Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Pásztor Erzsi a Viasat 3-as Ki vele! című beszélgető műsornak volt a vendége, ahol az színművész bevallotta, hogy nyugodt nyugdíjas évektől nagyon messze van.

    Ha én nem dolgoznék, akkor nem tudnám a rezsimet kifizetni. És nem a Visegrádi várban lakom, hanem egy panelban... De hát nem panaszkodom, mert dolgozom.

    – mondta a Jászai Mari-díjas művésznő, aki szerint az anyagi helyzet nagyon meghatározza, hogy egy nyugdíjas élete tényleg nyugodalmas-e. Most pedig  különösen igaznak tartja mindezt.

    „Ha szükségem van orvosra, nincs, nem találok. Egyszerűen elmehetek a magánorvoshoz. Egyszer elmegyek, mondjuk kétszer. De nem biztos, hogy harmadszor már el tudok...” – jelentette ki Pásztor Erzsi, hozzátéve: utál panaszkodni, de ez a színtiszta igazság.

  • Vastag Csaba és felesége, Vastagné Domján Evelin tavaly májusban fogadott örök hűséget egymásnak, akik rögtön az esküvőjük után azonnal beköltöztek a Nyerő Páros villájába. Az X-Faktor korábbi győztesének és kedvesének aztán lehetőségük volt egy valódi nászútra is elutazniuk, ugyanis a show-t követően Maldív-szigeteke felé vették az irányt. Most Domján a közösségi oldalán szánt egy érzelmes posztot az egyéves évfordulójuknak, melyben a következő sorok olvashatók:

    „Egy éve ezen a napon mondtuk ki a legfontosabb szót... Igen. Igent mondtunk a közös útra, a jövőre , és az újjászületésünkre. Divatos, de valótlan állítás az, hogy azóta semmi sem változott... Sok mindent megéltünk együtt, sokat fejlődtünk, és tanultunk... Tanultunk magunkról, egymásról és a körülöttünk levő világról. Mindezekkel együtt, ezek hatására és ellenére még jobban szeretjük egymást mint valaha, és összetartozóbbak vagyunk mint bárki és bármi. Boldog 1. Házassági Évfordulót Szerelmem“ – írja Instagram-bejegyzésében Domján.

Rovatok