Borsnak beszélt arról, hogy nehezen birkózik meg a helyzetével, sőt, azóta az is kiderült, hogy súlyosabb a sérülés, mint gondolta.

    Nagyon nehezen gyógyulok. Most voltam levetetni a gipszet a könyökömről és kiderült, hogy a csuklóm is el van törve. Nehéz elviselni ezt a semmittevést, de ennek ellenére a fellépésekre valahogy mindig eljutok. A szerelmem folyamatosan ápol engem. De a legnagyobb probléma, hogy nehezen tudunk együtt aludni, mert ő folyton attól fél, hogy ráfekszik én pedig nem tudok miatta aludni.

    – mondta a lapnak Zámbó, aki így több hete már külön alszik, mivel ilyenkor vagy ő, vagy a párja a nappalijukban pihen.

    A zenész ugyanakkor igyekszik pozitív maradni, sokat pihen, mert a fellépéseit nem mondta a nehézségek ellenére sem. Bár a gipszét már levették a karjáról, még nem tudja azt rendesen kinyújtani, ezért gyakorlatokat végez orvosa javaslatára.

    A fellépéseket nagyon várom, azok mindig elfeledtetik velem a bajokat. Az nem jó ha csak itthon ülök. Van olyan nap, hogy ki se mozdulok, olyankor azt érzem, hogy meghülyülök. Már kicsit el is szoktam az emberektől

    Hozzáteszi, kapcsolatukra is hatással van a nem mindennapi helyzet: kedvese mostanában nélküle intézi a dolgaikat, és telefon beszélik meg a teendőket.

    Vezetni sem tudok így, úgyhogy most ő vezet, de nagyon jól tűri a dolgokat. Ő mossa meg a lábamat, konkrétan úgy viselkedik, mint egy ápolónő. Pedig én nem vagyok ilyen, nem bírom a kiszolgáltatottságot, én azt szeretem ha mindent magamnak tudok megcsinálni. Persze, nyilván egy kézzel nem tudok.

Rovatok