Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nagyot nőtt a rapper idősebbik fia.

  Majoros Péter Majka szereti családját távol tartani az őt körülvevő reflektorfénytől, de ezúttal kivételt tett, és közösségi oldalán nagyobbik fiáról, a 12 éves Mariánról posztolt egy képet. Az ózdi rapper az Újpest kötelékében játszó fia focimérkőzésére látogatott ki, és maga is rácsodálkozott mekkorát nőtt az utóbbi időben a gyermeke.

  El sem hiszem :)) Kész férfi

  – írja Instagram-posztjában Majka, aki rövidesen a visszatérő X-Faktor egyik új zsűritagja lesz. 

 • Sokan pedig már személyesen gratuláltak neki.

  Tóth Gabi és kedvese, Papp Máté Bence a Blikknek adott interjút, melyben nyíltan beszéltek a kapcsolatukról, a kezdeti időszak nehézségeiről, és a közös terveikről. Hivatásuknak köszönhetően szerencsés helyzetben vannak, hiszen a lehető legtöbb időt tölthetik együtt a fellépéseken. Az énekesnő elmondás szerint megérti, hogy eleinte szkeptikus volt a nyilvánosság a kapcsolatukat illetően, de ez csak még jobban összekovácsolta őket.

  Sokáig nem kommunikáltunk, de mindez azért történt, mert sokáig mi magunk sem tudtuk, mit hoz a jövő, ismerkedő fázisban voltunk. De utólag a rengeteg támadásért is hálás vagyok, mert nagyon összekovácsolt minket. Úgy érezzük, hogy ha egy ilyen durva időszakot kibírt a kapcsolatunk, akkor már minden jövőbeni nehézséget átvészelünk.

  – mondta az énekesnő, akinek párja hozzátette: mostanra kezd megnyugodni körülöttük minden olyannyira, hogy végre „úgy működhessenek, ahogyan szeretnének”.

  Tóth Gabi reagált a lapnak arra szóbeszédre is, miszerint babát várna. Hiába gondolták sokan, hogy a szerelmesek rövidesen szülői örömök elé néznének, ezeket  a pletykákat most az énekesnő eloszlatta.

  Nem várunk babát, még nincs ilyesmiről szó. Onnan tudtam meg, hogy ez a hír terjed rólam, hogy már a boltban is megszólítottak, hogy gratuláljanak, ám nincs mihez. Az tény, hogy Máté családjában gyermekáldás lesz, talán így keveredhettek össze az információk.

   – fogalmazott.

 • Sütő Enikő a Fókusz kamerái előtt mesélt arról, hogy maga mögött hagyta a modellkarriert, és új vizekre evezett. A 80-as évek népszerű manökenje mostanság a belső érétékre koncentrál a külsőségek helyett.

  Mint mondja, irigykedik azokra, akik vidéken, a természettel szimbiózisban nőhettek fel, ugyanis fiatalon a fővárosban egy társasházban nőtt fel. Később igyekezett olyan luxusotthont találni magának, amihez több zöld rész is tartozott. Ennek oka ugyanis, ha fáradtnak vagy kimerültnek érzi magát, egy kertben sétálgatva a növények között hamar feltöltődik. 

  Az egykori modell mostanság a természet szépségeire is jobban rá tud csodálkozni. Jelenleg a Spektrumon futó Álomkertek című műsorában Szomorú Miklós szakértelmével meseszép kastélykertekbe, angol tájkertekbe, vagy éppen hatalmas luxus díszkertekbe kalauzolja el a tévénézőket.

 • Elképzelés vs. valóság.

  New York Post számolt be annak az argentin nőnek a történetéről, aki kis híján dobott egy hátast, amikor először belépett abba az olaszországi hotelszobába, amelyet kivett magának. Clarisa Murgia úgy meséli, egy kisebb vagyont fizetett ki azért, hogy egy olyan idilli szobában pihenhessen, ahonnan a kilátás egyenesen a tengerpartra nyílik, de az egy pillanatra sem fordult meg a fejében, hogy átverhetik.

  Murgia egy videóban, amelyet eredetileg a TikTokon tette közzé, meg is mutatja, miért borzadt el teljesen: szobájából tengerpart helyett csupán egy tengerpartot ábrázoló plakátot látott, amelyet a fogadóval szemben lévő épületre  feszítettek ki. A nő azt mondja, a panzió hirdetésében az állt, hogy a kilátás innen festői, de nem gondolta, hogy ezt szó szerint kell érteni.

   

Rovatok