Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Zenei karrierje előtt az egykori Megasztár-győztes fizikai munkásként dolgozott.

  Molnár Ferenc Caramel volt a Viasat3 Adom a napom című műsorának legutóbbi vendége, ahol többek között beszélt karrierjéről, családjáról, és a magánéletéről. Szóba jött az is a Geszti Péterrel folytatott beszélgetésben, hogy zenei karrierje előtt építőipari munkásként kereste a kenyerét, így messze nem idegen számára a kétkezi munka. Ennek kapcsán eljátszottak annak a gondolatával, mi lett volna akkor, ha a Megasztárnak köszönhetően nem válik sikeres énekessé.

  Valószínűleg fizikai munkás lennék, betanított segédmunkás maradtam volna, ahogy egyébként, mondhatom ezt: a sorsom is rendelte. Egy cigánytelepen nőttem fel valóban mélyszegénységben. Kellett jó pár év, mire eljutottam oda, hogy ezt eltudjam mesélni. Annyira szegények voltunk, hogy volt egy-két év, amikor abból éltünk, hogy a szeméttelepen kukáztunk anyukámmal. Gyógyszeres üvegeket mostunk tisztára és azokat váltotta vissza.

  – fogalmazott Caramel, akinek sikerült odáig eljutnia, hogy utólag már inkább büszkeséget érez, amikor erről beszél.

  „Az addigi életutam azt a tükröt mutatta, hogy az lesz a végzetem, hogy egy gyárban dolgozzak, amivel egyébként nem volt semmi gondom, mert lehúztam ott több mint egy évtizedet. Szóval nem derogált a munka. Most is azt mondom, hogy a becsületes kétkezi munka az egy tisztelendő dolog. Én tudok tisztelni egy kétkezi munkást ugyanúgy, mint egy akadémiai professzort.” – tette hozzá.

 • Rúzsa Magdi egy tíz részes videósorozat indított YouTube-csatornáján, melyben őszintén vall az anyaság minden aspektusáról. Az énekesnő annak érdekében beszéli át tapasztalatait dr. Sipos Lilla gyermeknevelési tanácsadóval, hogy hasznos tanácsokkal szolgálhasson más szülők számára. A második részben a hármasikreket nevelő édesanya az etetéssel kapcsolatban osztott meg hasznos gondolatokat.

  Nagyon sok idő kellett ahhoz, hogy megértsem: ott, ahol van étel, éhen még gyerek nem halt. Majd ha éhes lesz, eszik, ha meg nem éhes, úgysem fog enni, megtömni nem tudom, úgyhogy ezeket a dolgokat el kell engedni

  – mondta Rúzsa, aki egyébként megérti, ha valaki kezdő szülőként eleinte sokat aggódik ilyen dolgok miatt. Hozzátette, számára is óriási segítség, hogy már beszélnek a gyermekei, és így eltudják mondani, ha éppen nem éhesek.

  Bátran vállalom: nekem ez a másfél-kétéves kor a csodakorszak. Talán azért is, mert hárman voltak, és ezáltal nem annyira tudtam élvezni a babás időszakot, mert nekünk az tényleg egy stressz volt. Mire vége lett az etetésnek, altatásnak, pelenkázásnak, mindennek, addigra kezdődött az egész program elölről, és mi ebbe egy kicsit belerokkantunk.

  Ez a másfél év kellett ahhoz, hogy eljussunk arra a szintre, hogy ezt imádjuk és tényleg tudjuk élvezni. Eddig is nagyon szerettük a gyerekeket és imádtunk minden pillanatot, de közben azért nem tudtunk abban úgy lubickolni, mint most” – idézi 24.hu az énekesnőt.

 • Egyetlen telefonhívásba került a feladatot megoldani, mégis csak egyvalaki jött rá.

  Az álommeló tegnapi adásában az volt a jelöltek feladata, hogy páronként 30 ezer forintból narancsokat vegyenek, amikből aztán olyan terméket kellett elkészítsenek, amivel a legnagyobb profitot tudják termelni. A kreativitást és jó üzleti érzéket igénylő munkát a legtöbb csapatnak sikerült teljesítenie, de akadtak olyanok, akik elszámították a rendelkezésükre álló kevés időt.

  Azok az elnökiasszisztens-jelöltek, akik nem tudtak értékelhető terméket prezentálni, egy gyors feladatot kaptak a nap végén. Habár az első kihívást nem sikerült teljesítenie Bettinek, Gergőnek, Máriónak és Csapynak, így újra lehetőségük nyílt, hogy bizonyítsanak az elnöknek.

  Balogh Levente arra kérte a négy jelöltet, hogy szabaduljanak meg három raklap fülzacskótól, amire csupán másfél órát adott. A csomagoláson díszelgő gyártó nevét egyedül Betti vette észre, aki egyetlen telefonhívást követően visszavásároltatta velük mind a 400 ezer darabot 1 millió forintért. 

  Most hívott a forgalmazó, hogy valaki hívta, és eladta nekik a készletet. Betti? Nem csalódtam magában; ügyes volt, éleslátó, és hallotta, amit mondtam. Továbbjutott.

  – jelentette ki Balogh, aki ezt követően a nap végi raport során egyedül Csapyt menesztette.

 • Újra rátalált a boldogság.

  Árpa Attila a Nagy Ő második évadának fináléjában úgy döntött, hogy Nyergesi Tímeával folytatja tovább az ismerkedést, de románcuk végül nem bizonyult hosszú életűnek. Azóta a színészről nem lehetett tudni, hogy bárkivel is egy párt alkotna, egészen pár hónappal ezelőttig, amikor is a Blikk Címlapsztoriban arról mesélt, hogy beleszeretett a kolléganőjébe.

  Annyit elárulhatok, hogy nem vagyok egyedül. Ahogyan az imént említettem, az elfoglaltságaim mellett ez úgy tud működni, hogy be tudom vonni a munkáimba, tehát a párom is szakmabeli. Ennél többet viszont nem szeretnék megosztani

  – nyilatkozta akkor Árpa.

  A lap azonban kiszúrta, hogy Az Árulók játékmestere nemrégiben sejtelmes videót osztott meg a TikTok-oldalán, amelyben egy ismerős arc is feltűnt. Mint kiderült, a felvételen korábbi párját, Czakó Alexandrát ölelte, így egyből beindultak a találgatások, hogy talán újra összejöhetett az egykori szerelmespár. A 19 évvel fiatalabb színésznővel 2022-ben szakítottak, miután négy évig boldog párkapcsolatban éltek. 

  A Blikk úgy értesült, a Keresztanyu című sorozatban is együtt forgató páros valóban ismét egymásra talált, és újra felhőtlen a boldogságuk. Kedd este egy amerikai-magyar koprodukciós filmnek tartották a premierjét az Aréna Pláza mozijában, amelyben Árpa is szerepet kapott. A bemutatóra az 52 éves színész Czakó oldalán vonul be, aki szintén szerepel a produkcióban.

Rovatok