Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Új életet adnak régi, akár 10-20 éves bútoroknak is.

    Balatoni nyaralójuk mellett újabb házfelújításba kezdett Marsi Anikó, aki a férjével közösen, sajátkezűleg frissítik fel budapesti otthonukat. Itt fogadta a Mokka riporterét a házaspár, hogy megmutassák, hogy is állnak most a projekttel.

    „A konyhapult a kedvencem! Ez egy asztal volt, amibe beleraktuk a sütőt! Ócsapiacon vásároltuk, ezt a szekrényt szintén” – mutatta meg felújított bútorait a tévés, de nem csak a berendezési tárgyaknak adnak új életet, szigeteltek, vakoltak, sőt csiszolnak, festenek és csempéznek is.

    „Én vagyok a megmondó, ő a kivitelező. Szerintem nagyon közös a munkamegosztás, napközben én vagyok a dirigátor, délután ő” – nevetett Marsi, férje pedig bevallotta, még nem volt ilyen jó főnöke.

  • Kétség sem fér hozzá, ellopta a rivaldafényt.

    Ha azt hittük, Doja Cat nem tudja überelni tavalyi Met-gálás viseletét (amikor is Karl Lagerfeld macskájának, Choupette-nek öltözött), hatalmasat tévedtünk.

    Az extravagáns megjelenései miatt is ismert énekesnő ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, bár arra valószínűleg senki sem számított, hogy egy szál törölközőben indul el majd hétfő este a New York-i Museum of Modern Artba. Sokan elsőre nem is tudták eldönteni, médiahackről van szó, vagy tényleg ennyire késésben van a popsztár – még a fotósok is zavarodottan lőtték róla a képeket hotelje bejáratánál. Végül kiderült, csak performansza része volt a dolog, hamarosan ugyanis egy másik, bár nem sokkal többet takaró öltözetben jelent meg a rendezvény vörös szőnyegén:

    egy szinte áttetszőre ázott, vizes fehér pólóruhában.

    Doja Cat valóban úgy nézett ki, mintha tíz év csúszással csatlakozott volna az Ice Bucket Challangehez, hiszen sminkje is lefolyt hatást keltett, arról azonban nem szól a fáma, mennyire értékelték ezt az extrém szettet a múzeum gálatermében.

  • Összezavarta az embereket.

    Hétfő este lezajlott az idei Met-gála, a divatvilág legnagyobb, New Yorkban tartott adománygyűjtő gálaestje. Az eseményen tiszteletét tette a sztárvilág apraja-nagyja, így természetesen napjaink egyik legfelkapottabb színésznője, Sydney Sweeney is, bár való igaz, elsőre nem feltétlenül lehetett felismerni őt.

    Az Eufória sztárja jellegzetes szőke tincseit az este erejéig feketére cserélte, méghozzá abból is egy rövid, frufrus fekete parókára esett a választása. A szokatlan frizura láttán sokan nem is tudták eldönteni, kit ábrázolnak a képek, a legtöbben arról írtak a hozzászólások között, hirtelen Billie Eilishnak hitték a színésznőt.

    Előbbit egyébként hiába várták a helyszínen és a közvetítést figyelemmel követő rajongói is, az énekesnő idén kihagyta a rendezvényt, ahogy a Met koronázatlan királynőjének tartott Blake Lively is. Rihanna szintén otthon maradt hétfő este, de igazoltan volt távol – előre lemondta a gálát betegség miatt.

  • Az énekes egyelőre büszke nagybácsi, de reméli, hamarosan saját gyermeke is születik majd.

    Magánéleti terveiről mesélt a Meglepetés magazinnak Marics Peti. A 27 éves énekes zenei karrierje mellett nemrég műsorvezetőként is debütált a Zsákbamacskában, de reméli, a közeljövőben újabb szerepkörbe is belekóstolhat: édesapa szeretne lenni.

    „Családcentrikus vagyok, nagy családban nőttem fel, a két bátyámmal kiváló a kapcsolatom. Náluk már vannak gyerekek, akiket nagyon szeretek, s a későbbiekben én is ilyen életre vágyom. Tíz év múlva már apaként látom magam, a kérdés csupán az, mikor jutok el odáig” – mesélte a Valmar-tag, hozzátéve: most valóban nagyon pörgős az élete, de tesz majd érte, hogy a gyermekvállalásra is tudjon időt szakítani.

    Túl sokat nem akarok várni, fiatal apuka szeretnék lenni

    – idézte szavait a Blikk.

Rovatok