Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Kíméletlen véleményt mondott arról, kinek kellene szerinte gyermeket vállalnia.

    Egy igencsak megosztó témában mondott véleményt Borbély Alexandra a Viasat3 Ki vele! című műsor vendégeként. A színésznő azt boncolgatta az adásban D. Tóth Kriszta műsorvezetővel, Darvas-Takács Erik lelkésszel és D. Tóth András riporterrel, hogy mindenkinek kell-e gyerek. Ennek kapcsán elmondta, hogy két gyermek édesanyjaként úgy véli, szülőnek lenni nagy öröm, amit szerinte a vele egykorú színésznőnek is meg kellene élniük, ám az embernek nem szabad csak azért családot alapítania, mert környezetük nagy nyomást helyez rájuk ezzel kapcsolatban.

    „Higgyünk már a megérzéseinknek, azok olyan fontosak! A reális gondolkodással szerintem ártunk, én most jutottam el ahhoz a ponthoz az életemben, hogy ha kétszer nagyon figyeltem volna a megérzéseimre, akkor nem lettem volna életveszélyben mindkét terhességemnél például. A mai napig nagyon-nagyon haragszom magamra, hogy nem figyeltem...

    Azt gondolom, hogy csodálatos, ha valakinek van ilyen megérzése. Nem lehet azt mondani, hogy mi lenne, ha lenne, nem! Nagyon erős érzés, ha valaki ilyet eldönt és ezekben a dolgokban hinni kell. Fogadjuk már el, mert olyan rossz anyák vannak, úristen...

    – fejtette ki a színésznő, akinek Nagy Ervinnel közös ikerlányai, Elza és Franciska másfél évesek.

    Mint mondja, azt is megérti, ha valaki nem szeretne családot alapítani.

    Nevek nélkül, de vannak színésznők, akik soha életükben egy pillanatra sem vagy csak pillanatokra áldozták fel a színésznő létet és a színházat. A környezetemben lévő színésznő barátaim a mai napig ezért gondolkoznak azon, hogy való-e nekem a gyerekvállalás, vagy nem. Azért vagyok ilyen dühös, mert én is nagyon szeretném, hogy legyen gyerekük, hogy átéljék, amit én, de már elrontották azok, akiknek nem kellett volna gyerek és én ezt elfogadom

    – szögezte le Borbély Blikk által szemlézett műsorban.

    Ön szerint mindenkinek szükséges gyermeket vállalnia?

    • 30
      Nem.
    • 2
      Igen.
  • Nagyot csalódott.

    PSG Ogli, vagyis Papp Olivér a napokban egy olyan képet tett ki a közösségi oldalára, amelyen Gáspár Zsolttal látható. A Kőgazdag Fiatalok című reality sztárját a Farm VIP műsorvezetője az otthonában látta vendégül; a fiatal éppen ezt köszönte meg a közösségi oldalán, ám találkozójuk apropóját nem sokan tudták. Így történt, a Ripost megkereste Zsolti gazdát, aki elárulta, mindössze pár napja ismerik egymást, ezért korábban a tévében látottak alapján formált véleményt a milliomos TikTok-sztárról.

    „Bevallom őszintén, csalódtam, nagyot csalódtam. Nem voltam jó véleménnyel róla, egy felszínes, tipikus teljesítmény nélküli milliomosnak hittem. Pedig nem az! Akkor találkoztam vele először, amikor a minap meglátogatott. Egy nagyon komoly embert ismertem meg benne, aki józanul gondolkozik, és egyáltalán nincs elszállva magától. Nagyon megkedveltem!

    A kisfiam lehetne, éppen az ikreimmel egyidős, de nagyon megfontolt. Mondjuk, azért jöhetne hozzám a farmra, ráférne a kétkezi munka, mert ránézésre még sosem csinált kétkezi munkát. Ganézhatna a disznók alól, a tehenek alól, mert nagyon kis művészi a keze

    – jegyezte meg a lapnak Gáspár, aki azt is elárulta, miért találkozott a fiatallal.

    „Van egy közös jó barátunk, aki tudja, hogy imádom a baklavát, megtudta, hogy kényszerpihenőn fekszem itthon. Ezért, hogy gyorsabban gyógyuljak, megkérte Oglit, hogy hozza már el nekem Nógrádmegyerre. És nézzétek meg, milyen aranyos ez a fiú, el is hozta, ezzel nagyot nőtt a szememben!”

  • Justin Bieber és felesége, Hailey Bieber a minap az Instagramon tudatták egy csokor fotó kíséretében, hogy hamarosan szülői örömök elé néznek, amivel sikerült pontot tenniük a találgatások végére, miszerint a házasságuk egy ideje romokban hever. Az énekes és a modell ugyan a babavárásról nem árult el valami sokat – sőt, konkrétan a pocakos fotókat leszámítva semmit sem –, a rajongók közül azonban többen arra tippelnek, hogy a sztárcsemete nyár végén érkezik. Egyes források azt is tudni vélik, hogy Bieberék már a nevet is kiválasztották, s közben szorgosan dolgoznak a babaszobán.

    Instagramon közzétett fotóik határtalan boldogságról árulkodnak, s ahogy az lenni szokott, a rajongók tűkön ülve várták, hogy vajon az énekes korábbi párja, Selena Gomez hogyan reagál a dologra. Meg is kapták, amit akartak, hiszen Gomez nem sokkal a bejelentést követően új bejegyzéssel jelentkezett a közösségi oldalán, jóllehet nemrég megfogadta, hogy jó időre távol tartja magát a közösségi médiától, mert egészségtelennek tartja azt.

    Mint ismert, a Single Soon című dal előadója 2010 és 2018 között se veled, se nélküled kapcsolatban volt Bieberrel, jelenleg pedig Benny Blanco zenei producerrel van együtt, aki mellett boldogabbnak érzi magát, mint valaha. Noha az egykori Disney-sztár nem konkrétan a Bieber-baba érkezésére reagált, amikor új fotót közölt a 24 óráig elérhető Instagram-történetében, a rajongók meg vannak győződve arról, hogy ez mégis a házaspárnak szólt. Gomez a felvételen a párja kezét fogja, enyhe utalást téve arra, hogy Blancóval való kapcsolata egyre komolyodik

    (via Unilad)

  • Szerinte sokkal óvatosabb most az emberekkel, mint húsz évvel ezelőtt volt.

    Tinédzserénjéről mesélt a Marie Claire magazinnak Lilu, aki hamarosan 48. születésnapját ünnepli. A műsorvezető már akkor is szerette kinyilvánítani a véleményét, és szerinte számított is, amit mondott, a reflektorfénnyel azonban lassan barátkozott meg.

    „Az biztos, hogy volt egy introvertált részem, naponta pár órára szükségem volt egyedül, ilyenkor olvastam. Élveztem az egyéni sport magányát, és az iskolában is mindig szükségem volt egy kis egyedüllétre” – kezdte a tévés, aki sokat változott azóta.

    „Óvatosabb lettem. Értek csalódások barátságokban, kapcsolatban, mert viszonylag naiv és a világról, az emberekről jót feltételező személyiség vagyok. Aztán idővel kiderül, hogy nem feltétlenül úgy működik mindenki, ahogy én azt gondolom.

    Ha nem azokkal az emberekkel vagyok, akik a legközelebb állnak hozzám, akkor figyelek arra, hogy ne adjam ki jobban magam, mint szükséges. A legátlagosabb, a legjellegtelenebb módon élem az életemet.

    Nálunk soha nem volt téma, hogy a tévében szerepelek, férjem is szakmabeli, így az értékrendünk szerint ez nem egy különleges dolog” – idézte szavait a Story.

Rovatok