Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Visszatért egy régi, jól bevált fazonhoz.

  Egyfajta időutazásnak is tekinthetjük Keanu Reeves új frizuráját, akit az utóbbi pár évben hosszabbra hagyott, vállig érő loknikkal szokhattunk meg. A színész most megszabadult már-már ikonikusnak számító John Wick-hajától, és visszatért egy másik karaktere jól bevált fazonjához, a Mátrix-korszakot idéző rövid, tüsi tincseihez – többeket össze is zavarva ezzel, hiszen Reeves nem úgy néz ki, mintha sokat öregedett volna Neo karakterének megformálása óta. 

  Azt egyelőre nem tudni, hogy a színész egy készülő új projektje, vagy szimplán csak esztétikai okok miatt döntött a fodrászolló mellett, mindesetre a Los Angelesben tartott MOCA Gálára már megújult külsővel érkezett a hétvégén.

 • Igazán boldog és kiegyensúlyozott időszak köszöntött Gubik Petrára, amelyről örömmel mesélt a Borsnak

  Rájöttem, milyen fontos az önszeretet. Jól érzem magamat a bőrömben, a munkámban és a magánéletemben is

  – kezdte a színésznő, aki korábban a nőiességről és az anyaszerep fontosságáról is őszintén mesélt.

  „Van bátorságom belefogni azokba a dolgokba, amikre vágyom, zöld lámpákat kapok, ami azt jelenti, hogy jó úton járok. Úgy vélem, afelé haladok, amit gyerekként megálmodtam, és szépen lassan minden beérni látszik.”

  Gubik szerint minden életszakasz egy külön kaland, ennek kapcsán pedig felidézte, milyen is volt ő kislányként.

  „Hárman vagyunk tesók: van egy bátyám és egy öcsém. Én vagyok a középső, ebből fakadóan megtanultam a jég hátán is megélni. Nagyon jó kapcsolat van közöttünk, tényleg idilli gyerekkorom volt, rengeteget játszottunk. Azóta folyamatosan bővül a család, és bár lánytesóim nincsenek, van két cuki sógornőm és egy unokahúgim. Így a férfi-női egyensúly is helyreállt. Egy biztos: mind erős nők.”

 • Igazi tavaszköszöntő fotót osztott meg legkisebb gyermekéről Hajdú Péter. A műsorvezető és menyasszonya, Láng Eszter közös kisfia már kétéves múlt, és hatalmasat nőtt azóta, hogy utoljára láthatták őt édesapja követői. Ráadásul Dominik egyre jobban hasonlít a tévésre, amelyet a kommentek között szóvá is tettek:

  Mini Peti! Tiszta te!

  – fűzte megjegyzésül Köllő Babett, de nem csak neki, hanem a tévés számtalan másik követőjének is feltűnt, mennyi apai vonást örökölt a kisfiú.

Rovatok