Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Gerard Piquével való viharos szakítása után egyelőre nem áll készen egy új kapcsolatra Shakira. Bár saját bevallása szerint odáig van a férfiakért, a 47 éves énekesnő életében jelenleg nincs helye a szerelemnek; 12 éven át tartó kapcsolatát kell még feldolgoznia, jóllehet az utóbbi időben Tom Cruise-zal és Lewis Hamiltonnal is hírbe hozták.

  Nem is gondolok arra, hogy keresnem kellene a szerelmet. Nincs egy férfinak helye most az életemben. De mi tagadás, szeretem a férfiakat. Ez a probléma. Azok után, amik történtek velem, nem kellene kedvelnem őket, de még mindig odáig vagyok értük, nagyon is

  – árulta el a kétgyermekes énekesnő.

  Úgy gondolom, hogy a gyerekeimnek nagyon fel kell készülniük erre, most pedig az érzelmi és pszichológiai jólétük prioritást élvez. Ennek ellenére azonban nem ellenzem, hogy legyen egy párkapcsolatom, de most a gyerekek az elsők.

  (via Female First)

 • Sosem látott fotókon látható együtt az egykori szépségkirálynő és anyukája.

  Kulcsár Edina annak apropójából tette közzé legfrissebb bejegyzését az Instagram-oldalán, hogy édesanyja, Jakab Krisztina ma, azaz június 15-én ünnepli a születésnapját. 

  Ezen a napon született édesanyám, aki nélkül én sem lennék. Aki megmutatta, milyen az önzetlen szeretet és minden olyanra megtanított, amiknek köszönhetően az lehetek, aki ma vagyok. Életem végéig hálás leszek neki mindenért, amit értem tett! Boldogságos Születésnapot Anyuci!

  – írta a modell a fotókhoz, amelyek ide kattintva érhetők el.

  Jakab Krisztina mindössze 18 évesen adott életet Kulcsár Edinának, akivel nemrég a Palikék Világa by Manna műsorában is vendégeskedtek, melyben őszintén meséltek kapcsolatukról.

 • Egy fiatal nő azzal borzolja a kedélyeket az interneten, hogy elárulta: milyen elvárásai vannak afelé a férfi felé, akivel majd családot fog alapítani. A 26 éves Nora Talal azt mondja, olyannal sosem állapodna meg, aki nem tudja teljesíteni a kívánságait, hiszen az elvárásai elég komolyak. Véletlenül sem hagyományos dolgokra vágyik: leendő gyermeke apjának többek között arról is kell majd gondoskodnia, hogy felfogadjon egy személyi edzőt, aki segít majd visszanyerni Talalnak a szülés előtti formáját.

  A 26 éves nő azt is kéri majd a férfitől, hogy várandóssága alatt menjenek el egy babymoonra, azaz egy olyan különleges utazásra, amellyel lezárják életük gyermek nélküli időszakát, kettesben. A szülésért ráadásul egy olyan ajándékot fog kérni, amely legalább 1 ezer fontot (körülbelül fél millió forintot) ér, ez lehet egy designer táska vagy cipő is. Talal azt is kijelentette, hogy amíg a gyermek óvodás nem lesz, nem is fog dolgozni.

 • Billie Eilish a napokban a kolléganőjének, Lana Del Reynek adott interjút, a beszélgetés során pedig a magánéletéről is kendőzetlen őszinteséggel mesélt. A 22 éves énekesnő a szerelmi dolgaira kitérve elárulta: egyenesen megutálja magát, amikor szerelembe esik, kiszemeltjéhez fűzött gyengéd érzelmei ugyanis olyan dolgokat hoznak felszínre benne, amelyeket nem bír kezelni.

  Amikor Lana Del Rey megkérdezte tőle, hogy mi jár több veszéllyel: ha ő beleszeret valakibe, vagy ha ő kelti fel valakinek az érdeklődését.

  Szerintem mindkettő egyformán veszélyes. Én szó szerint utálom magam, ha szerelmes leszek. Küzdök azzal, hogy romantikus értelemben véve sebezhetővé váljak. Nagyon nem szeretem, ha nem az én kezemben van az irányítás. (...) Problémáim vannak az erőviszonyokat és a kontrollt illetően is, nem szeretek sebezhető lenni. Ez nekem nagyon kellemetlen, nem is tudom, hányszor voltam életemben szerelmes. Szerintem a szerelemnek különböző változatai vannak, például lehetsz szerelmes úgy is, hogy nincsenek olyan mély érzelmeid

  – fejtette ki a What Was I Made For? című dal előadója, hozzátéve, az érzelmeit sem igazán szereti kifejezni, még a dalaiban sem, mert nem szeretné, ha az emberek azt hinnék, hogy panaszkodik. 

  Eilish legutóbbi kapcsolata – az legalábbis, amelyet felvállalt a nyilvánosság előtt –tavaly ért véget. A popsztár a 31 éves énekes-dalszövegíróval, Jesse Rutherforddal alkotott egy párt. 

  (via Female First)

Rovatok