Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elárulták, miért döntöttek így.

  Nádai Anikó a minap az RTL Reggeli adásában árulta el, hogy bár vőlegényével, Hajmásy Péterrel azt tervezték, hogy idén hivatalosan is összekötik az életüket, esküvőjüket azonban jobbnak látták elhalasztani. A műsorvezetőnő ezt annak kapcsán mondta el, hogy a reggeli műsor egyik vendége, VV Barna felajánlotta neki, hogy szívesen megrendezi a lánybúcsúját, ha odakerül a sor, az egykori valóságshow-szereplő ugyanis nemrég rendezvényszervezői vállalkozást indított.

  Nádai Anikó és Hajmásy Péter 2022 januárja óta jár jegyben; eljegyzésükre Punta Canában került sor. A lánykérésről, amelybe egy kis baki is csúszott, videó is készült, amit akkor tud megtekinteni, ha ide kattint

  Jövőre lesz az esküvőnk, kezet fogtunk rá. Egyszerűen most annyira sok minden van. Építkezünk, nem tudom, gyerekek, kicsik, hú

  – sorolta Nádai Anikó, aki arról is szívesen beszámol követőinek, hogyan állnak az építkezéssel. 

  Az esküvőről néhány hónapja a Blikknek azt mondta:

  „Sok barátunk van, akikkel mind szeretnénk együtt ünnepelni. Peti már azt is pedzegette, hogy legyen kétnapos. Az szinte biztos, hogy belföldön, közel a fővároshoz tartjuk meg, hogy ne kelljen sokat utazni a násznépnek – jegyezte meg a műsorvezető. – Mindenképpen esküvőszervező segítségét fogom kérni, mert ehhez egyáltalán nem értek. Nem az a típusú nő vagyok, aki már kislánykora óta erről álmodozik, és kész tervei vannak. Sőt, én korábban azt mondtam, soha nem megyek férjhez, de hát szerencsére máshogy alakult az életem.”

 • Két-három hét alatt kellett formába lendülnie.

  Ónodi Eszter nemrég a Testkép című podcast legújabb adásának volt a vendége, ahol egy érdekes történetet osztott meg arról, hogy mikor vált számára világossá, hogy színésznőként mennyire fontos, hogy a legjobb formáját hozza minden téren. Mint mondta, előtte úgy gondolta, az a fontos, hogy belülről a leghitelesebben tudja eljátszani a karakterét, de ezen véleménye az évek során árnyalódott. A sport még a Meseautó forgatása előtt jött a Jászai Mari-díjas színésznő életébe.

  „Májusban megkaptam a szerepet, és augusztus végén kezdtük el a forgatást. Nálam a nyár, az mindig úgy történik, hogy úgy elengedődik, szép magyar szóval élve, és hát fölszaladt rám egy pár kiló. A forgatás előtt két-három héttel következett egy újabb ruhapróba, és akkor láttam a rendező szemén, egy picit azért kikerekedett. Akkor két-három hét alatt ugyanabba a formába kellett kerülnöm, mint amilyen május végén voltam. Mondták, hogy akkor jön a futás a Margit-szigeten, senkit nem érdekel, hogy harminc fok van, és egy elég szigorú diétát is előírtak” – idézi a Story Ónodit, aki a kezdeti nehézségek után rákapott a sportolásra.

  „Pusztító volt az az első pár kör, amit ott, a Margit-szigeten róttam, és azt éreztem, hogy a legnagyobb kínszenvedések kínszenvedését kell átélnem, de aztán meglepő módon a forgatás után meg alatt is eljártam futkározni. A következő állomás az volt, amikor már rájöttem, hogy a futás nemcsak a testemnek nagyon jó, hanem az agyamnak is. Az a 40-50-60 perc, amit kocogással töltök, lelkileg, szellemileg, minden szinten feltölt, és új impulzusokkal lát el. Így lett a futás vagy a kocogás az életem része” – tette hozzá.

 • Egy párnával kényszerült takarni dekoltázsát.

  Kisebb ruhabaki érte, ezért kis híján többet mutatott meg magából a kelleténél Katy Perry az American Idol élő adásában. A 39 éves énekesnő extrém ezüst felsője ugyanis váratlanul megadta magát a hétfő este közvetített műsor kellős közepén: mint ahogy az az alábbi videón is jól látható, a Teenage Dream című dal előadójának mellvértre hasonlító, háromdimenziós topját csak a szentlélek tartotta a helyén. A vékony láncokat hiába próbálták különböző szerszámokkal megerősíteni a stábtagok, Perry mégsem jött különösebben zavarba.

  Még a műsor korábbi zsűritagja, Luke Bryan is megpróbált segíteni az énekesnőnek, aki egy vicces videót is posztolt a történtekről az Instagram-oldalára.

  Csak azt akarom, hogy a felsőm rajtam maradjon! Ha nem lesz rendbe hozva, akkor ez a műsor többet fog belőlem kapni, mint kellene! 

  – mondta aggodalmaskodó arccal az énekesnő, aki bár azt hitte, sikerült orvosolni a problémát, végül mégis kézzel tartotta mellkasára a kivételes felsőt, amely a rajongók szerint leginkább egy hajóhorgonyra vagy egy autó lökhárítójára hasonlít.

  Perry aztán úgy próbálta takarni magát, hogy odatérdelt a pulthoz, de valaki egy párnát is adott neki, hogy mögé bújjon.

  Íme a teljes szettről egy fotó is:

  (via PageSix)

 • Nem tudta szó nélkül hagyni a medencés fotót.

  Németh Kristóf március közepe óta pihen a napsütötte Tenerifén, ahová feleségével, Zitával, valamint két közös kisfiukkal, a négyéves Leventével és a hét hónapos Olivérrel utazott, rajongóit azonban a nyaralás alatt sem hagyja élő bejelentkezések és családi fotók nélkül. A Fórum Színház igazgatója eddig végig dokumentálta vakációját a közösségi oldalain, ráadásul volt olyan bejegyzése is, amelyet egyik kollégája, Rékasi Károly sem tudott szó nélkül hagyni.

  A színész a minap egy olyan fotóval jelentkezett, amelyen egy szikrázóan kék vizű medencében pózol. Rékasi úgy látta, Németh a fotó erejéig behúzta a hasát, és kicsit kihúzta magát, hogy még inkább kihangsúlyozhassa izmos, napbarnított felsőtestét, ezért is hagyta a felvétel alatt az alábbi kommentet.

  Engedd ki a pocakot bátran, pihenj végre felhőtlenül!!! Ölellek!

  – üzente kollégájának Barátok közt egykori színésze, akinek Németh egyelőre csak egy nevetős emojival reagált.

Rovatok