Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Azonnal cselekedett a fiatal.

  Aranyos videót osztott meg TikTok-oldalán ifjabb Schobert Norbert, aki egy bajbajutott kismadár segítségére sietett. A Farm VIP második évadának győztese ugyanis arra lett figyelmes párjával, hogy a zuhogó esőben egy aprócska madár húzta meg magát a fedetlen verandájukon, így záporoztak rá az esőcseppek. Azonnal rögtönöztek is egy fészket, amit egy esőtől védett részre tett le a fiatal, aki ezután egy kesztyűben óvatosan megfogta a madara és biztonságba helyezte.

  „Féltem, hogy meg fog csípni, de nem tette” – írta Schobert, majd azt is láthattuk ahogy másnap ellenőrizte a madár hogylétét:

  Nézzük meg a madármentő akció eredményét! Ó, hát ez elszállt, küldetés teljesítve

  – nyugtázta az eredményt ifjabb Schobert Norbert egy mosollyal.

  (via Bors)

 • A ValóVilág12 első kiesője, VV Bogi csütörtök este a Fókusz riportjában vallott arról a szenvedélyéről, amely két évvel ezelőtt uralkodott el rajta. A 18 éves lány tisztaságmániája már a villában is megmutatkozott, de emellett vásárlásfüggő is. Egy applikáción keresztül szinte állandóan rendelt magának valamit, főleg ruhákat, de végül meg tudott ezzel küzdeni.

  Én vagyok az a lány, akinek tényleg függősége a vásárlás. Bármilyen boltba bemegyek, legyen szó sminküzletről, ruhaüzletről, mindig valamilyen kis apróságot el kell hozzak. Legyen ez egy arcmaszk, egy sapka, egy sál, mert ez engem megnyugvással tölt el

  – árulta el bemutatkozó kisfilmjében az egykori valóságshow-szereplő, aki komplett szekrényeket töltött már meg ruhákkal. Pontosan nem is tudná megmondani, mennyi van neki, a sok vásárlás pedig mostanra már nem is tölti el örömmel.

  Mint meséli, leginkább úgy tudott megálljt parancsolni magának, hogy letörölte az alkalmazást, ahonnan ruhákat rendelt.

  (via RTL)

 • A 78 éves énekesnő orrpiercinget villantott.

  Szerelmével, Alexander Edwardsszal lépett a vörös szőnyegre Cher, aki nem is akarta eltitkolni, mennyire szerelmes. A 78 éves énekesnő a minap a cannes-i filmfesztivál legglamúrosabb estéjén, a jótékonysági amfAR-gálán tette tiszteletét 40 évvel fiatalabb párjával, akivel nem bírtak parancsolni érzelmeiknek: úgy romantikáztak a kamerák előtt, mintha nem holnap.

  Érdekesség, hogy a Believe című dal előadója egy orrpiercinget is beújított az eseményre.

  (via People)

 • Hirtelen ötlettől vezérelve búcsút intett régi életének, s inkább a világot járja egy fiatal vállalkozó. A 28 éves Connor, aki jobb szerette volna, ha vezetéknevére nem derül fény, azzal a Lamborghinivel indult útnak, amelyet lakóautóvá alakított, így a kényelem miatt sem kell aggódnia. A 160 ezer fontért (72,6 millió forintért) vásárolt járműben most már van ágy, tűzhely és hűtő is, amelyre további 24 ezer fontot (10,9 millió forintot) szánt.

  Connor az otthonát is eladta, valamint abból a cégből is kiszállt, amelyet ő maga alapított. Elmondása szerint azért döntött így, mert elvesztette az egyik közeli barátját, de abból is elege lett, hogy 14 éves kora óta napi 18 órákat dolgozott.

  Lehet én vagyok az egyetlen olyan ember a világon, aki egyszerre birtokol egy Lamborghini-t és közben hajléktalan is, de nem bánom

  – viccelődött a férfi.

Rovatok