Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ganxsta Zolee a Story magazinnak adott interjút, melyben arról beszélt, hogy a sikeres zenei karrierje mellett, hogyan csöppent bele a filmek és sorozatok világába. Mint azt tudni lehet, a vadonatúj évaddal visszatérő Drága örökösökben is szerepet kapott a zenész, akit már a Keresztanyuban is láthattunk.

  Mindenki tudja, hogy híresen olyan ember vagyok, aki mindig félreteszi a pénzt... Ja, nem. Mindig úgy éltem, hogy hú, nincs pénzem, de tudom, mindjárt lesz egy buli, az majd kihúz a slamasztikából. Most nincs, de mindjárt lesz. Aztán jött a pandémia, és nem volt több buli. Mondtam Zoénak, »édes lányom, holnap miből veszünk parizert?«

  – magyarázta a rapper, akit ekkor keresett meg a Kereszt­anyu showrunnere, hogy felkérje Damil szerepére a sorozatban.

  Mint azt a zenész bevallotta, a megkeresés éppen jókor jött, mert ha nem lett volna a sorozatszerepe, akkor egzisztenciálisan komoly bajba kerül. Ráadásul rendkívül élvezte a munkát, egyedül a reggel hatos forgatásokat nem szívlelte, ugyanis „az a típus, aki délben vagy még inkább délután kettőkor kel ki az ágyból”.

  Mivel a magyar rapper szülei színészek voltak, adta volna magát, hogy ő is ezt a hivatást válassza, hiszen gyakorlatilag a színházakban nőtt fel.

  Apu és anyu mellett, azt a levegőt szívtam magamba. Mégsem vágytam soha arra, hogy színész legyek. Focista, jégkorongozó vagy rocksztár szerettem volna lenni. Azonban hamar kiderült számomra, hogy a sportolóknak sokat kell edzeni, és az az egyik olyan dolog, amitől nekem piros kiütéseim lesznek. Szóval egyértelművé vált, hogy a rocksztár a nekem való hivatás

  – vélekedett Ganxsta Zolee, aki ezzel együtt később a film és a színház világában is próbára tette magát. Hozzátette, a róla kialakult rosszfiús képre azért gyakran szeret rájátszani.

  Rá kell pakolni a külvilág előtt, mert tőlem ezt várják az emberek. Így egy kicsit rajzfilmfigurát csinálok magamból, és rájátszom a rossz­fiúságra. De azért senki se gondolja rólam, hogy egy tündérbogár vagyok, mert sajnos van egy erősen sötét oldalam is. Igyekszem, hogy ebből a lányom kapja a lehető legkevesebbet, és neki próbálok csak szeretetet adni. De azért ez sem mindig sikerül. Néha összeveszünk, de szerintem ezt természetes.

 • Végre az összes karakter bemutatkozik.

  Tim Burton 80-as évekbeli klasszikusa, a Beetlejuice – Kísértethistória harminchat évvel ezelőtt ment a mozikban, de a rendező ennyi évvel a premiert követően, úgy döntött, folytatással lepi meg rajongóit. A mozikban szeptember 5-től látható horror-vígjátéknak már az első előzetesét is megtekinthetjük, amiben sok párbeszéd ugyan még nem hangzik el, mégis remekül megidézi elődje jellegzetes atmoszféráját.

  A Beetlejuice 2-ben visszatér Michael Keaton, Catherine O'Hara és Winona Ryder, de új nevekkel is bővül a stáblista, például Willem Dafoe, Justin Theroux, Monica Bellucci és Jenna Ortega személyében. Most pedig megkaphattuk a mozi hivatalos plakátjait is. Íme:

 • Új kihívásokra vágyott.

  Szabó Zsófi tavaly év végén, egy évtized után döntött úgy, hogy távozik az RTL kötelékétől, és visszatér régi munkaadójához, a TV2-höz. A színésznő, műsorvezető idén márciusban pedig már a Mokka műsorvezetőjeként szerepelt a képernyőn. Most az Blikknek azt is elárulta, hogyan érzi magát a reggeli műsor háziasszonyaként.

  „Nem akarom cifrázni, jól érzem magam a csatornánál, a helyemen vagyok. Az ember folyamatosan változik, soha nem tudja azt mondani, hogy elég jól nézek ki, elég okos, kedves vagyok. Mindig célunk a fejlődés. Vannak viszont megtorpanások, amikor új kihívásokra vágyunk. Azt hiszem, az elmúlt 15 évemről ez elmondható. Folyamatosan szeretném magam építeni, fejleszteni, és a TV2-nél ehhez minden lehetőség adott” – nyilatkozta a tévés.

 • Nagyot nőtt a rapper idősebbik fia.

  Majoros Péter Majka szereti családját távol tartani az őt körülvevő reflektorfénytől, de ezúttal kivételt tett, és közösségi oldalán nagyobbik fiáról, a 12 éves Mariánról posztolt egy képet. Az ózdi rapper az Újpest kötelékében játszó fia focimérkőzésére látogatott ki, és maga is rácsodálkozott mekkorát nőtt az utóbbi időben a gyermeke.

  El sem hiszem :)) Kész férfi

  – írja Instagram-posztjában Majka, aki rövidesen a visszatérő X-Faktor egyik új zsűritagja lesz. 

Rovatok