Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az énekes egyelőre büszke nagybácsi, de reméli, hamarosan saját gyermeke is születik majd.

    Magánéleti terveiről mesélt a Meglepetés magazinnak Marics Peti. A 27 éves énekes zenei karrierje mellett nemrég műsorvezetőként is debütált a Zsákbamacskában, de reméli, a közeljövőben újabb szerepkörbe is belekóstolhat: édesapa szeretne lenni.

    „Családcentrikus vagyok, nagy családban nőttem fel, a két bátyámmal kiváló a kapcsolatom. Náluk már vannak gyerekek, akiket nagyon szeretek, s a későbbiekben én is ilyen életre vágyom. Tíz év múlva már apaként látom magam, a kérdés csupán az, mikor jutok el odáig” – mesélte a Valmar-tag, hozzátéve: most valóban nagyon pörgős az élete, de tesz majd érte, hogy a gyermekvállalásra is tudjon időt szakítani.

    Túl sokat nem akarok várni, fiatal apuka szeretnék lenni

    – idézte szavait a Blikk.

  • Emiatt akár újra is forgatná a filmet.

    Nemrég került mozikba Ryan Gosling legújabb filmje, A kaszkadőr, amely kapcsán a színész interjút adott a The Wall Street Journal Magazine-nak. A téma hamarosan a Kaliforniai álomra terelődött, kiderült ugyanis, hogy a színész, ha tehetné, ezt a moziját forgatná újra.

    Van egy momentuma, ami máig kísért. Emma és én táncolunk, és bizony nem is tudtam akkor, hogy ebből készítenek majd plakátot a filmhez. Fel kellett tartanunk a kezünket így, és azt gondoltam, hogy mi lenne, ha nem így, inkább vízszintesen tartanám, mert az menőbb, holott mindenki azt mondta nekem, hogy dehogyis. Biztos voltam benne, hogy menőbb az én verzióm 

    – idézte az IGN Gosling szavait, aki hamarisan rájött, nem, nem volt igaza, magánakciójával pedig elrontotta a jelentetet, hiszen így jóval kevésbé tűnik energikusnak a mozdulata. A dolgot nehezen tudja elfelejteni, hiszen valóban mindenhol ez a kép jön vele szembe, kéztartását pedig azóta humorosan, a musical eredeti címével (La La Land) rímelően "la la hand"nek hívja.

  • Fiús anyukának tartja magát, de beadná a derekát egy kislányhoz is.

    Egy éves lett Kustánczi Lia gyermeke, Benett. A DJ családja körében, Visegrádon ünnepelte fia első születésnapját, amely remekül sikerült beszámolója szerint. Nem véletlenül, az egykori modell ugyanis hiába dolgozik, próbál családjára is a lehető legtöbb időt fordítani.

    „Reggel és este mindig a kisfiammal vagyok, és figyelek rá, hogy heti három délután is együtt legyünk, de a családtagjaink sokat segítenek. Szerintem egy vállalkozásnál jelen kell lenni, hogy az sikeres legyen” – kezdte a hot! magazinnak Kustánczi, hozzátéve: olyannyira élvezi az anyaságot, hogy már a kistesó témája is felmerült közöttük párjával.

    Több gyereket szeretnék még! Bár fiús anyukának tartom magam, annyi cuki kislánnyal találkozom, hogy beadnám a derekamat egy kislányhoz is!

    (via Blikk)

     

  • Épp emiatt nem volt soha kapcsolata, és a közeljövőben nem is szeretne.

    Hiánypótló karakterrel bővül hétfő este a ValóVilág 12 játéka: villalakóvá vált VV Dzsigeri is, akit főállású bulizóként ismerhettünk meg bemutatkozó kisfilmjében.

    Jelenleg nem dolgozom, nem dolgoztam és nem is fogok. Ez a szomorú valóság, próbálkoztam, de hamar kibuktam mindenhonnan. Nem az én világom, nagyon sok, amúgy sem szeretem, ha megmondják nekem, mit csináljak. Most már egy éve kábé nem csinálok semmit, mivel a szüleim is, nagymamám, nagypapám is nagyon szeretnek, és ezt én ki is használom, és ebből élek, hogy ők eltartanak

    – mesélte a 21 éves srác, aki az így megmaradt energiaforrásait a szórakozásba fekteti, amit viszont elmondása alapján profi szinten űz.

    „Csütörtöktől már nálam hétvége van, bulizunk orrba-szájba. Természetesen a négy napból négyszer nővel megyek haza.”

    Épp emiatt barátnője sem volt még soha, és nem is szeretne egyhamar, életvitelébe ugyanis nem férne bele egy komoly párkapcsolat. Mint igérte, ez a villában sem fog megváltozni, ahová kilencedik szereplőként költözhetett be hétfőn, hogy megnyerje a 36 milliós fődíjat, amit...igen, elsősorban bulizásra költene.

Rovatok