Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Kislányuk már kettő esztendős.

    Már kétéves lett Rácz Jenő és Gyuricza Dóra kislánya, Kamilla. Utóbbi most a Mokkában osztotta meg tapasztalatait az anyaságról. Mint kiderült, sztárséf férjével már a második gyermek gondolata is felvetődött.

    Szerintem nagyon kiegyensúlyozottak vagyunk, és azért is nagyon sokat gondolkozunk a második gyereken, mert annyira jó most a kapcsolatunk. Szeretnénk majd valaha, csak az időzítést nem tudjuk még, mert most annyira teljesnek érezzük a családunkat, hogy így bennünk van egy kis félsz, hogy megborul ez a mostanra kialakított rendszer

    – magyarázta az influenszer, aki úgy gondolja, nagyjából két év alatt lehet beletanulni szülőként abba, hogyan működik együtt a család.

    Gyuricza a beszélgetés során azt is elmondta, hogy édesanyaként szeretne jó példát mutatni a kislányának. Leginkább a hétköznapi bosszúságoknál igyekszik nyugodt maradni, hiszen úgy véli, ilyenkor kislánya is átveszi a viselkedését, ami idővel berögzül.

    Szerintem anyaként meg szülőként ez a feladatunk, hogy megmutassuk, hogyan kell élni, mert hiába mondasz dolgokat, a gyerekek az alapján viselkednek, élik majd az életüket vagy kezelnek egy szituációt, hogy mit látnak a szüleiktől

    idézi a 24.hu az anyát.

  • Egyedi koncepcióval érkezett a Cápák között stúdiójába Vörös Tamás és Vreczenár Csaba, az Egri Chiliagok megálmodói, akik chiliszósszal megbolondított társasjátékuk forgalmazásához kerestek befektetőket. A jelek szerint azonban rossz helyen kopogtattak, hiszen az öt cápa közül egyik sem harapott rá az ötletükre, sőt: szkeptikusan fogadták a dolgot.

    „Ezt most ti komolyan elhiszitek, hogy ebből üzletet tudtok csinálni? Nem bizonytalanodtatok el egy kicsit sem?” – szegezte a költői kérdést a férfiaknak Balogh Levente, aki ingyenes promóciós játékokhoz hasonlította a terméket. Társai egyetértettek szavaival, sorra szálltak ki a bizniszből.

    „Volt már sok őrültség, de lehet ekkora még nem volt” – jelentette ki a Szentkirályi fejese a vállalkozók távozásával.

  • A gyerekvállalás kérdését is megvitatta VV Valen és VV Dorka.

    Komoly kérdéskörről folytatott eszmecserét a múlt vasárnap indult ValóVilág12 szerelmespárja, VV Dorka és VV Valen – ugyan még csak két nap telt el első csókjuk elcsattanása óta, már most azt elemezgették, milyen lenne az életük szülőként.

    „Szép fiunk lenne” – kezdte a társalgást Valen, kiszemeltje pedig gyorsan kijelentette:

    Én mind a kettőt szeretnék!

    A férfi erre rákontrázva közölte, nem kettő, de rögtön öt gyermekkel képzeli el a jövőjét, majd ha már témánál voltak, gyorsan megbeszélték a névadási technikájukat is.

    „Úgy lesz, hogy lesz egy név, amit te találsz ki, ha úgy adódna, egyet meg én” – tisztázta a dolgot Dorka, hozzátéve: neki mindegy, ki kezdi a sort, de ragaszkodik ahhoz, hogy mindenképp lehessen beleszólása a kicsik elnevezésébe.

  • Társaik is megkönnyezték kiesésüket.

    Vasárnap este extrém helyszínen folytatódott a Next Top Model Hungary: Ausztriában, egy jeges hegyoldalban fotózták a modelljelölteket, akik közül ezen a héten ketten is búcsút vettek a versenytől.

    A zsűri először Baranyi Pannát küldte haza, sokak teljes meglepetésére.

    „Úgy éreztük, hogy a fejlődést, amit most már elvárunk, és egyre nehezebb, azt nem tudtad hozni. Gyakorolni, gyakorolni kell” – indokolta döntésüket Axente Vanessa.

    A hír hallatán nem csak a távozó versenyző, de társai, köztük Vidéki Vivien és Moritz Anastasia is elsírták magukat. Utóbbi még le sem törölgette könnyeit, mikor kiderült, számára is véget ért a műsor.

    Úgy gondolom, az, hogy a Cinti maradt bent helyettem, biztos mindenkinek sokkoló lesz

    – fűzte hozzá a második kieső, és valóban igaza is volt, kikerekedett szemmel fogadták az utolsó továbbjutót társaik.

Rovatok