Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Van, akivel már többször is dolgozott együtt.

    Ahogy arról mi is írtunk, összeállt a 2024-es X-Faktor mentor-mezőnye, a székeket ezúttal Gáspár Laci, Valkusz Milán, Majka és Tóth Andi foglalják majd el. Miller Dávid idén is a tehetségkutató műsorvezetőjeként tér vissza az RTL képernyőjére, melyről a csatorna kameráinak mesélt. Mint mondta, rendkívüli kihívásnak tartja a feladatot, hiszen mindig az adott versenyző személyiségéhez kell igazítania önmagát.  Emiatt gyakran kell változtatnia, hogy milyen energiát sugároz egy-egy jelentkező felé.

    Majkával találkoztam már párszor, én nagyon-nagyon szeretem a stílusát, és ő vérprofi. Pontosan tudja, hogy mikor, mit és hogyan kell, kivel kell érzékenynek lenni, és kivel lehet egy kicsit odaszólósabb.

    A ValMar duó énekesét, Valkusz Milánt szintén csak látásból, és néhány köszönésből ismeri, de „nagyon vagány, valid csávónak tartja”, aki reméli, hogy sok embert húz majd be a tehetségkutatóba, akik szeretnének vele találkozni.

    Andival zárom most, ami nem udvarias annyira, de őt ismerem a legjobban így a mentorok közül, vele egyszer dolgoztunk egy színházi projektben. Én nagyon szeretem Andit. Tudom, hogy ő egy megosztó személyiség, az egyik legtoppabb női előadó itt Magyarországon

    idézi Miller szavait a 24.hu

  • A heti párbaj során elő is adták mindkettőt.

    A zenei héten Young G Béci, Nemazalány és Burai Krisztián érkezett a ValóVilág 12 játékosaihoz, hogy a segítségükkel két dal is születhessen a luxusbörtön falai közt. Young G Bécinek pedig nem kicsit lehetett deja vu érzése, hiszen a beköltözős reality negyedik szériájában maga is villalakó volt. Ezúttal viszont mentor szerepben tűnt fel, és a többiekhez hasonlóan ő is elbeszélgetett a bentiekkel, sőt tanácsokkal is szolgált páraknak. Eközben persze gőzerővel dolgoztak a két csapatra osztott villalakókkal a zenei szerzeményeken, melyek több nap után végső formát öltöttek.

    A 10/10 című dalon Young G és a zenei producer, Burai Krisztián dolgoztak, akiknek köszönhetően elkészült VV Ruben és támogatói csapatának, a Quattro Perfecto dala.

    Nemazalány, azaz Halastyák Fanni mentorálásával, illetve szintén Burai segédletével megszületett VV Dzsigeri és támogató csapatának zenéje, a Sok millió.

    A párbajon résztvevő Dzsigeri és Ruben a ValóVilág12 stúdiójában Megyeri Csillával beszélgettek, majd feszülten várták a szavazatok eredményét. k. Végül hatalmas fölénnyel Dzsigeri nyerte meg a párbajt, így Ruben számára véget ért a küzdelem a főnyereményért.

  • Nem is igazán az autóról.

    A Dancing with the Stars című showműsor meghatározó szereplője, Mikes Anna alaposan felbolygatta az Instagram állóvizét a minap azokkal a felvételekkel, amelyek autómosás közben készültek róla. A mesterdiplomás tánctanár néhány hete egy futurisztikus járművel, egy Hyundai Konával szeli a kilométereket, amelyre a jelek szerint nagyon büszke.

    Krausz Gábor séf szerelme a mutatós, Mirage Green Solid színű autót karban is tartja; az autómosás például nincs ellenére. A tizenegyszeres táncbajnoknőt lencsevégre is kapták mosás közben, de a fókuszt az autóról a rajongók szerint teljesen elvitte az, hogy a táncosnő egy hófehér miniruhát viselt közben.

    Nem csak otthon vagyok tisztaságmániás, hanem az autómmal is. Úgyhogy irány az autómosóóó!

    – írta bejegyzésében a táncosnő.

  • Sokan már aggódni kezdtek.

    Jávori Lilit a Next Top Model Hungary egyik nagy esélyesének tartották, de Tomán Szabináék végül hazaküldték, mert úgy ítélték meg, hogy túl sportos a testalkata, és túl izmos, ami miatt alkalmatlan topmodellnek. A fiatal táncosnő a verseny után rövid idő alatt 10 kilót fogyott, ami miatt sokan aggódni is kezdtek az egészségéért.

    Most a Borsnak adott interjút, melyben mindenkit megnyugtatott. Mint hangsúlyozta, nem beteg, nem anorexiás és nem is bulimiás, de bevallota, hogy „nem a legegészségesebb úton” fogyott le.

    A forgatás idején a 176 centis magasságomhoz 69 kiló voltam, most 59-60 vagyok, attól függ, milyen nap van. A műsor után történt a szakításom, aztán félévi vizsgáim voltak a Táncművészeti Egyetemen és még plusz munkáim is lettek. Egyszerűen túl sok volt a stressz! Olvadtak le a kilók, izomból is fogytam, amit ugye 15 éve építek a tánccal, szóval nem szeretnék tovább súlyt veszíteni. Ezért nagyon oda is figyelek arra, hogy mit, mikor, mennyit eszem!

    – magyarázta Jávori, aki számos modell megkeresést kapott az utóbbi időben.

    A műsor óta szerencsére vannak modell megkereséseim, most is éppen egy ügynökségtől jöttem. Ott is megállapítottuk, hogy sportos a testalkatom, na bumm! Én ezzel már nem akarok mit kezdeni, nem akarok ugyanabba a testképzavarba visszaesni, amivel már küzdöttem korábban. Arról nem beszélve, hogy én a modellkedéssel a Next Top Model Hungaryban ismerkedtem meg, a tánc pedig hosszú évek óta része az életemnek, szóval ha dönteni kell, nem kérdés, hogy a tánc az első!

Rovatok