Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy párnával kényszerült takarni dekoltázsát.

  Kisebb ruhabaki érte, ezért kis híján többet mutatott meg magából a kelleténél Katy Perry az American Idol élő adásában. A 39 éves énekesnő extrém ezüst felsője ugyanis váratlanul megadta magát a hétfő este közvetített műsor kellős közepén: mint ahogy az az alábbi videón is jól látható, a Teenage Dream című dal előadójának mellvértre hasonlító, háromdimenziós topját csak a szentlélek tartotta a helyén. A vékony láncokat hiába próbálták különböző szerszámokkal megerősíteni a stábtagok, Perry mégsem jött különösebben zavarba.

  Még a műsor korábbi zsűritagja, Luke Bryan is megpróbált segíteni az énekesnőnek, aki egy vicces videót is posztolt a történtekről az Instagram-oldalára.

  Csak azt akarom, hogy a felsőm rajtam maradjon! Ha nem lesz rendbe hozva, akkor ez a műsor többet fog belőlem kapni, mint kellene! 

  – mondta aggodalmaskodó arccal az énekesnő, aki bár azt hitte, sikerült orvosolni a problémát, végül mégis kézzel tartotta mellkasára a kivételes felsőt, amely a rajongók szerint leginkább egy hajóhorgonyra vagy egy autó lökhárítójára hasonlít.

  Perry aztán úgy próbálta takarni magát, hogy odatérdelt a pulthoz, de valaki egy párnát is adott neki, hogy mögé bújjon.

  Íme a teljes szettről egy fotó is:

  (via PageSix)

 • Nem tudta szó nélkül hagyni a medencés fotót.

  Németh Kristóf március közepe óta pihen a napsütötte Tenerifén, ahová feleségével, Zitával, valamint két közös kisfiukkal, a négyéves Leventével és a hét hónapos Olivérrel utazott, rajongóit azonban a nyaralás alatt sem hagyja élő bejelentkezések és családi fotók nélkül. A Fórum Színház igazgatója eddig végig dokumentálta vakációját a közösségi oldalain, ráadásul volt olyan bejegyzése is, amelyet egyik kollégája, Rékasi Károly sem tudott szó nélkül hagyni.

  A színész a minap egy olyan fotóval jelentkezett, amelyen egy szikrázóan kék vizű medencében pózol. Rékasi úgy látta, Németh a fotó erejéig behúzta a hasát, és kicsit kihúzta magát, hogy még inkább kihangsúlyozhassa izmos, napbarnított felsőtestét, ezért is hagyta a felvétel alatt az alábbi kommentet.

  Engedd ki a pocakot bátran, pihenj végre felhőtlenül!!! Ölellek!

  – üzente kollégájának Barátok közt egykori színésze, akinek Németh egyelőre csak egy nevetős emojival reagált.

 • Életmódváltásba kezdett egy ideje a színésznő.

  Nyári Dia nemrég a Glamour magazinnak adott interjút, melyben többek között mesélt az életmódváltásáról, az önelfogadásról, és arról, hogyan változtatta meg az anyaság. Mint kiderült, a Barátok közt egykori színésznője úgy érzi, mostanra sikerült felnőnie igazán.

  Amióta anyuka vagyok, érzem már a felnőtt lét lényegét, de az ember életében mégiscsak harmincéves korára jön el az igazi felnőtté válás. Amikor megszületett a kisfiam, az első két évben még fogalmam sem volt, mire vállalkoztunk

  – mondta a lapnak a színésznő, aki másokhoz hasonlóan próbált megküzdeni a mindennapi feladatokkal.

  Úgy érzem, mostanra kezdtem el harmóniába kerülni ezzel a felelősséggel kapcsolatban. Persze még mindig rengeteg kérdés van bennem a világ működésével és egy csomó egyéb dologgal kapcsolatban, viszont egyre több mindenre tudom a saját válaszomat, ami mellett képes vagyok kiállni.

  Nyári imádja a családos életet, korábban úgy fogalmazott, mindig is fiatalon szeretett volna édesanya lenni, ezért különösen hálás a sorsnak, hogy hamar összesodorta az élet férjével, Danival. Az anyaság szépsége és annak nehézségeinek megélése mellett szóba kerül az életmódváltása is:

  Nemcsak a külsőm, hanem a személyiségem is rengeteget változott az életmódváltásomnak köszönhetően. Sokat fejlődtem ezalatt az idő alatt, és mára sokkal jobban hiszek magamban

  – ecsetelte az édesanya, majd hozzátette: bár a húszas évei elején-közepén sok lehetőségtől elesett, mert teltebb volt az alkata, emiatt nem haragszik önmagára.

 • Az énekesnő jól viseli a várandósságot.

  Ahogy arról az Indexen is írtunk, a Megasztár korábbi felfedezettje, Patai Anna hamarosan édesanya lesz. Március elején közösségi oldalán jelentette be az énekesnő, hogy szülői örömök elé néznek gyerekkori szerelmével, Bencével, akivel tavaly már össze is házasodtak. A negyedik hónapban járó fiatal most a Meglepetés magazinnak mesélt élete legboldogabb időszakáról.

  Egyelőre nagyon jól viselem a várandósságot. Szerencsére a rosszullétek is csak ritkán törtek rám, könnyedén átlendültem a nehezebb napokon. Úgy tervezem, hogy szinte a szülésig dolgozni fogok, már most telik be a naptáram tavaszi és nyári fellépésekkel

  – fogalmazott Patai, aki párjával együtt rendkívül boldog, hogy fiatalon válhatnak majd szülővé, hiszen ez volt az álmuk .

  A házaspár már azt is eldöntötte, hogy a szülőszobában az édesapán, Bencén kívül az énekeső anyja is jelen lesz.

  A férjemmel megbeszéltük, hogy támogatni fog a szülésnél. Boldoggá tesz, hogy ő is részese kíván lenni életem egyik legszebb pillanatának. Sok férfi tart az apás szüléstől, de szerintem érzelmileg inkább erősíti a kapcsolatot. Anyukám jelenléte is biztonságot fog adni a szülőszobában, hiszen ő már három gyermeket szült.

  Mint kiderült, a születendő gyermekük nemét még nem tudják, azt viszont igen, hogy szeretnének neki egy testvért a közeljövőben.

  „Az egész család most azon izgul, hogy kisfiunk vagy kislányunk születik-e. Részünkről teljesen mindegy, csak egészséges legyen. Egyébként nekem két nővérem van, a férjemnek egy bátyja, ezért azt tervezzük, hogy a gyerekünknek is legyen majd kistestvére. A születendő babák között pedig nem szeretnék túl nagy korkülönbséget” – mondta.

Rovatok