Vendégváró jolly joker ez az omlós pogácsa
A hajtogatással készült pogácsa elkészítése időigényes, de hála a törődésnek, a tészta hihetetlenül omlós lesz, rétegeire lehet szedni.
Mindenki szereti a sós vendégvárókat, különösképpen a sajtos finomságokat. Nagy kedvenc a sajtos rúd és a pogácsa, amely akkor a legjobb, ha a tészta bővelkedik sajtban, és még harmadnap is omlós marad.
A legjobb házi pogácsa hajtogatással készül, igaz, ez munkával jár, de megéri rászánni az időt, mert így készítve lesz igazán csodálatos. A finomság készítésénél legyen türelmes, a tésztát rendesen állítsa össze ezen részletes recept alapján. A hajtogatott pogácsa akkor szép, ha a tésztája alaposan át lett gyúrva.
További receptekért keresse fel a sobors.hu-t, ha pedig még többet szeretne megtudni a különböző sajtfajták felhasználásáról, itt bővebben olvasgathat tippeket és trükköket.