Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Külseje, pontosabban számtalan tetoválása miatt ér hátrányos megkülönböztetés egy 29 éves brit nőt, aki úgy véli, a mindennapi életben csak baja van abból, hogy extrém módon kezdte el gyűjteni a tetkókat. A Manchesterben élő Sarah Hutchinson úgy meséli, testének 70 százalékát fedik különböző minták és idézetek, amelyek közül már jó néhányat megbánt. A bőrére varrt szimbólumok miatt az állásából is kirúgták, ráadásul egy egyszerű bevásárlás sem lehet számára zökkenőmentes, a boltokban ugyanis gyakran követik őt a biztonsági őrök.

    Hutchinsont elsőre  sokan bűnözőnek vagy hajléktalannak gondolják. Szakmája szerint színésznő, de személyi edzőként és zenészként is ténykedett, ám karjait és lábát beborító tetoválásai miatt a kollégái féltek tőle. Hutchinson 15 éves volt, amikor először tetováltatott: a csuklójára angolul „az örökké a szívemben őrizlek” szavak kerültek. Állítása szerint azóta körülbelül 7 ezer fontot (3,2 millió forintot) költött tetoválásokra. Leginkább azt bánta meg, hogy egy csillagot és egy holdat is magára varratott, de egyik exének nevét is a bőrén viseli.

  • Ismerkedésre nincs ideje.

    Bachelor – A Nagy Ő című párkereső reality után a Miss World Hungary szépségversenyre jelentkezett Kozelkin Natália. A fiatal szőkeség azt mondja, egykori kiszemeltjével, Jákob Zoltánnal már nem tartja a kapcsolatot, de lennének udvarlói bőven. Köztük az X-Faktor és a Sztárban sztár leszek! felfedezettje, Hadas Alfréd is, aki nyíltan vállalja, hogy meghódítaná a szőkeséget. Kozelkin Natinak azonban nincs ideje ismerkedni, és jelenleg nem is szeretne párkapcsolatot.

    Sose gondoltam volna, hogy egyszer szépségversenyre megyek. A szüleim támogattak ebben. Ők mondták, hogy van ez a szépségverseny, és hogy miért ne próbáljam meg? Mondtam is, hogy nem tudom, mennyire lennék ide való, bár itt nem a magasság imponál, hanem a külső, a kinézet, meg a belső értékek. De utána rávettek. A barátaim is támogattak. (...) Most jön az új fejezet az életemben, ezzel szeretnék foglalkozni. Első a karrier, háttérbe szorítom most a szerelmi kérdéseket

    – magyarázta a femcafé.hu videóinterjújában, amely ide kattintva érhető el. A fiatal hozzátette, amennyiben továbbjut, akkor kötelező lesz neki a heti öt edzés. Mostanság bokszolni szokott, de úgy érzi, hasznát fogja venni annak, hogy régebben táncolt.

  • A küzdősportoló nem találja élete párját.

    Egyelőre nem találta meg az igazit, de nem adja fel egykönnyen a keresést Miló Viktória. A személy- és bokszedzőként dolgozó ökölvívó-világbajnok változni is hajlandó annak érdekében, hogy rátalálhasson a boldogságra, melynek kapcsán egy régi ismerősét, Mátyási Renátó numerológust is felkereste, aki segíthet neki tisztán látni a dolgokat. A szakértő szerint Milónál az elfogadással vannak problémák; túlságosan erős benne az, hogy irányítsa az élete minden területét.

    Miló szerint azonban a probléma gyökerét máshol kell keresni.

    „Nem lehet, hogy csak ezt képzelik rólam? A párkapcsolataimban egy igazi simulékony kiscica vagyok, önzetlen, és mindent megteszek... Ha meg arra gondolok, milyen ideálom van, akkor teljesen más jut az eszembe.

    Nekem kell az, akire felnézek, és ő a férfi, akkor hallgatok rá. Mivel hogy sosem sikerült a párkapcsolat – tudom, nem ez látszik –, de mint nőnek abszolút nincs önbizalmam. 45 évesen még sosem éltem senkivel együtt... Szörnyű kimondani, tényleg nincs velem semmi probléma, de amikor úgy alakulna egy kapcsolat, hogy fennállna a lehetősége, akkor bepánikolok, és elhúzok

    – vallotta be.

    (via Story)

  • Pocakos videót posztolt.

    Szülői örömök elé néz Sztarenki Dóra. A 32 éves színésznő a közösségi oldalán tudatta, hogy úton van az első gyermeke; azt is tudni lehet, hogy várandóssága 22. hetében jár, ám ennél többet egyelőre nem árult el.

    Állapotok. 22

    – írta a Mellékhatás című sorozat sztárja, akinek pocakos videója ide kattintva érhető el. 

    Sztarenki Dóra, aki 2022 szeptemberében kötött házasságot Fábián Zoltánnal, egyik követőjének kommentben, egy vicces emoji kíséretében megjegyezte, hogy:

    Ez a mellékhatása annak, hogy elkaszálták a Mellékhatást.

Rovatok